CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender A2 Vægkalender A2 Vægkalender A2 Vægkalender A2

Vægkalender A2

Et stort format til de store øjeblikke.

  • Høj- og panoramaformat
  • Fire papirtyper af høj kvalitet
  • Valgfri startmåned
fra 419,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Når du lægger produktet i varekurven, vil du se det forventede leveringstidsrum.

Produktinformation

Formater:

  • Højformat (ca. 42 x 60 cm)
  • Panoramaformat (ca. 60 x 42 cm)

Det modtager du:

  • Tolv kalendersider plus forside
  • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

  • Digitaltryk i standard, mat eller højglans
  • Fotopapir blank

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Alt om vores elegante papirkvaliteter

Vælg mellem fire papirtyper i højeste kvalitet!
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk højglans Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk højglans på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Klare farver, høj skarphed

Fotopapiret på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Ekstra stor vægkalender

Året i pragtfuldt stort format

CEWE vægkalender

Kalenderudvalget fra CEWE er enormt. Vægkalendere, bordkalendere, planlægningskalendere – uanset, hvad du skal bruge din fotokalender til, finder du med garanti en kalender hos os. Brug eksempelvis dine skønneste billeder i en ekstra stor CEWE vægkalender og se på den måde dine yndlingsbilleder hver dag!

Vægkalender i stort format

Denne ekstra store vægkalender i formatet 40,6 x 60,9 cm søger for, at dine favoritfotos rigtig kommer til sin ret. Kalenderen fremstilles i højkvalitets fotopapir, der sørger for, at dine billeder fremstår i flotte farver og med skarpe kontraster. Ønsker du at fremvise dine bedste billeder på en hel særlig måde, er denne CEWE vægkalender derfor det helt rigtige valg.

Med vores store udvalg af design og kalenderlayouts laver du nemt en kalender med dine egne fotos. Du vælger først det ønskede design og layout. Derefter uploader du nemt et billede af gangen til din vægkalender. Prøv dig f.eks. frem med forskellige familiebilleder eller feriebilleder. Alle vil de tage sig godt ud i din CEWE fotokalender.

Vælg selv kalenderens startmåned

Før du bestiller din CEWE vægkalender, bør du være opmærksom på din kalenders startmåned. Ønsker du en anden startmåned, kan du nemlig nemt selv vælge, hvilken måned din fotokalender skal starte. Dermed er du sikker på, at du altid kan bestille en vægkalender, der kun indeholder aktuelle måneder.

Uanset hvilken måned du vælger som startmåned til din kalender, får du altid en vægkalender, der strækker sig 12 måneder frem. Mere optimalt bliver det ikke at designe sin egen flotte og personlige kalender til væggen!

Giv en vægkalender i gave

En vægkalender fra CEWE er en perfekt gaveidé. Giv en fotokalender til din mor, bedstemor eller en anden, du holder af. Kalenderen vil garanteret bringe stor glæde. En flottere og mere personlig gave fås ikke!