CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Studiekalender A5

Personlig og fin: Med vores studiekalender har du altid overblik over alle dine aftaler i løbet af skoleåret.

 • Omslag med personligt billede
 • Designs i sort, pink, lilla, turkis
 • Personligt design
 • Valgfri startmåned
 • Oversigt over alle ferieaftaler
 • Hård, gennemsigtig plast beskytter indbindingen
fra 259,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

ca. 15 x 21 cm

Det modtager du:

 • 128 sider med kalender
 • 28 billedsider
 • Spiralryg
 • Omslag med transparent folie

Yderligere muligheder:

 • Oversigt over alle feriedatoer
 • Designs i sort, pink, lilla, turkis

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Personlig studiekalender

Med denne studiekalender er du langt foran!

Studiekalender til optimal planlægning af din hverdag

Så bliver det ikke nemmere at planlægge din tid! Dage, uger og måneder - studiekalenderen husker alle de vigtige aftaler og opgaver. Studiekalenderen er en planlægningskalender, som er dejlig at have med, både når du har det travlt, og når du har meget, du skal huske: Opgaver, aftaler, fødselsdage, eksamener, fester m.m.

En studiekalender er den perfekte kalender til planlægning af din hverdag. Du behøver ikke at bekymre dig om størrelsen af studiekalenderen. Kalenderens A5-format (14,8 x 21 cm.) passer ind i enhver lille taske, og du kan nemt have den med rundt hver dag.

En studiekalender fra CEWE.dk er mere personlig end de studiekalendere, du kan finde i byens forskellige butikker. Kalenderen er skabt til planlægning af din hverdag, samtidig med at du nemt kan gøre den unik og personlig ved at indsætte dine egne billeder og personlige tekster. Dine egne billeder indsættes både på studiekalenderens forside og bagside samt to billeder i hver måned.

Dermed får du altid en unik fotokalender, som der ikke findes to af i hele verden. Når du designer din fotokalender, kan du selv vælge startmåned og startår. Dermed modtager du altid en studiekalender, der ikke indeholder måneder, der allerede er gået.

Design nemt en personlig A5 studiekalender

 1. Klik på knappen ”Design online” eller brug vores fotoprogram.
 2. Vælg en designskabelon eller et layout til din kalender.
 3. Indsæt billeder på fotokalenderens for- og bagside, samt to billeder på hver måned i kalenderen.
 4. Tilføj tekst og rediger størrelsen, skrifttypen eller farven efter dine egne ønsker.
 5. Vælg startmåned og startår.
 6. Klik på ”Læg i varekurv”, når du er tilfreds med din kalender.
 7. Gennemfør bestillingen.
 8. Du modtager din fotokalender med posten inden for 5-10 hverdage.

Den perfekte gave

En personlig studiekalender er den perfekte gave at give til studiekammerater, venner, familie eller dig selv, fordi du kan bruge dine egne billeder. Det kan f.eks. være feriebilleder, billeder fra situationer, hvor du var sammen med dine venner eller sjove billeder fra hverdagen. Ved hjælp af vores layouts og designskabeloner kan du gøre din fotokalender flot og ikke mindst helt unik. Farveblyanter er en oplagt gave at give sammen med kalenderen: Med farverne kan modtageren markere begivenheder i kalenderen med forskellige farver og tegne små ikoner ved de forskellige aktiviteter.

Studiekalenderen er en flot gave, du nemt selv kan lave. Det tager ikke lang tid at designe denne fotokalender - det er enkelt at uploade sine billeder og indsætte dem i kalenderen. Studiekalenderen kan indeholde mange forskellige personlige billeder og unikke tekster, og det er dermed en fotokalender, der aldrig bliver kedelig at tage frem i en travl hverdag.

Studiekalenderen er en måde, hvorpå man altid vil kunne huske den person, der har givet én fotokalenderen. Kalenderen er ikke kun god til planlægning, men også til at blive mindet om studietiden og de sjove stunder med vennerne. Modtageren af din studiekalender vil med garanti tænke på dig hver gang, han eller hun åbner sin personlige fotokalender. Hvis du er ved at kigge efter fotogaver, kan du tage et kig på vores gaveidéer. Her finder du forslag som personlige gaver, fotobøger og mange andre flotte ting, du kan lave med dine egne billeder.

Hjælp til design og bestilling af fotokalendere

Har du brug for hjælp i forbindelse med design og bestilling af en af vores fotokalendere, er du velkommen til at kontakte kundeservice, der altid er klar til at svare på spørgsmål og komme med gode råd. Kontakt kundeservice på tlf: 78797803 eller via mail på support@cewe.dk.