Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
bordkalender slider

Bordkalender kvadratisk

Vælg din favorit blandt de 3 varianter.

Til produktoversigt

Alt om vores bordkalendere

Vælg dine favoritter blandt vores tre forskellige varianter.

Hvor skal din kalender bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

  • Mange designmuligheder
  • Enkel installation på din PC eller MAC
  • Gem projekter lokalt på PC'en

CEWE Fotoverden app

  • Design og bestil, når du er på farten
  • Enkle designmuligheder
  • Gem dine projekter i appen

Design online

  • Nem og hurtig bestilling
  • Ingen installation nødvendig
  • Virker på alle enheder

Lav bordkalendere med dine bedste fotos på

Bordkalendere

En kalender kan vi alle få brug for, og med en personlig fotokalender med dine egne billeder får du en både funktionel og superflot kalender. En fotokalender kan hjælpe dig med at holde styr på opgaver og aftaler, så du ikke mister overblikket. Brug din kalender til optimal planlægning og koordinering af din tid.

Du kan designe en fotokalender med dine egne billeder hos os. Du finder med garanti en fotokalender, der dækker dit behov i vores store udvalg. Vi har eksempelvis flere forskellige ugekalendere, vægkalendere, planlægningskalendere, familiekalendere og bordkalendere. Uanset, hvilken kalender du vælger, kan du ved hjælp af vores adskillelige layouts og designs samt dine egne billeder style din valgte fotokalender lige præcis, som du ønsker det. Vælger du for eksempel at designe din egen bordkalender, kan du vælge mellem en stående bordkalender, en liggende bordkalender eller en bordkalender i metalboks.

En kalender til bordet giver godt overblik

Med en bordkalender kan du altid have dine skønneste billeder stående eller liggende foran dig. Samtidig giver denne fotokalender dig et godt overblik over den aktuelle måned. En bordkalender kan eksempelvis bruges ved skrivebordet hjemme eller på kontoret. Da kalenderen er en fotokalender med dine egne yndlingsbilleder, er det samtidig også oplagt at bruge en stående bordkalender som pynt på en reol.

Så nemt er det at lave en personlig bordkalender hos os: Vælg først, om du ønsker en stående, kvadratisk eller liggende bordkalender. Når du har valgt den fotokalender du gerne vil have, kan du vælge mellem en række layouts, farver og designskabeloner til din bordkalender. Der er mange layouts og design at vælge imellem, så du med garanti kan lave lige præcis den kalender, du drømmer om. Efter du har fundet et design, du kunne tænke dig, uploader du nemt dine egne billeder til din bordkalender.

Mange vælger at bruge billeder af familie, venner og kæledyr på deres fotokalender, men du kunne eksempelvis også vælge at bruge billeder fra en dejlig sommerferie eller fra dit bryllup til din kalender. Prøv dig frem og find på den måde de billeder, der tager sig bedst ud i din fotokalender. Med en bordkalender med dine egne favoritbilleder får du med garanti en flot og personlig fotokalender – denne kalender vil med garanti hjælpe med at fremkalde de dejlige minder, der er på billederne.

Personlig bordkalender - hjemmelavet og med det kalenderår, du skal bruge

Som en ekstra bonus kan du selv vælge, hvilken måned og år din bordkalender skal starte. På den måde kan du altid lave en fotokalender, der ser 12 måneder frem i tiden, så du får en 100 % ”ubrugt” kalender. Du kan således få en unik årskalender til netop dit behov.

En bordkalender er rigtig god at bruge som gave, hvis du ønsker at forære en fotokalender i f.eks. jubilæumsgave. Har din kollega jubilæum, så er bordkalenderen både en meget personlig og brugbar gave. Design en fotokalender med sjove billeder af kollegaerne – sådan en bordkalender bliver helt sikkert et hit! Sandsynligheden er nemlig stor for, at billederne i fotokalenderen bliver det store samtaleemne, når kollegaerne er på besøg på kontoret.

Samtidig vil denne dejlige bordkalender hjælpe din kollega med at bevare overblikket over de efterfølgende måneder. Lav en flot og personlig kalender og glæd dig hver måned det næste år! VIl du gerne have gode ideer til, hvad du ellers kan bruge dine gode billeder til, og hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af gode tilbud på fotokalender og andre fotoprodukter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Lav bordkalender og andre flotte foto produkter i app’en

Har du mange gode billeder liggende på din mobil, foretrækker du sikkert at kunne lave din foto-bordkalender i en app på telefonen i stedet. Det er nemt og hurtigt. Du kan downloade app’en gratis der, hvor du normalt henter apps. Du kan også læse mere på siden om vores foto app.

Husk, at du også kan lave mange andre lækre produkter med fotos via vores app. Fx fotobøger, sende postkort fra ferien, takkekort, fotoplakat, sort hvide billeder og meget mere. Du kan også læse mere om, hvordan du laver en evighedskalender, hjemmelavet kalender eller hvordan, du selv vælger startmåned i din kalender. Alle vores unikke fotogaver er desuden ideelle som personlige julegaver.