Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Samarbejde med Ældre Sagen og rabat til medlemmer

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% på CEWEs fotoprodukter

Hos CEWE er vi glade for at samarbejde med Ældre Sagen og kunne tilbyde alle medlemmer rabat på vores fotoprodukter. Her på siden kan du læse om, hvordan du som medlem af Ældre Sagen udnytter rabatterne hos CEWE. Ydermere kan du få idéer til nogle af alle de fotoprodukter, du kan vælge at lave.

Hvordan bruger du din rabat hos CEWE?

Rabatten fratrækkes først, når du har lavet dit fotoprodukt og lagt det i indkøbskurven lige før, du skal til at betale. Her skal du indtaste rabatkoden i feltet, hvor der står ”Indtast rabatkode”.

Overvej at lave en fotobog med rabat som medlem af Ældre Sagen

Der er mange muligheder, hvis du vil lave din egen fotobog. Du kan lave en årbog for hvert år, så du har alle højdepunkterne med familien, ferier og højtider samlet i en bog. Så er det nemt at bladre igennem og mindes alt, hvad der er sket hvert år.

Eller måske vil du lave en fotobog kun med børnebørnene. Du kan også lave en fotobog med barnebarnet og give de travle forældre i gave, som ikke har tid til selv at få lavet fotobøger.

Eller hvad med rabatter på en fotokalender og måske et vægbillede?

Har du ikke fået en fotokalender i julegave, kan du heldigvis lave en til din partner eller til dig selv. Vælg din egen stil og sæt for eksempel billeder ind fra haven eller flotte naturbilleder, som passer til den pågældende måned. Så har du et personligt foto at se på i stedet for et massetrykt billede. Du kan også lave en kalender med billeder af børnebørn, oldebørn eller andre nære familiemedlemmer. Du kan selv vælge startmåned, så det er aldrig for sent at lave en CEWE KALENDER. Derfor kan du også altid give en fotokalender i fødselsdagsgave, da du blot lader den starte fra måneden efter og et år frem.

Et foto på lærred eller andre typer vægbilleder er også fotoprodukter, som du kan lave med rabat og få stor glæde af. Her er det igen helt op til dig, om det er familien, gode ferieminder eller noget helt tredje, som skal pryde væggen i hjemmet.

Er du endnu ikke medlem af Ældre Sagen?

Hvis du endnu ikke er medlem af Ældre Sagen, kan du læse mere på deres side. Her kan du se priser og endnu mere om dine fordele og rabatter hos over 2.000 butikker. Så skynd dig hellere at melde dig ind, så du også kan få glæde af din rabat hos CEWE.

Du kan også læse mere om CEWEs samarbejde med Ældre Sagen her