CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Deltag i vores julekalender og vind flotte præmier!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
babybilleder

Babybilleder

Sæt dem i en CEWE FOTOBOG

 • Bredt udvalg af formater
 • Personligt design
 • Effektlak til de fleste formater
fra 79,95 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Læder
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, højglans eller mat
 • Fotopapir blank, mat eller eksklusiv mat

Babybilleder

Tiden med et lille spædbarn er så kort, alt for kort vil nogle mene. Derfor er det vigtig at have mulighed for at mindes de gode stunder med en lille baby på bedste vis: Med en lækker fotobog fuld af de dejligste, flotteste og sødeste babybilleder. Bogen kan du tage frem og nyde, når det passer dig, og den vil med garanti også blive godt læst af tumlingen, når hun bliver lidt større. Om mon ikke også mormor og morfar gerne vil se med? Så bestil et par stykker, så har du også en god gaveidé.

Tag gode billeder af din baby

Babyer er bare skønne og dejlige, og din baby er selvfølgelig noget helt særligt. Vi behøver nok ikke at sige det, for du gør det sikkert i forvejen, men tag endelig mange billeder af dit lille barn. De forandrer sig så hurtigt og lærer hele tiden nyt. Det er vigtigt at få taget billeder af, for tiden går så hurtigt, og pludselig er det for sent. Man kan, som mange nybagte forældre gør, sætte system i det med at tage billeder og tage eksempelvis et nyt babybillede hver uge eller en serie nye billeder hver måned. Dertil kommer selvfølgelig de spontane pletskud. Måske er du selv god til at tage gode billeder, ellers burde du måske overveje at alliere dig med nogen, der kan, så du kan forevige minderne om tiden med et lille barn.

Overvej professionel babyfotografering

I dag tager mange billeder med deres kamera på telefonen. Da den nærmest altid er lige ved hånden, er det ret smart, når man lige hurtigt skal indfange babys sjove grimasser eller et af de første smil. Mobil-billeder er ofte også udmærkede, dog er det også nogle gange rart med en professionel fotografs billeder. Så måske skulle du overveje, om du skulle få taget babybilleder professionelt. Her kommer i den forbindelse et par tips:

 • Find en dygtig og egnet børnefotograf. Spørg dig eventuelt for i vennekredsen, om der er én, de vil anbefale.

 • Lav en aftale med fotografen om, at I kommer en gang om måneden i et år og får taget babybilleder. Så kan man virkelig se på portrætbillederne, hvor meget der sker på et år! Der er også nogle fotografer, der tager hjem til familien og tager billeder der i trygge rammer for det lille barn.

 • Overvej om du vil have baby billeder i sort-hvid. Så kan du lave for eksempel sort-hvide billeder til væggen, de er meget stemningsfulde og har en anden effekt.

 • Ved babybilleder og andre billeder taget hos en professionel fotograf, er det ofte opstillet på en sådan måde, at det udelukkende er barnet, der er i fokus. Der er altså ikke, som derhjemme, en reol fuld af legetøj eller et tørrestativ med stofbleer i baggrunden til at forstyrre. Disse billeder hjemmefra af hverdagssituationer er dog også både stemningsfulde og vigtige og viser ganske tydeligt hverdagen med et lille barn. Så de er også værd at gemme og eventuelt indsætte i fotobogen.

Få inspiration til dine babybilleder

Babybilleder har du sikkert mange af, og hos CEWE kan du få inspiration til nye og spændende måder at bruge dine billeder på. Du kan designe og bestille fotoprodukter med dine søde babybilleder online og du kan kvit og frit bruge vores prisbelønnede designprogram. Du kan for eksempel lave din egen Barnets bog, som du selv kan designe, og som er mere personlig end de fortrykte, man kan købe i butikkerne.

Brug dine babybilleder på skræddersyede fotoprodukter, som du selv er med-designer på, og hvor dine billeder bliver trykt på. Du kan også lave din helt egen årbog over årets begivenheder i jeres familie. Her skal der selvfølgelig også være billeder af guldklumpen, men i modsætning til Barnets bog, er der her også plads til at vise andre små og store begivenheder i familien.

fremkaldt dine billeder i en god kvalitet. Det er meget vigtigt, at dine billeder af det bedste i dit liv behandles ordentligt og professionelt, så de kan holde i mange år. Hos CEWE har vi fremkaldt billeder i årtier på store fotolaboratorier med topmoderne udstyr. Kun det bedste af det bedste er godt nok til at håndtere dine pletskud, og det bedste finder du her hos os.

God fornøjelse!