Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Årbog

Den ultimative guide til din årbog

Gode tips og idéer til din CEWE FOTOBOG som årbog

Årbogen er en fantastisk måde at samle alle de bedste oplevelser og billeder fra året, der er gået. Her får du vores ultimative guide til, hvordan du bygger din CEWE FOTOBOG op som årbog – plus masser af gode idéer til, hvordan du gør den ekstra personlig. Glæd dig til at kigge tilbage på året og alle de skønne minder. Det er altså bare meget hyggeligere at sidde i sofaen og bladre i en fotobog, end det er at se billederne på telefonen.

Giv din årbog et tema

Skab en god rød tråd igennem din årbog ved at give den et tema

Familien som omdrejningspunkt

Det er oplagt at bygge din årbog op omkring familien. Særligt, hvis der er små børn. På den måde får du dokumenteret børnenes barndom og de mange skønne oplevelser, I har sammen som familie. Ligesom du også kan få familietraditioner, fødselsdage og andre skønne minder ind i årbogen.

Begynd nu

Brug din mange rejsebilleder

Har du rejst verden tynd det sidste år? Så er det formentlig rejse- og feriebilleder, der fylder i dit kamera. Rejser og ferier er noget af det dejligste, så hvorfor ikke bygge din årbog op omkring dine dejligste ferieminder. Når du er i gang, så glem ikke billederne fra weekendturene rundt til Europas metropoler.

Begynd nu

Er kameraet fuld af naturbilleder?

Elsker du at gå i haven? Eller bruger du weekenderne på rolige vandreture rundt omkring i Danmark? Saml billederne fra årets gang i haven eller de mange smukke vandreruter og nyd at bladre igennem de mange smukke naturminder.

Begynd nu

Har du en spændende hobby?

Går du til spejder? Er du medlem af en veteranklub? Strikker du på livet løs sammen med veninderne? Uanset hvilken hobby du har, så har du sikkert masser af skønne billeder fra årets gang i klubben. Saml dem i en fin årbog – og del den med vennerne.

Begynd nu

Sådan bygger du din årbog op

En opbygning i kronologisk rækkefølge giver en god oplevelse, når man kigger i sin årbog

Lav en god indledning

Den første side i din fotobog er perfekt som indledning af din årbog. Indledningen kan fx bygges op med 12 billeder. I billedet kan du skrive månederne eller blot sætte et tal: 1 for januar, 2 for februar osv. Du kan også nøjes med fire billedfelter og tilføje sæsonerne. Du kan også lave et kort skriv om årets højdepunkter og supplere det med et billede eller to.

Læs det næste tip

Årets gang måned for måned

Den klassiske måde at bygge sin årbog op er ved at inddele den i måneder. Det gør man superlet ved at tilføje et tekstfelt på sin side og skrive navnet på måneden. Herefter kan du bygge dine sider op, og når billederne fra måneden er sat ind i bogen, kan du indsætte et nyt tekstfelt og sætte næste måneds billeder ind.

Læs det næste tip

Forår, sommer, efterår, vinter

Du kan også bygge din årbog med fokus på årets sæsoner. Med den fremgangsmåde er din årbog mindre låst af et stramt format, og du kan lettere blande billederne på tværs af månederne. I stedet for at skrive månederne kan du skrive 'Vinter', når årets vinterbilleder sættes i bogen.

Begynd nu

Her kan du lave din årbog

Du kan lave din årbog i vores app, online på vores hjemmeside eller i vores fotoprogram, som du henter til din computer. Læs mere om forskellene

Vores gratis fotoprogram er for dig, der elsker at være kreativ i designprocessen, da det er i fotoprogrammet du har adgang til flest funktioner. Programmet skal installeres på din computer, og det betyder, at du gemmer dit fotoprojekt lokalt på din computer og også kan genåbne dit projekt flere måneder efter, du har bestilt det, hvis du fx ønsker at bruge samme layout i en ny fotobog – eller genbestille den fotobog, du allerede har lavet. Du behøver ikke internetadgang for at arbejde i fotoprogrammet, men når du skal lægge din bestilling er det nødvendigt, at du er online.

