Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Rejsebilleder

6 personlige måder at bruge dine rejseoplevelser på

Få meget mere ud af dine rejsebilleder – vi har et stort udvalg af personlige fotoprodukter, der kan forevige dine ferieminder på en unik måde

Gør dine rejsebilleder mere levende! Brug billederne fra din ferie på flotte, personlige fotoprodukter, der kan sprede glæde og minde dig om fantastiske rejseoplevelser hver dag. Måske har du allerede samlet familiens rejseminder i en CEWE FOTOBOG, men der er mange andre fotoprodukter, der også er perfekte til alle de gode feriebilleder. Her får du 6 ideer til sjove, fine og hyggelige måder, du kan bruge dine rejseoplevelser på.

Fremkald billeder af dine rejseoplevelser

Fremkaldte printbilleder med rejsemotiver ligger på et træbord
Bring dine feriebilleder til live ved at fremkalde dem som fine printbilleder, du kan pynte hjemmet med

Det er som om, at rejseminderne bliver vakt til live på en helt anden måde, når vi sidder med vores rejsebilleder fysisk i hånden fremfor på en skærm. Vi mærker minderne, varmen og stemningen fra ferien helt anderledes. Fremkald billeder fra din rejse, og glæd dig til at genopleve rejseminderne på en hyggelig måde. Billedfremkaldelse af digitale billeder er både nemt, hurtigt og sikkert hos os, og du kan vælge mellem mange forskellige formater og papirtyper i høj kvalitet. Brug f.eks. de fremkaldte billeder som små kunstværker til at hænge op forskellige steder i hjemmet, og lad minderne fra dine rejseoplevelser vække glæde hver eneste dag.

Tip: Du kan også fremkalde billeder af dine rejseoplevelser som stilfulde polaroid billeder, fine billedstrimler eller flotte kvadratiske prints.

Tip: Giv din rejsemakker en personlig gave fra hjertet – fremkald jeres fælles rejsebilleder, og få dem leveret i en smart billedboks, du kan forære væk.

Puslespil med motiv af de bedste rejseoplevelser

Puslespil med motiv af tre mennesker, der sidder på et fjeld. Bagved står et brunt telt.
Få trykt dine rejsebilleder på et personligt puslespil – vælg selv antal brikker

Udvælg det skønneste billede fra jeres rejse, og få det trykt på et personligt puslespil. Saml hele familien om bordet, og hyg jer med at sætte puslespilsbrikkerne sammen til det endelige feriemotiv. En sjov og hyggelig måde at bruge ferieminderne på, som samler familien om jeres gode rejseoplevelser. Mens I sætter brikkerne sammen, kan I mindes og snakke om alle de store oplevelser og magiske øjeblikke, I fik på rejsen. Vi har puslespil, der egner sig til både børn og voksne med alt fra 112 brikker helt op til 2000 brikker i et Ravensburger-puslespil.

Tip: Puslespil er supergodt legetøj! Giv f.eks. et personligt puslespil med et feriemotiv i gave til dine børn.

Skål i gode ferieminder

Emaljekrus med rejsebilleder står i sand
Du kan dekorere mange forskellige slags fotokrus med lige netop dine yndlingsbilleder fra rejsen

Nyd den varme kop kaffe eller te i et personligt fotokrus, du selv har dekoreret med et eller flere af dine feriebilleder. Vi kan ikke love, at hverken kaffen eller teen smager bedre, men vi tør godt garantere, at det bliver ekstra hyggeligt at tage en tår kaffe, fordi billederne på kruset vil sprede glæde og minde om gode rejseoplevelser. Du kan designe mange forskellige slags krus med billede, alt efter hvilken type fotokrus du er mest til – måske har du lyst til at starte dagen med et fint porcelænskrus, tage et solidt emaljekrus med på tur eller måske trylle rejseoplevelserne frem igen med et vaskeægte tryllekrus?

