CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Puslespil til børn

Puslespillet med 40 robuste brikker. Ideel som en personlig gave til børn.

Til små og store puslespilsfans: Brug dit billede på et puslespil og giv en gave, som vil blive elsket.

  • 40 ekstra store, robuste puslespilsbrikker
  • Med puslespilsramme som base
  • For børn mellem 3 og 6 år
  • Miljøvenligt, vandbaseret tryk
fra 199,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

  • Puslespil: ca. 24 x 32 cm
  • Puslespil inkl. ramme: ca. 29 x 37,2 cm
  • Puslespilsbrikke: ca. 4 x 5 cm

Materiale:

  • 2,1 mm tykt FSC-certificeret puslespilspap
  • Miljøvenligt, vandbaseret tryk

Design:

Stort udvalg af design

Puslespil til børn

Lav et personligt puslespil med eget billede til børn
Eksempel på et puslespil til børn lavet med havfruer i en designskabelon

Puslespil til børn fra 3 år

Lav dette puslespil til børn med en af vores designskabeloner, som du kan se et eksempel på her på billedet. Der er flere forskellige at vælge imellem. Eller sammensæt det udelukkende med et eller flere fotos, som har betydning for dit barn. De fleste børn elsker at lave puslespil og det gør det ekstra sjovt, når de kan relatere til billederne.

Dette puslespil har 40 brikker, og vi anbefaler det til børn på 3, 4, 5 eller måske op til 6 år. Men det varierer selvfølgelig fra barn til barn. Har dit barn en meget veludviklet finmotorik, eller ønsker du særligt at styrke den tidligt, kan du også lave dette puslespil til børn på 2 år, den gængse anbefaling er dog fra 3 år. Du kan med dit valg af foto være med til at variere sværhedsgraden; Hvis du fx vælger et billede med meget græs eller meget himmel, bliver det sværere, og omvendt kan kan du vælge et foto uden for store områder med ens farve, så det bliver nemmere.

Lidt mere om vores puslespil til børn

Puslespil med eget billede til børn

Når du laver personlige puslespil her hos CEWE, sætter du dit eget billede på. Du kan sætte et billede af dit barn på, særligt hvis de er 2 eller 3 år vil de synes, det er super sjovt at se deres eget ansigt dukke frem.

Du kan også vælge et sjovt billede, hvor de blæser sæbebobler, hopper vildt på trampolin eller drøner af sted på løbecykel.

Eller hvad med et billede sammen med legekammerater fra børnehaven, hvis de er lidt større. Eller måske et familiebillede? Idéerne er mange og det gode er, at du kan lave puslespil med eget billede, som passer til lige præcist dit barn.

Puslespil i julegave til børn

Mangler du idéer til julegaver til dit barn? Så er et puslespil med eget billede perfekt, da det er en personlig og unik gave, som kan leges med - og laves - igen og igen.

Det er selvfølgelig præcist lige så godt at give i fødselsdagsgave eller hvilken anden anledning, du ønsker at give en gave.

Miljøvenligt puslespil til børn

Vores puslespil er lavet i FSC-certificeret puslespilspap med miljøvenligt, vandbaseret tryk, når dit billede trykkes på. Du skal derfor ikke være nervøs for uønsket kemi, når dit barn lægger puslepillet.