Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sådan laver du barnets bog med billeder

En barnets bog er den måske fineste gave, du kan give din lille guldklump med sig videre i livet. Der findes et hav af muligheder og faktisk er det dig som forælder, der afgør, hvad du synes er vigtigst i din version af barnets bog.

Hvad er en barnets bog?

Barnets bog er typisk en slags scrapbog, som mor eller far bygger op med vigtige milepæle og sjove anekdoter fra graviditet, fødsel og barnets første leveår. Bogen kan indeholde alt lige fra vandrejournal og scanningsbilleder til ID-armbånd fra fødestuen og den første lille afklippede hårlok – alt bliver naturligvis krydret med søde klassiske billedprints og hyggelige tekster, så de mange minder fra den første tid kan leve videre og fortælles til barnet i takt med, at det bliver større og større og begynder at spørge ind til den søde babytid.

Barnets bog med Retro Prints

Instagrammer Janni Lund Nicolaisen har lavet den sødeste barnets bog til sin datter, Alba. I stedet for at bruge klassiske billedprints til at dokumentere højdepunkterne i Albas første år har hun lavet fine Retro Prints, som giver bogen et sødt vintagelook.

Du kan lave dine Retro Prints lige her

CEWE FOTOBOG som barnets bog

Hvis scrapbogsformatet ikke lige er din kop te, så kan du også lave en CEWE FOTOBOG som barnets bog. I vores fotoprogram, som du kan hente til din computer, kan du bygge bogen op præcis, som du ønsker det. Du kan tilføje alle de billeder og tekster, du vil – supernemt. Tip: Selvom du laver en fotobog, kan du stadig vælge at gøre plads til at lime en vandrejournal eller tape en hårlok ind. Vil du holde bogen helt fri for elementer, der kan falde ud på sigt, anbefaler vi, at du tager billeder af tingene og bruger disse billeder, når du bygger fotobogen op.

Begynd på din fotobog her

Rigtig god fornøjelse med dit barnets bog-projekt!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.