CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Barnets bog

Barnets bog

Billeder fra de første år i en CEWE FOTOBOG

 • Bredt udvalg af formater
 • Personligt design
 • Effektlak til de fleste formater
fra 79,95 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

 • Stor og Stor panorama
 • XL
 • XXL og XXL panorama
 • Kvadratisk
 • Kompakt panorama
 • Lille og Mini
 • Kids
 • Pure

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Læder
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, højglans eller mat
 • Fotopapir blank, mat eller eksklusiv mat

Lav Barnets bog med din egen tekst og babybilleder

Sæt dem i en CEWE FOTOBOG

Lav en CEWE FOTOBOG som Barnets bog. Bogen illustrerer dit barns første år med dine babybilleder og tekst trykt direkte på siderne, så de dejlige minder ikke går i glemmebogen.

Kan du huske, hvor søde børnene var, da de var helt små? Og alle de sjove kommentarer og bemærkninger de kom med, det var så sjovt. Men hvornår var det nu, hun fik sin første tand? Og hvornår tog han sine første skridt? Og hvor er billederne af det?

Kan du også nikke genkendende til ovenstående, så er du ikke alene! Vi mindes alle sammen de kære små med et smil, og vi gemmer billeder og informationer om milepælene. Men ofte ligger billederne og små lapper papir og minihæfter med mål og vægt osv. forskellige steder, og nogle gange kan vi ikke lige finde det. Nu kan du samle alle minderne i en flot fotobog!

Barnets bog som fotobog – det bedste minde om de første år

Gem alle minderne i en personlig og smuk fotobog som både du og barnet får glæde af mange år frem. Du kender sikkert de fortrykte bøger, man kan købe i flere butikker, om babys første år. Her er det på forhånd bestemt, hvad der skal stå, og hvad der skal være billeder af. Med en CEWE FOTOBOG derimod er det dig, der bestemmer alt lige fra layout til hvilke billeder, der skal med og, om der skal indsættes tekst.

Gør det nemt at sortere børnebillederne

Brug vores app CEWE myPhotos og gør det meget nemmere for dig selv at lave din barnets bog. I appen kan du oprette et album/begivenhed og løbende udvælge og tilføje de bedste billeder af dit barn. Det kan du gøre fra sofaen, i bussen eller andre steder på farten. Ellers kan det nemlig godt virke lidt uoverskueligt, hvis du har taget en masse billeder. Endelig slipper du også helt for at bøvle med forskellige formater, hvis du gerne vil sidde med softwaren på computeren og designe din bog, men har alle billederne på mobilen.

Læs mere om, hvordan du nemt overfører billeder til pc’en fra din iPhone eller Android-mobil.

Dit barns første bog – hvad skal den indeholde?

Det er helt op til dig. Bogen om barnet er forældrenes historie om deres barn, fortalt sådan som I synes. Det kan som forældre være svært at huske alle de sjove og dejlige stunder, man har med sådan en lille én, og fotobogen hjælper dig med at holde på de skønne minder. Der er uanede muligheder, og vi hjælper dig gerne lidt på vej. Dette skal du overveje:

 • Vælg format til fotobogen. Vi har formater fra mini til XXL. Hvor stor skal din bog om dit barn være? Husk at overveje om der skal være plads til tekst og store billeder og vælg format efter det.
 • Hvor lang en periode skal bogen strække sig over? Skal det være barnets første år? Eller perioden fra baby til børnehave – eller - skoletid? Vælg antal sider efter den historie du vil fortælle.
 • Find billeder du gerne vil have med i bogen. Tag eventuelt også billeder af det lille armbånd, den nyfødte får om håndleddet på hospitalet med navn og personnummer, samt sundhedsplejerskens noter om vægt og højde og andre sjove ting.
 • Og så kommer det sjove: Nu skal du finde de fotos af barnet, du gerne vil have med. Og der er sikkert mange at vælge imellem, de fleste forældre tager nærmest uanede mængder billeder af deres børn, især det første barn. Så kig alle dine billeder igennem og finde de bedste. Husk også babybilleder fra det første bad, den første tur i barnevogn, den første jul og … Opret en mappe på computeren til de billeder du vil bruge i bogen. Det gøre det nemmere for dig, når du skal til at i gang.
 • Overvej om der også skal indsættes tekst, så du kan genfortælle sjove, små historier og søde bemærkninger, eller om billederne skal tale for sig selv.

