Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Fotobog med børnebilleder ligger på sofabord imens pige kigger i den

Så nemt og hurtigt kan du lave en fotobog

Det behøver ikke tage lang tid at lave en fotobog. Her får du vores bedste tips til den hurtige fotobog.

Har du telefonen fuld af billeder? Vil du gerne samle billederne i en fotobog? Og må det gerne ske lidt hurtigt? Hvis du kan svare ”ja, ja og ja” til de tre spørgsmål, så er du havnet det helt rigtige sted. Her guider vi dig nemlig til, hvordan du på kort tid får lavet en fin fotobog med fx dine mobilbilleder.

Tip!

Er det første gang, du skal lave en fotobog? Så gå efter et enkelt udtryk med blot et enkelt billede pr. side. Det giver en flot og overskuelig fotobog.

Lad CEWE-appen designe din fotobog for dig

I vores app kan du lynhurtigt lave en superfin fotobog – og det gælder uanset, om du har sorteret dine billeder på forhånd eller ej. Når du klikker på CEWE FOTOBOG-kategorien i appen, vælger du først dit format og papirtype. Herefter vælger du det album, hvori dine billeder er, og herinde kan du vælge 'Smart valg'. Så analyseres dine billeder, og de bedste billeder udvælges. Hvis du ikke er enig i appens valg, kan du nemt klikke til og fra, som du synes.

Når du har valgt antallet af billeder, giver appen dig en anbefaling til antallet af sider i din fotobog. Dette kan du naturligvis også ændre, hvis du ønsker det. Et kort øjeblik senere er dit udkast klar til gennemgang! Og når du har kigget bogen igennem og evt. foretaget et par ændringer, så kan du bestille den. Easy peasy.

Hent appen

Lav en fotobog med Assistenten i fotoprogrammet

I vores fotoprogram, som kan hentes til din computer eller mac, kan du få hjælp til opsætning af din fotobog med vores digitale assistent. Du skal bare have samlet dine udvalgte billeder i en mappe, og fortælle assistenten hvilke billeder, der skal bruges i bogen.

Når assistenten har vist dig sit bud, kan du selvfølgelig redigere i det, og hvis layoutet ikke er helt som du håbede på, så kan du også bede assistenten om at sætte din fotobog op med en af vores mange fine stilarter, så din bog får et andet udtryk. Smart!

Hent fotoprogrammet

En kopi i gave

En fotobog er alletiders gaveidé, fordi den oser af personlighed samtidigt med, at den ser professionel ud, men bedst af alt, så er den fyldt med kærlighed. Kender du en, som vil blive mindst lige så glad for din fotobog, som du selv er? Så er det heldigvis superlet at lave en ekstra. Her er et par idéer til, hvordan du gør.

Du finder din fotobogsfil, der hvor du gemte den. Åbn den og bestil en ny. Hvis du endnu ikke har bestilt din fotobog, kan du også bare lægge 2 stk. i kurv i købsprocessen.

Har du fx lavet en CEWE FOTOBOG Stor panorama, som er et af vores mest populære formater, kan du nemt skalere det ned i en CEWE FOTOBOG Kompakt panorama.

I appen åbner du dit fotobogsprojekt og klikker på tandhjulet øverst. Her har du mulighed for at klikke på 'Rediger', hvorefter du kan ændre formatet til Kompakt panorama.

I fotoprogrammet kan du klikke på knappen 'Ændring af produktdetaljer' nederst til højre. I pop-up'en kan du klikke på knappen 'Ændr bogtype', hvorefter du vælger Kompakt panorama.

OSB! Når du skalerer din bog op eller ned, er det vigtigt, at selve format altid forbliver det samme som udgangspunktet, fx kvadratisk, da layoutet på dine sider ellers bliver ødelagt.

Du kan også ændre i papirtypen eller indbindingen.

Hvis du gerne vil gøre endnu mere ud af din fotobog, kan du fx give den effektlak på forside og bagside. Både tekst og cliparts kan tilføjes effektlak.

Har du lavet din fotobog i fotoprogrammet, kan du også tilføje en gaveæske til din fotobog.

Ja, det kan du sagtens. Når du har åbnet din eksisterende fotobogsfil, gemmer du den under et nyt navn, og så foretager du dine ændringer. Det kan være du vil slette et par sider, skifte forsidebilledet eller sætte nye billeder ind hist og her. Du kan gøre præcis de ændringer du vil – og bestille den nye version, når den er færdig.

Nej, vi kan desværre ikke genskabe din fotobogsfil. Derfor anbefaler vi, at du altid gemmer dine fotobogsfiler. Hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at bestille den samme bog igen, så er det dumt, hvis filen er slettet. Vi kan ikke genskabe den for dig. Det er også rart at have filen, hvis du gerne vil bruge samme layout igen en anden gang. Så har du i princippet allerede lavet bogen, men skal bare indsætte dine nye billeder.

Nu er du klar!

Her kan du begynde på din CEWE FOTOBOG

Måske er du også interesseret i dette?

Her er lidt mere inspiration og god viden for dig, der skal lave din første fotobog

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.