Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Preisliste wird geladen...

PRISER OG LEVERINGSTIDER: BILLEDER

Vil du gerne fremkalde billige fotos?

Her på siden kan du se vores prisliste. Der er forskellige priser alt efter hvilke typer billeder, du bestiller. Vi følger vores distributørers priser på levering, og du kan også se, hvad levering koster her på siden. Alle vores priser er inkl. moms.

Du er nok ikke interesseret i at betale mere end højest nødvendigt for det, du bestiller. Du har måske også brugt lidt tid på at undersøge priserne hos de forskellige udbydere for at finde de bedste priser på fotofremkaldelse. Der er dog lige nogle ting, du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Fremkald dine billeder her

Modtag rabatkoder via vores nyhedsbreve til forskellige fotoprodukter og print

Er den billigste fotofremkaldelse også den bedste?

Du skal passe lidt på, hvis du bestiller den billigste fotofremkaldelse, du kan finde frem til på nettet. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og billige fremkaldelse af dine fotos kan i nogle tilfælde betyde, at kvaliteten også er billig. Og det ville da være ærgerligt at modtage billeder af nogle sjove og søde øjeblikke med familie og venner, der ikke er i god kvalitet.

Hos CEWE kan du altid være sikker på, at prisen er fair, bestillingen er nem og leveringen er så hurtig som overhovedet mulig. Dine billeder bliver fremkaldt på vores fotolaboratorium i Tyskland, og kvaliteten er i top. Alt foregår fuldautomatisk, så det kan ske så hurtigt som muligt, og kun det bedste og nyeste udstyr er godt nok til at fremkalde dine billeder.

Billig forsendelse af fotos?

Vi forsøger at gøre det så billigt som muligt. Vær opmærksom på, at der kan være forskel i prisen alt efter, om du vælger selv at afhente dine billeder, eller om du vælger at få dem sendt hjem til dig.

Når du har fået fremkaldt dine billeder, vil du selvfølgelig gerne have dem hurtigst muligt. Du kan forvente at have dine billeder efter 3 – 5 hverdage. Det gælder dine digitale billeder, men også for nogle af vores retro prints, forstørrelser på fotopapir og fotoklistermærker.

Vi håber, du bliver glad for dine billeder, god fornøjelse!