CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Cewe fotobog mini
Cewe fotobog mini
Cewe fotobog mini

CEWE FOTOBOG Mini og Lille

Perfekte små følgesvende

 • Kompakt format: fra 15 x 11 cm.
 • God til fine øjebliksbilleder
 • Ekstra nem at tage med sig
 • Flot effektlak som tilvalg
 • FSC®-certificeret og klimaneutral
529,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format

 • Mini: ca. 15 x 11 cm
 • Lille: ca. 14 x 13 cm

Omslag:

 • Mini: Softcover
 • Lille: Hæfte

Papirtype:

Digitaltryk standard

Et overblik over alle papirkvaliteter og omslag

Læs mere om digitaltryk standard og omslag
Softcover indbinding Indbindingstype softcover Softcover

Softcoveret er bøjeligt ligesom en paperback, som gør det enkelt at blade gennem dine smukkeste fotohistorier.

 • Fleksibel, lamineret omslag
 • Personligt softcover med eget design
 • Bogryggene kan skræddersys
Hæfte Indbindingstype hæfte Hæfte

Som i en eksklusiv brochure ligger siderne i hæfteindbindingen inden i hinanden, hvor de bliver holdt sammen af hæfteklemmer i bogryggen.

 • Omslag med hæftet ryg
 • Siderne ligger inden i hinanden som i en brochure
Digitaltryk standard cewe fotobog Digitaltryk standard Cewe fotobog Digitaltryk standard

Alsidig og flot: Digitaltryk standard er vores klassiker, der giver de fleste kombinationsmuligheder til din CEWE FOTOBOG. (200 g/m²)

 • Klassikeren blandt papirkvaliteter
 • Fås til alle formater og omslag

CEWE FOTOBOG Mini og Lille

Den sødeste billedbog i mini-eller lille format

CEWE fotobøgerne Lille og Mini er vores mindste formater, der er meget velegnede til både små historier og små fingre. Med dine egne billeder i bliver bøgerne små, fine billedbøger, som er nemme at bladre i og nemme at sidde med. Det er næsten som pixiebøger men med dine egne billeder i. Lad dig ikke narre af de små formater, selv om vores Mini og Lille ikke er så store, er det stadig billedbøger, der kan gøre et stort indtryk. Billedbøgerne er til hele familien, men hvis du overvejer at lave en lille fotobog med billeder af familien til dit lille barn, men spekulerer på, om de små barnefingre mon vil være lidt for hårde ved den fine bog? Så tag et kig på vores særlige babybog, som er lavet lige præcis til de mindste medlemmer af familien. Den kan de sidde og ”læse” selv, eller I kan læse den sammen.

Mini-billedbog med dine egne billeder

Fotobøgerne laves med dine egne, udvalgte billeder i, som du uploader på vores hjemmeside. Her har du mulighed for at lave to salgs små fotobøger:

 1. En mini fotobog i formatet 15 x 11 cm laves med et blødt softcover. Minibogen kan have op til 74 sider.

 2. En lille fotobog i formatet 14 x 13 cm er bundet ind som et hæfte. Den lille bog kan have op til 50 sider.

Begge fotobøger bliver trykt med digitaltryk standard.

Du bestemmer designet og udformningen, og du kan vælge mellem flere forskellige designs i vores bestillingssoftware. Læs billedbogen med dine børn eller lad dem sidde med dem selv.

Mini-bog med egne billeder- en hyggelig og personlig gave til dig selv eller til dem du holder af

Mangler du lidt inspiration til, hvad du kan bruge vores Mini- og Lille fotobog til? Se vores forslag her:

 • Har junior haft besøg af børnene fra rød stue på sin fødselsdag? Lad en billedbog fortælle historien: Lav en fotobog med billeder fra dagen! Din søn eller datter bliver glad og vil ofte tage bogen frem og genopleve den gode dag. Størrelsen på billedbogen gør, at den ikke er for stor at sidde med, og der vil sikkert blive læst i den mange gange. Lav eventuelt en bog til børnene og de voksne i børnehaven også, som de kan tage frem og kigge i en gang imellem.
 • Prøv også at lave en fotobog med familiens livretter! Det er en lidt utraditionel form for fotobog, men den bliver med garanti godt modtaget. Den bliver familiens helt personlige billedbog med lækre opskrifter, en slags hjemmelavet kogebog, med billeder af de lækre retter samt fotos af Jer, der kokkererer sammen i køkkenet eller er samlet rundt om spisebordet. Brug den som opslagsbog, når du skal lave god, dansk mad eller eksotiske retter fra steder, I har besøgt, og nyd samtidig de gode billeder af dejlige stunder med familien. Få eventuelt lavet et par stykker ekstra, så der er nogle at dele ud af, når gæsterne gerne vil have opskriften på den lækre gryderet med hjem, eller til når sønnike flytter hjemmefra.
 • Lav en Mini-eller en Lille fotobog til de ældre i familien fra en skøn familieeftermiddag. De ældre holder ofte af at se billeder og gerne af familien. Måske har bedsteforældrene været på besøg til kaffe og kage i haven en dejlig sommerdag, og I har fået taget nogle gode og søde billeder. Forær dem en fin billedbog med de bedste fotos fra dagen. Hvis der er en ganske særlig begivenhed, fortjener billederne måske en større fotobog, så tag eventuelt også et kig på vores andre formater og størrelser.

Mini- og Lille formater – store minder i en lille billedbog

Selv om vores Mini – og Lille fotobøger ikke er ret store, er det stadig bøger, der indeholder store minder. Formaterne og prisen gør det muligt at lave et par ekstra bøger til at forære væk til dem, der var med til at gøre dagen til noget særligt.

CEWE FOTOBOG Mini og Lille - billedbøger for både voksne og børn

De små fotobøger passer til mange lejligheder og mange forskellige typer billeder og egner sig til både børn og voksne alt efter, hvad den handler om. Da de er forholdsvis små og ret prisvenlige, kan de i mange tilfælde erstatte den traditionelle stak digitale billeder fra særlige lejligheder eller de fotos på telefonen, man også ofte tager. Du kan lave billedbogen i vores app, her på hjemmesiden eller i vores gratis software.

Se vores store udvalg af fotobøger i mange størrelser og til alle anledninger, hvis du har en anden særlig begivenhed, du gerne vil forevige med en flot fotobog. Der findes utallige muligheder for at lave lige præcis den fotobog, du gerne vil have.

Et par gode tips til din Mini og Lille fotobog

Når du skal lave en fotobog, er der lige et par ting, der er god at huske på. Så værsgo, her har du en lynhurtig top 3 til, hvordan du kommer i gang:

 1. Start med at finde den fotobog du vil lave. Vi har fotobøger, der egner sig til de smukke bryllupsbilleder, til de bedste feriebilleder og til små, fedtede børnefingre. Så find den, der passer til de billeder, du skal sætte i.
 2. Find dernæst de billeder du vil have med i din bog. Du kan også finde dem undervejs, men det nemmeste er at finde dem først og oprette en mappe til dem,. Så er de nemme at gå til, når du skal i gang.
 3. Nu er du klar til at designe din bog. Sæt billederne ind og pynt med cliparts, farver osv. Særligt i vores software kan du finde nærmest uendelige muligheder for at designe din fotobog, så den bliver helt unik.

Vi håber, du bliver glad for dine billedbøger – god fornøjelse!