CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Indkøbsnet
Indkøbsnet

Indkøbsnet

Når du skal ud

Indkøb, sport eller i byen: Dit personlige indkøbsnet er din rummelige ledsager i dagligdagen.

  • Stabil hank
  • God plads indvendigt
  • Mulighed for flere designs
fra 99,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Materiale:

Polyester

Størrelse:

  • Længde: 40 cm
  • Bredde: 35,5 cm

Trykbar flade:

270 × 180 mm

Vægt:

52 g

Designs:

Designs: Stort udvalg af forskellige designforslag

Indkøbsnet med dit eget billede

Indkøbsnet

Du kender det nok. Du står i kø i supermarkedet og ærgrer dig, igen, over at skulle betale en mindre formue for plastikposer til at bære dine varer i. Hver gang tænker du, at du skal have fat i et par indkøbsnet i stof, men så snart du er hjemme og har stillet varerne i køleskabet og er i gang med aftensmaden, så glemmer du alt om det igen. Hvis du vil have et fedt indkøbsnet i stof, som du kan bruge igen og igen, og som samtidig er lækkert, så skal du lave dit eget, personlige indkøbsnet!

Lav et flot indkøbsnet, du altid kan finde, et indkøbsnet, der signalerer bæredygtighed og miljøbevidsthed og et sammenfoldeligt indkøbsnet, du nemt kan tage med, når du skal ud at handle. Læs om de mange fordele ved et genbrugeligt indkøbsnet her og få tips til, hvilke billeder, du kan have på dit net.

Indkøbsnet i stof

Indkøbsnet i stof er ikke så skrøbelige som plastikposer, og dermed kan de bruges igen og igen. Faktisk hver gang, du ville bruge en plasticpose, kan du i stedet snuppe dit indkøbsnet i stof.

En anden stor fordel ved et indkøbsnet i stof er, at det kan vaskes, hvis det skulle blive snavset indeni eller udenpå. Det gør det nemt for dig og godt for miljøet.

Indkøbsnet med billede

Her hos CEWE kan du få trykt dit eget, flotte billede på dit indkøbsnet. Og nej, det bliver det hverken nemmere for dig eller gør det mere miljørigtigt, men det ser superfedt ud, og hvor mange har lige et personligt indkøbsnet med eget billede på? Du kan for eksempel lave indkøbsnettet, så det matcher din frakke eller din rygsæk.

Eller du kan vælge at få trykt et par sjove billeder på af, for eksempel, ungerne, et sjovt citat eller nogle flotte og farvestrålende madvarer. Husk også på at et godt og solidt stofnet kan bruges til meget mere end indkøb.

Du kan for eksempel lave flere indkøbsnet med billeder af forskellige typer: ét til madvarer med flotte og farvestrålende billeder af lækre fødevarer, ét til madpakke og vandflaske, ét til træningstøj osv. eller måske skal hver person i husstanden have et personlige net med sit eget billede på? Så er der altid et net til svømmetøjet, børnenes skiftetøj, når de skal på besøg hos bedsteforældrene eller snacks til når familien skal på tur.

Personligt indkøbsnet

Indkøbsnettet med billede bliver dit personlige indkøbsnet. Der er ikke nogen, der snupper det, og der bliver ikke forvekslinger om, hvis net det er, for der findes kun et eneste personligt indkøbsnet som dit. Det er også oplagt, hvis du mangler gaveidéer til bedsteforældrene: et stort indkøbsnet med et billede af deres dejlige børnebørn trykt på. Så kan de altid vise dem frem, når de er ude at handle og møder nogle bekendte. Skal det være ekstra lækkert, kan du tage et kig på vores luksus indkøbsnet. Her er trykfladen større og selve indkøbsnettet er også lidt større.

Indkøbsnet i stof har mange fordele

  • Indkøbsnettet du kan lave her, har en fin og passende størrelse til de fleste indkøb, det måler 40 x 35 cm og har dermed plads til de fleste daglige indkøb
  • Det er et sammenfoldeligt indkøbsnet, som du altid kan have med dig i tasken. Det fylder ikke så meget som det smarte kurve, mange bærer deres indkøb hjem i. De er flotte med måske ikke så praktiske
  • Du sparer penge, og hvem vil ikke gerne det? Supermarkedernes plastikposer er efterhånden ret dyre, og tøjbutikker og andre butikker er også begyndt at tage penge for deres poser, når du køber varer i deres butikker. Med dit eget indkøbsnet er du fri for at bruge en mindre formue på at købe plastikposer til dine varer, og indkøbsnettet er rigeligt stort til at have en stor del af dine daglige indkøb
  • Et indkøbsnet i stof er bæredygtigt og mere miljørigtigt. Det er genbrugeligt og kan holde i mange år. Det er til gavnfor miljøet og gør det nemmere for dig.
  • Til sidst får du et lille tip: hver gang du har været ude at handle og har pakket varerne ud, så læg indkøbsnettet ud i bilen, i cykelkurven eller under barnevognen med det samme – så har du det til næste gang.