CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Barnets bog

Babyalbum som fotobog

Billeder fra de første år i en CEWE FOTOBOG

  • Find billederne fra barnets første år frem
  • Sæt dem i en CEWE FOTOBOG
  • Giv barnet en gave, der glæder resten af livet

Få vores ideer til barnets bog som et babyalbum i fotobog her på siden – eller begynd med det samme.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Babyalbum som fotobog?

I et babyalbum/fotobog som barnets bog samler du alle de vigtigste minder og milepæle fra barnets første leveår. Du kender dem sikkert som notesbøger eller ringbind med felter, der skal udfyldes. I en fotobog er den store fordel, at du kan vælge lige de informationer, du ønsker at have i den. Samtidig får du et flottere look, da billederne trykkes i bogen.

Vi anbefaler disse formater til dit babyalbum

Vælg et format med god plads til billeder og tekster. Sæt også billeder i bogen af fx navnearmbånd, scanningsbilleder og dagens avis. Eller; hold det simpelt med få billeder og små overskrifter.

Kom godt i gang med dit babyalbum

Et babyalbum/ barnets bog-fotobog er minder for livet om en dyrebar tid fuld af kærlighed - og sjove milepæle og anekdoter, som man desværre ellers godt kan glemme i det intense småbørnsliv. Kom i gang med din egen "barnets bog mine første år" med vores 3 tips herunder:

Vælg en skabelon til bogen

Du kan lave barnets bog online, i vores foto-app eller i vores fotoprogram, som er vores anbefalede metode. Når du har valgt mellem de tre, er næste skridt at vælge en skabelon til bogen. Her er billedfelter og tekstfelter i forskellige design, så det er nemt lige at rykke billeder ind og skrive i tekstfelterne. Du kan også bruge små cliparts med babyfødder og lignende, hvis det er den stil, du ønsker. Vælg den skabelon, som du bedst kan lide, og herefter kan du altid stadig selv lave individuelle tilpasninger på siderne, hvis du ønsker det.

Bestil her

Sorter og saml dine billeder i CEWE myPhotos

Brug nemt vores app CEWE myPhotos, som ikke blot giver dig 15GB gratis lagerplads, men også gør det meget nemmere at lave fotobogen. Her kan du samle og sortere billederne. Det er super nemt for dig, din partner og måske bedsteforældrene at tilgå den samme mappe og tilføje billeder fra hver jeres telefon eller kamera. Herfra kan du tilgå dem, når du laver fotobogen. Ydermere kan du nemt overføre billeder fra mobilen til computeren og i tillæg slippe for problemer med Apples HEIC-format.

Begynd nu

Tjekliste til indholdet i barnets første bog

  • Graviditetsbilleder og måske hvad du lavede op til veerne startede
  • Fødselsdata (Sted, tidspunkt, vægt og længde)
  • Billede fra I kommer hjem og fx babys første bad
  • Billeder sammen med bedsteforældre, eventuelle søskende og andre vigtige personer i barnets liv
  • Vægt og højde som du løbende får målt hos sundhedsplejersken. Find det online på Sundhedsvejen.dk
  • Herefter sorterer du de vigtigste fotos kronologisk fra barnets 1. og måske 2. år: Mødregruppen, vuggestuestart, de første tænder, når han/hun kravler, går, kører på løbecykel - og hvad, der herefter følger. Sorter nemt billederne kronologisk i CEWE myPhotos
  • Du kan få endnu mere inspiration til indhold længere nede på siden
Begynd nu
Lav barnets bog med egne billeder og tekster

Lav Barnets bog med din egen tekst og babybilleder

Lav en CEWE FOTOBOG som Barnets bog. Bogen illustrerer dit barns første år med dine babybilleder og tekst trykt direkte på siderne, så de dejlige minder ikke går i glemmebogen.

Kan du huske, hvor søde børnene var, da de var helt små? Og alle de sjove kommentarer og bemærkninger de kom med, det var så sjovt. Men hvornår var det nu, hun fik sin første tand? Og hvornår tog han sine første skridt? Og hvor er billederne af det?

Kan du også nikke genkendende til ovenstående, så er du ikke alene! Vi mindes alle sammen de kære små med et smil, og vi gemmer billeder og informationer om milepælene. Men ofte ligger billederne og små lapper papir og minihæfter med mål og vægt osv. forskellige steder, og nogle gange kan vi ikke lige finde det. Nu kan du samle alle minderne i en flot fotobog!

Babyalbum – de bedste minder om de første år

Gem alle minderne i en personlig og smuk fotobog som både du og barnet får glæde af mange år frem. Du kender sikkert de fortrykte bøger, man kan købe i flere butikker, om babys første år. Her er det på forhånd bestemt, hvad der skal stå, og hvad der skal være billeder af. Med en CEWE FOTOBOG derimod er det dig, der bestemmer alt lige fra layout til hvilke billeder, der skal med og, om der skal indsættes tekst.

Barnets bog til solomødre og regnbuefamilier

Barnets bog til regnbuefamilier og solomødre

Vores type barnets bog er desuden god til alle former for familiekonstellationer. For hvor de fortrykte sider i de traditionelle bøger ofte har felter med eksempelvis ”fars familie”, kan du i en fotobog blot samle lige præcis de familiemedlemmer og historier, som er relevante for jeres familieform. Måske er du solomor, måske er I to mødre, to fædre eller måske er mor og far ikke kærester. Det er ikke rart at have tomme felter i en bog, så saml i stedet for den historie med fotos og tekst, som er relevant for dit barn.

Kom i gang her