Vores udgave af Barnets bog er meget fleksibel, idet du bestemmer udformningen og designet af bogen. Desuden kan du indsætte det antal sider, du har brug for og alt indhold, lige fra forsiden til tekst, pynt og alle billeder, er bestemt af dig.

Sådan laver du Barnets bog online:

 • Hent vores foto app eller download vores gratis bestillingssoftware og åbn den.
 • Gå til CEWE fotobog, og vælg den størrelse, du vil have.
 • Sæt dine udvalgte billeder ind i bogen og pynt med clipart, flot skrift, skygger og rammer. Der er rigtig mange designmuligheder, så prøv dig frem.
 • Husk på at du kan tilkøbe flere sider undervejs i processen med at lave bogen, hvis det skulle blive nødvendigt.
 • Læg fotobogen i varekurven når du er tilfreds og gennemfør din bestilling.
 • Husk på at du altid kan gå tilbage og ændre, hvis der er noget, du ikke er helt tilfreds med. Hvis du har logget ind har du også mulighed for at gemme dit produkt og vende tilbage til det på et senere tidspunkt.

Det bedste er, at du kan lave din helt egen, personlige Barnets bog, når det passer dig. Du skal ikke ud at købe den og stå i kø i fyldte butikker, men du kan lave den hjemme ved computeren. Og idet du kan oprette dig som bruger på vores hjemmeside og gemme din fotobog, kan du arbejde på den, når som helst det passer dig.

Hvad kan du bruge barnets billedbog til?

Som nybagte forældre er der så mange ting, man prøver og oplever for første gang. Forevig disse skønne minder i barnets bog og oplev dem igen og igen.

Bogen om barnets første år er en unik fortælling om de første år som familie. Det er et vidnesbyrd om de store og små øjeblikke, og bogen vil være til stor glæde og fornøjelse for barnet og forældrene. Forestil dig hyggelige stunder i sofaen, hvor I sammen kan sidde og kigge på billederne og grine af de sjove og søde stunder, I har haft sammen. Måske er der også basis for en tilbagevendende årbog med en ny Barnets bog om et år? Så udover at det er en stor fornøjelse for dig, som laver bogen, er den også til stor glæde for både det lille barn og det lidt større barn. Og mon ikke, den også stadig vil være et hit, når den lille er blevet stor, og selv skal til at have børn?

Barnets bog er den perfekte gaveidé

Mangler du en gave til bedsteforældrene? Lav et eksemplar af Barnets bog til dem også, de vil med garanti også sætte stor pris på sådan et dejligt minde. Måske er der også andre i familien, der ville nyde godt af sådan en gave? En søster eller bror måske? Ellers er det unikke bånd mellem børn og forældre altid værd at tage smukke billeder af, så lav bogen som en gave til jer selv som forældre eller giv den til din partner som gave, når I holder den første Mors dag eller Fars dag.

Med en unik og personlig Barnets bog fra CEWE glemmer du aldrig de gode stunder med det bedste du har.

Barnets bog til en god pris?

Vi vil ikke tilbyde dig fotoprodukter til lave priser men derimod flotte kvalitetsfotobøger, som kan holde til at blive kigget i igen og igen. Derfor markedsfører vi os ikke på billige fotobøger, men på kvalitet, der holder.

CEWE fotoprodukter – brug dine fotos på smukke kreative måder Mangler du stadig lidt inspiration? Så tjek vores fotomagasin. Det er fuldt af spændende og flotte tips og tricks til dine fotoprodukter, krydret med rabatkoder og designtips. Her kan du også få andre ideer til, hvad du kan bruge alle de dejlige billeder, du tager, til. Vidste du for eksempel, at du kan få printet dine egne billeder som store fotoplakater eller på et fotolærred? Se også vores andre fotogaver for inspiration og gode ideer til den perfekte gave til den, du holder af.

Rigtig god fornøjelse med at lave din egen personlige fotobog om barnet – gaven der bliver ved med at give.