CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender A2
Vægkalender A2
Vægkalender A2
Vægkalender A2

Vægkalender A2

Få mest muligt ud af dine billeder med en vægkalender i A2-format.

 • Stående og liggende format
 • Fire papirtyper af høj kvalitet
 • Valgfri startmåned
fra 499,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • Højformat (ca. 42 x 60 cm)
 • Panoramaformat (ca. 60 x 42 cm)

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard, mat eller blankt
 • Fotopapir blankt

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Alt om vores elegante papirkvaliteter

Vælg mellem fire papirtyper i højeste kvalitet!
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk standard (100% genanvendt papir) Genanvendt og hvidt

Det hvide 100% genanvendte papir har en tykkelse på 250g/m² med en silkemat overflade. Det fremhæver dine motiver med naturlige farver og afbalancerede kontraster.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Klimaneutral kalender med FSC®-certificering

En kalender spreder glæde måned efter måned. Til hver vægkalender på papirtypen digitaltryk bruger CEWE papir fra bæredygtigt skovbrug og med klimaneutral forsendelse.

Derudover kompenserer CEWE for uundgåelig CO₂-udledning gennem støtte til certificerede klimabeskyttelsesprojekter. For CEWE er bæredygtighed en konstant proces, og vi arbejder hver dag på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige.

 • FSC® certificeret fotoprodukt
 • Klimaneutral produktion gennem klimakompensation

Ekstra stor vægkalender i A2-format

Bestil en vægkalender A2 og udsmyk dine vægge med flotte billeder. Få samtidig et godt overblik over årets måneder med en fotokalender 2023. Vælg selv design og startmåned og få en personlig kalender.

CEWE vægkalender

Kalenderudvalget fra CEWE er enormt. Vægkalendere, bordkalendere, planlægningskalendere – uanset, hvad du skal bruge din fotokalender til, finder du med garanti en kalender hos os. Brug eksempelvis dine skønneste billeder i en ekstra stor CEWE vægkalender for 2023 og se på den måde dine yndlingsbilleder hver dag!

Vægkalender i stort format

Denne ekstra store vægkalender i formatet 40,6 x 60,9 cm søger for, at dine favoritfotos rigtig kommer til sin ret. Kalenderen fremstilles i højkvalitets fotopapir, der sørger for, at dine billeder fremstår i flotte farver og med skarpe kontraster. Ønsker du at fremvise dine bedste billeder på en hel særlig måde, er denne CEWE vægkalender derfor det helt rigtige valg.

Med vores store udvalg af design og kalenderlayouts laver du nemt en kalender med dine egne fotos. Du vælger først det ønskede design og layout. Derefter uploader du nemt et billede af gangen til din vægkalender. Prøv dig f.eks. frem med forskellige familiebilleder eller feriebilleder. Alle vil de tage sig godt ud i din CEWE fotokalender 2023.

Vælg selv kalenderens startmåned

Før du bestiller din vægkalender, bør du være opmærksom på din kalenders startmåned. Ønsker du en anden startmåned, kan du nemlig nemt selv vælge, hvilken måned din fotokalender skal starte. Dermed er du sikker på, at du altid kan bestille en vægkalender, der kun indeholder aktuelle måneder.

Uanset hvilken måned du vælger som startmåned til din kalender, får du altid en vægkalender, der strækker sig 12 måneder frem. Mere optimalt bliver det ikke at designe sin egen flotte og personlige kalender til væggen!

Giv en vægkalender i gave

En vægkalender fra CEWE er en perfekt gaveidé. Giv en fotokalender til din mor, bedstemor eller en anden, du holder af. Kalenderen vil garanteret bringe stor glæde. En flottere og mere personlig gave fås ikke!