Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bryllup

Lav en smuk gæstebog til jeres bryllup

Gør gæstebogen ekstra personlig – design bogen som en flot fotobog

Gæstebogen er en klassiker til store fester – især til bryllupper! I bogen kan gæsterne skrive en kærlig, sød eller sjov hilsen til jer på den store dag. Bryllupsgæsterne bestemmer helt selv, hvad de skriver – men uanset hvad er det sjovt at sætte sig ned og finde bogen frem, når festen er forbi. Og så er det en god måde at huske dagen på! Der er mange måder, man kan gribe en gæstebog til bryllup an på – her får du vores bud på hvordan.

Design en klassisk gæstebog til brylluppet

Det er både nemt og enkelt at designe en personlig gæstebog til bryllup - lav den, præcis som I vil have den

Grib det an, som det er gjort mange gange før – som en gæstebog med blanke sider. Det er måden, det er blevet gjort på i århundreder, og det holder stadig. Men bare fordi det er en bog med blanke sider, betyder det ikke, at man ikke kan gøre noget ud af det – så pak kinabogen tilbage i kommoden, og find computeren frem i stedet for. Hos os har du nemlig mulighed for at lave din helt egen og personlige gæstebog til brylluppet – og det er ganske nemt!

En CEWE FOTOBOG som gæstebog giver mange muligheder for at lave din klassiske gæstebog flot og tilpasset til anledningen. Hvis du ønsker det, kan du vælge at designe bogens omslag med billeder og tekst. Hvis du er til et mere enkelt udseende, kan du vælge et flot omslag med tekst trykt på. Teksten kan trykkes med blank effektlak på flere forskellige farver eller med effektlak i guld, sølv eller roseguld. Et klassisk look, der egner sig godt til et bryllup, kunne være en fotobog indbundet i hvidt skind med effektlak i guld.

Indsæt billeder i jeres bryllupsgæstebog

Gæstebog med billeder af gæster ligger åben på et bord
Dediker en side i gæstebogen til hver enkel gæst med et personligt billede af gæsten

Vi er sikre på, at I sagtens kan huske, hvordan jeres gæster ser ud. Men en måde at variere den klassiske gæstebog på er ved at sætte billeder af gæsterne i bogen. Forbered din fotobog inden bryllupsfesten ved at finde billeder af alle gæsterne, og dediker en side til hver enkel gæst. Så finder gæsterne hurtigt ud af, hvor deres hilsen skal stå, og så hjælper det også med at holde lidt orden i gæstebogen til brylluppet – som i det klassiske format med blanke sider kan have tendens til at blive lidt rodet.

Et forslag er at bruge portrætter af gæsterne, så bliver det ensartet, og for de fleste gæsters vedkommende kan I formentlig finde et godt portræt på deres sociale medier. En anden tilgang kunne være at vælge jeres favoritminder med gæsterne som f.eks. rejseoplevelser I har haft, gode middage I har spist sammen eller sjove fester I før har været til sammen.

Giv gæstebogen til brylluppet ekstra personlighed

Åben gæstebog med billeder af bryllupsgæster ligger på et lyserødt bord
Lad gæsterne tage billeder af sig selv til festen, som de kan sætte direkte ind i gæstebogen sammen med en hilsen

I kan også lade gæsterne tage deres billeder selv. Stil den blanke gæstebog til brylluppet frem – sammen med et instant- eller engangskamera, og få gæsterne til selv at tage deres billede til gæstebogen. I det gæstebogsformat får gæsternes personlighed og bryllupsstemningen lov til at skinne ekstra meget igennem, fordi de selv tager billederne til bogen på festdagen.

Ønsker I at holde samme orden som en gæstebog, hvor billederne er printet i, kan I vælge at indsætte et hvidt billede med en ramme om og derefter sætte jeres fremkaldte billeder i. Når festen er ovre, kan vi fremkalde billederne fra engangskameraerne for jer. Derefter kan I selv sætte billederne i bogen. Hvis I bruger fotohjørner, kan I også nemt tage billederne ud af bogen igen og kigge på dem.

Udover en masse hilsner fra jeres bryllup, kommer I også til at have en masse billeder fra den store dag, så husk også at samle bryllupsbillederne i en personlig bryllupsbog.

Lav nemt gæstebogen til jeres bryllup online, i vores foto app eller i vores gratis og populære fotoprogram. Vi ønsker rigtig god fornøjelse med at designe bogen – stort tillykke med brylluppet!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.