Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

5 ideer til din årbog

Gode tips og tricks til din CEWE FOTOBOG som årbog

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad din personlige årbog for 2021 skal indeholde, og hvad den skal handle om. Men en ting er sikkert – dine billeder fra det forgange år kommer til at fremstå superflotte i din CEWE FOTOBOG som årbog. Lav din årbog for 2021 i den bedste kvalitet, og glæd dig til at kigge tilbage på året og alle de skønne minder. Det er altså bare meget mere hyggeligt at sidde i sofaen og bladre i en fotobog, end det er at se billederne på en computer eller telefon.

Du kan naturligvis designe årbogen lige efter dine ønsker. Du kan gøre det nemt og enkelt ved at lade billederne stå alene, eller du kan fylde årbogen med tekst og dekorere med forskellige mønstre, baggrunde, cliparts og rammer – det er alt sammen op til dig. Vi har også flere forskellige formater og papirtyper, du kan vælge mellem.

Mangler du nogle ideer og lidt inspiration til din årbog? Læs med her, hvor vi har samlet fem gode tips til dig.

1: Giv årbogen et tema

@rubensoltvedt

En årbog kan både fyldes med billeder fra små og store begivenheder og hverdagens forskellige øjeblikke. Men du kan også bygge den op omkring en fælles interesse, I har i familien. Er I for eksempel glade for at gå ture? Så kan du fylde årbogen med billeder fra alle de gåture, I har været på. Eller måske har familien fået et nyt familiemedlem? Så kan du lave en årbog med billeder, der viser barnets udvikling det første år. Det kan også være, du er hobbyfotograf og har lyst til at lave en fotobog med alle dine bedste billeder fra 2021. Mulighederne er mange, så det er bare med at vælge det tema, der passer bedst til dig og din årbog.

2: Krydr årbogen med mindeværdige oplevelser

Børnetegninger, koncertbilletter, biografbilletter, kort, breve, og invitationer kan have høj affektionsværdi og have stor betydning for minderne fra det forgange år. Så tag disse med i din årbog! Det kan du nemt gøre ved at scanne eller tage et billede af den enkelte genstand – så er det bare at sætte det ind i fotobogen.

3: Inddrag livets store forandringer i årbogen

Har 2021 været præget af mange små eller store begivenheder? Måske er du flyttet, har skiftet job, har istandsat din bolig eller har fået et nyt kæledyr. Find alle de gode historier frem, og tag dem med i årbogen. Du kan også lave en introduktionsside, hvor du skriver noget tekst til hver enkel oplevelse og fortæller lidt om oplevelsen eller for eksempel indsætter et sjovt citat. Så er det endnu nemmere at huske og genopleve minderne, når du bladrer i bogen.

@rubensoltvedt

4: Byg årbogen op kronologisk

Fortæl årets historier fra året måned for måned. Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget plads hver enkel måned skal have i årbogen. Ved at bygge din årbog op kronologisk, får du et nemt overblik over alle årets begivenheder. I vores fotoprogram har vi desuden et stort udvalg af cliparts, som du kan dekorere bogen med. Dekorer de forskellige måneder med fine detaljer som for eksempel blade i efterårsmånederne, sol i sommermånederne og søde julefigurer i december måned.

5: Gør årbogen til en fast tradition

For mange er det en fast tradition at lave en årbog hvert år. Det gør det nemmere for hele familien at huske, hvad der skete i de forskellige år, og hvilke skønne minder årene bød på. Med en årbog som en fast tradition får du reolen fuld af helt unikke bøger, der fortæller din og din families historier – og så er årbøgerne til glæde for alle i mange år fremover. For det er altså sjovt at sidde og kigge tilbage på forskellige år og se, hvordan børnene har udviklet sig, og hvor mange skønne minder I har fra årenes løb. Se hvordan du gør årbogen til en fast tradition.

Bestil din årbog nu – rigtig god fornøjelse med den!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 80 kr. til en CEWE FOTOBOG*
  • Gaveidéer til familie og venner
  • Inspiration til, hvad du kan lave med dine digitale billeder
  • Fototips til bedre og anderledes fotografering
  • Designtips til dine fotoprodukter
  • Info om nyheder, webinarer og produktlanceringer
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder 1 gang pr. kunde og ordre. Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun 1 klik tilbage

Af sikkerhedshensyn vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Du aktiverer din tilmelding ved at klikke på linket i mailen.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.