 • Du finder hele det store udvalg af formater, papirtyper, designskabeloner, layouts, baggrunde, rammer og cliparts.
 • Mange funktioner: Indsæt bl.a. videoer med QR-kode. Projekterne gemmes på din harddisk og kan designes offline.
 • Du kan lade CEWE FOTOBOG-assistenten generere et designudkast for dig, eller du kan designe bogen helt fra bunden.

Du kan designe din fotobog online, direkte på vores hjemmeside. Det kræver, at du har internetadgang, og derudover er det vigtigt, at du opretter en brugerkonto, så du kan gemme dit projekt. Hvis du ikke gør det, vil dit projekt gå tabt, når du lukker siden ned. Når du gemmer et fotobogsprojekt på din brugerkonto, bevares det 6 måneder i skyen. Herefter bliver det slettet. Den helt store fordel ved at lave sin fotobog online er, at du kan arbejde på den uanset, om du sidder ved din hjemmecomputer eller arbejdspc.

 • Hurtigt og nemt: Lav din fotobog direkte på vores hjemmeside.
 • Du kan bruge en af de mange fine designskabeloner, men der er ingen hurtig måde at sætte billederne ind i fotobogen på.
 • Færre valg ift. designmuligheder.

Hvis du foretrækker en helt enkel fotobog, der er hurtig lavet, kan du designe den i vores foto app CEWE FOTOVERDEN. Den helt store fordel ved at designe i appen er, at du kan gøre det præcis når og hvor du vil.

 • Design og bestil på farten: Anvend dine fotos direkte fra din mobil. Design og bestil på din telefon.
 • Du kan vælge et album eller en top begivenhed – og evt. benytte dig af 'Smart valg', som vælger de flotteste af dine billeder – og herefter indsættes billederne automatisk i din fotobog. Du har naturligvis mulighed for at vælge til og fra efterfølgende.
 • Færrest muligheder. Til gengæld går det hurtigt, hvis du har dine billeder liggende på mobiltelefonen, fordi du så har direkte adgang til dem via appen.

Lav en gratis CEWE myPhotos-konto

Upload dine billeder fra 2023 til vores skytjeneste, så du har en backup og nemt kan bruge dem i din årbog

Tip: Lav din årbog i fotoprogrammet og få hurtig adgang til dine billeder med CEWE myPhotos

Når du har uploadet dine billeder fra 2023 til din CEWE myPhotos-konto, inddeles de automatisk i mapper efter måned, så du har et godt overblik over årets billeder, når du arbejder på bogen i vores fotoprogram.

Kreative idéer til din årbog

Vil du gerne lave en helt unik årbog, så lad dig inspirere af ideerne her

Brug farver i dit design

Uanset om du er til pangfarver, pastel eller afdæmpede jordfarver, så kan du med farver give din årbog endnu mere personlighed. Farver kan både bruges som baggrundfarve bag dine billede, men du kan også nøjes med at sætte en farvet ramme omkring dine billeder eller give dine tekster farve. Det afgør du helt selv.

Begynd nu

Tilføj små tekster

Selvom et billede kan sige mere end tusind ord, så kan små tekster tilføre høj værdi til din årbog. Fx små sjove kommentarer fra børnene eller dagbogsnoter fra ferier. Du kan også blot skrive månederne ind, så du ved, hvornår billederne er taget. Uanset hvad, vil tekster gøre det nemmere at huske historierne mange år fremover.

Begynd nu

Årbog med scrapbogselementer

Børnetegninger, koncertbilletter, biografbilletter, kort, breve, og invitationer kan have høj affektionsværdi, og hvis det gælder for dig, så tag dem med i din årbog. Det kan du nemt gøre ved at scanne eller tage et billede af den enkelte genstand – så er det bare at sætte det ind i fotobogen.

Begynd nu

Nu er du klar!

Her kan du begynde på din årbog

Vores anbefalinger af formater til din årbog

Giv årets billeder masser af plads og vælg et format, der passer perfekt ind i de fleste bogreoler

Når billederne er sorteret

Brug dine 12 bedste billeder fra årets gang i en kalender til 2024

Måske kunne du også være interesseret i dette?

Når årets billeder er sorteret, så brug de bedste af dem i andre skønne fotoprodukter

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.