Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bliv klar til skolestart med et personligt touch

Kom godt tilbage til hverdagen igen med personlige, smarte og praktiske fotoprodukter, der passer perfekt i skoletasken

Klar, parat, skolestart! Efter en magisk sommerferie venter skolen igen. Bliv klar til skoledagene og gør skoletiden lidt sjovere med en masse flotte og praktiske fotoprodukter, der er dekoreret med alle børnenes yndlingsbilleder. Hvad med en smart drikkeflaske til skoletasken, fine farver eller en ny, praktisk studiekalender? Læs med her og få inspiration til forskellige fotoprodukter, der giver den bedst mulige skolestart.

Sluk tørsten på en cool måde hele skoleåret

Drikkeflaske med et billede af to børn står på en brun skammel
En personlig drikkeflaske er både smart og praktisk til skoledagene

Med skoledage fulde af aktiviteter, leg og frikvarterer er det svært ikke at blive tørstig! Heldigvis kan både store og små få glæde af en smart og praktisk drikkeflaske til skolestarten. Flasken er nem at have med i skoletasken, og den kan let fragtes med ud på legepladsen, fodboldbanen eller til idrætsundervisningen. Måske vil du dekorere drikkeflasken med nogle af de nye minder fra sommerferien? Til timerne ved skrivebordet er et tryllekrus ideelt til en læskende forfriskning. Med varme drikke bliver billederne på kruset tryllet frem – ret cool, ik? Det kan måske være med til at pifte lektielæsningen lidt op.

Hold styr på aftaler og lektier allerede fra årets skolestart

En notesbog, der er dekoreret med et billede på forsiden af mor og to døtre, står op ad en vase på et brunt bord
Med en studiekalender og notesbog er det nemt at holde styr på alle aftaler og notater

Med en studiekalender, dekoreret med personlige billeder, bliver det lidt sjovere at holde styr på aftaler. Få overblik over lektier, håndboldtræninger, legeaftaler, ferier og meget mere med en personlig og fin studiekalender, du selv designer til årets skolestart. I kalenderen er der god plads til at skrive alle aftaler ind. Til alle notaterne fra undervisningen, lektierne eller til at øve bogstaver og ord, er en notesbog en oplagt følgesvend i hverdagen. Design notesbogen med et sødt billede og lad alle guldkornene stå i den mest personlige notatbog til skolestart.

Gør lidt mere ud af læsningen

Pige sidder og læser i en bog og bruger en billedstrimmel til at holde styr på linjerne i bogen
Billedstrimler passer perfekt som små hjælpere til læsningen eller som fine bogmærker i skolebøgerne

Det er svært at sige skole uden ikke også at sige læsning! Gør lidt mere ud af læsningen med fine billedstrimler, der er dekoreret med nogle af børnenes favoritbilleder. Billedstrimlerne er supergode hjælpere til at holde styr på linjerne i bøgerne, så læsningen bliver lidt lettere. Og så er det både fint og praktisk at bruge en billedstrimmel som bogmærke – på den måde er det altid nemt at huske, hvor I er kommet til i bogen. Køb også klistermærker med dine egne fotos til skolestart, så skolebøgerne bliver ekstra flotte og letgenkendelige. Skriv f.eks. barnets navn på klistermærkerne eller design mærkerne med søde billeder og cliparts og sæt dem på bøgerne.

Skolestart med flotte farver og en ekstra sej madpakke

Pige sidder og tegner blomster med farveblyanter fra Faber-Castell
Slip kreativiteten og fantasien løs med de flotte farver fra Faber-Castell

Med de fine akvarelblyanter og farveblyanter fra Faber-Castell kan børnene slippe kreativiteten og fantasien løs! Farverne ligger beskyttet i en metalæske, hvor dit barn kan få sit helt eget billede på. Så er det altid nemt at se, hvis farver der er hvis. Når klokken ringer til spisefrikvarter, er det ekstra sejt at hive en helt personlig madkasse op af skoletasken. Design f.eks. en unik madkasse til børnene med et dejligt sommerminde trykt på låget – så bliver madpakken og skolestarten helt sikkert lidt sjovere.

Første skoledag er en utrolig vigtig milepæl, så husk at tage en masse billeder! Senere kan du samle alle billederne i en flot fotobog. På den måde bevarer du minderne fra første skoledag på den fineste måde, og så er det sjovt for både børn og forældre at bladre i bogen – både kort tid efter skolestarten og mange år senere, når børnene er blevet store. Du kan også lave en årbog fyldt med højdepunkter fra året, der gik, hvor du kan indsætte nogle af billederne fra skolestarten.

Vi håber, du har fået inspiration til, hvordan børnene kan blive helt skoleklar. Rigtig god skolestart!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.