Tip: Giv alle i familien et personligt fotokrus med billeder fra rejsen, og glæd jer til at skåle i fotokrusene, mens I taler om jeres rejseoplevelser.

Tegn og mal rejseminder

Åbent etui med farveblyanter samt lukket etui med et billede udenpå af to piger foran en blå dør ligger på et lyst tæppe
Giv børn og andre kreative sjæle kvalitetsblyanter til at tegne og male ferieminder

Tegn og mal de bedste ferieminder sammen med dine børn med lækre kvalitetsblyanter fra Faber-Castell. Blyanterne fås både som almindelige farveblyanter og som akvarelblyanter. Begge slags blyanter ligger godt beskyttet i et metaletui, som du kan dekorere med lige præcis det rejsebillede, du bedst kan lide. Lad f.eks. børnene vælge et billede hver fra deres yndlingsrejseoplevelse, og få trykt rejsebillederne på etuierne – så har børnene deres helt egne, unikke blyanter. Hyg jer med at tegne nogle af rejseoplevelserne, mens I snakker om de gode ferieminder.

Tip: Perfekt gave fra hjertet til børn og andre kreative sjæle!

Fotomagneter med rejseoplevelser

Fotomagter i hjerteform og kvadratisk med rejsebilleder
Lav dine rejsebilleder om til personlige fotomagneter, du kan dekorere f.eks. køleskab og opslagstavle med

Dekorer hjemmet med fine fotomagneter med motiver fra familiens rejse! Udvælg forskellige rejsebilleder fra jeres ferie, og få motiverne trykt på magneterne, som du f.eks. kan pynte hjemmets køleskab eller opslagstavle med. Fotomagneterne kan både fås som små kvadrater eller som søde hjerter. Gør jeres rejseoplevelser til en del af indretningen i hjemmet, og hyg dig med at genopleve rejseoplevelserne, når du åbner køleskabet eller hænger indkøbslisten op på opslagstavlen.

Tip: Fotomagneterne er endnu en god gaveidé, da magneterne både er flotte og funktionelle.

Brug rejseoplevelserne i en fotokalender

Glæd dig til at genopleve gode rejseminder hver måned i en unik fotokalender

Lad hver eneste måned minde dig om skønne rejseoplevelser! Udvælg nogle af de søde, sjove og særlige billeder fra familiens ferie, og indsæt dem i en personlig fotokalender, som hele familien kan hygge sig med at bladre i måned for måned. Genoplev nye rejseoplevelser hver måned, og lad fotokalenderen med rejsebillederne pynte flot på væggen, på bordet eller kontoret. Om du er mest til en vægkalender, en bordkalender eller en aftalekalender, har vi et stort udvalg af fotokalendere, hvor dine rejsebilleder passer perfekt ind i.

Tip: Du kan starte din personlige fotokalender i lige præcis den måned, der passer dig bedst.

Design og bestil nemt dine fotoprodukter

Krus, puslespil og fremkaldte billeder med rejsemotiver ligger på et lyst træbord
Vi har et stort udvalg af personlige fotoprodukter, der passer perfekt til dine rejseoplevelser

Du kan lave dine fotoprodukter med rejseoplevelser på flere forskellige måder – og du gør processen ekstra let ved først at gemme og organisere dine rejsebilleder i CEWE myPhotos. Du kan f.eks. lave dine fotoprodukter i vores populære og gratis fotoprogram, hvor du kan gå på opdagelse i et stort univers af forskellige designmuligheder. Hvis du er mere til at lave dine produkter via telefonen, kan du hente vores smarte foto app. I appen finder du et bredt udvalg af produkter, du nemt kan designe og bestille når som helst og hvor som helst. En tredje mulighed er at designe produkterne med dine ferieminder online på CEWE.dk. På vores hjemmeside kan du også lade dig inspirere til mange andre flotte produkter til dine rejseoplevelser – forevig f.eks. ferieminderne i en personlig fotobog, eller lav en unik fotocollage med rejsebilleder.

Rigtig god fornøjelse!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.