Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bevar de magiske sommerøjeblikke!

Lad sommerferien vare for evigt i en CEWE FOTOBOG, bliv inspireret til personlige skoleprodukter og få fototips til sensommeren.

Få inspiration

Pas godt på rejsebillederne

Lad de magiske sommerminder vare for evigt i personlige fotoprodukter. Her er vores top-3 over perfekte fotoprodukter til sommerbilleder:

Forevig rejsen i en CEWE FOTOBOG

Hvad er bedre end at bladre i en fotobog og se tilbage på alle minderne fra en magisk sommer? Du kan nemt lave din helt egen personlige sommerfotobog fyldt med alle de bedste billeder fra sommeren. Med en fotobog bevarer du sommerminderne på fineste vis!

Lav en fotobog

Dekorer hjemmet med sommerlige vægbilleder

Bring sommerstemningen indenfor med fine vægbilleder. Få de dejlige sommerbilleder forstørret op, og dekorer eller forny væggene derhjemme med skønne sommerbilleder. Find dit yndlingsformat og vælg mellem vores mange flotte materialer.

Design et vægbillede

Fremkald alle de bedste sommerminder

Gør dine digitale sommerbilleder ekstra levende ved at få dem fremkaldt som fysiske billeder. Hvad med at hænge de fremkaldte sommerbilleder op på køleskabet eller opslagstavlen? Så kan du glæde dig til at mærke sommerminderne på en ny måde!

Fremkald sommerbilleder

Pas godt på minderne fra en skøn sommer!

Klik dig ind på vores inspirationsartikler og bliv inspireret til, hvordan du kan få glæde af forskellige fotoprodukter både før, under og efter sommeren.

Fang alle de magiske sommerøjeblikke

Find kameraet frem og knips løs! Her får du gode tips og tricks til, hvordan du fanger alle de bedste, sødeste og sjoveste sommerbilleder.

Pak kufferten med sommerunderholdning

Gør sommerferien ekstra sjov med personlige spil og farver, som hele familien kan hygge sig med.

Puslespil til alle aldre

Et puslespil er altid et sikkert hit – både for børn og voksne. Og det bliver endnu sjovere at samle brikkerne, når I selv har valgt et personligt motiv. Puslespil passer perfekt til al slags sommervejr, og så er brikkerne supernemme at have med i kufferten!

Bestil et puslespil

Tegn og mal sommeren

Slip kreativiteten og fantasien løs i sommerferien! Hvad er hyggeligere end at sidde og male eller tegne med flotte farver? Med akvarel- og farveblyanterne fra Faber-Castell er der sikret sommerunderholdning i timevis. Perfekt til alle kreative sjæle!

Køb fine farver

Hvem husker bedst?

Selvom det er ferietid, gør det jo ikke noget at træne hukommelsen lidt. For er det mon dig eller børnene, der er bedst til at huske de forskellige billeders placering? Lav en lille, hyggelig sommerkonkurrence med et personligt vendespil.

Design et vendespil

En ægte klassiker

Spillekort og ferietid går bare hånd i hånd! Tag et slag kort i skyggehyggen midt på dagen eller find kortene frem i en stille sommeraftenstund. Vi tør godt love et ekstra sjovt spil, når kortene er dekoreret med personlige billeder. Og så fylder et sæt kort jo ingenting – perfekt til rejsetasken!

Lav personlige spillekort

Til den praktiske sommer

Hvis sommerferien står på camping, sommerhus, outdoor-aktiviteter eller forskellige udflugter, er et emaljekrus perfekt at have med på tur. Kruset er både stilfuldt, robust og let og passer perfekt til en kold eller varm forfriskning på sommerdagene.

Dekorer et emaljekrus

Sådan laver du din fotobog – fem simple trin

Det er nemt at designe en CEWE FOTOBOG! Følg trinene herunder for at lave din personlige fotobog.

1. Download vores fotoprogram

Download vores gratis og populære fotoprogram, der er tilgængeligt til alle styresystemer og som app.

2. Upload billeder

Udvælg og upload billeder fra din computer, telefon eller CEWE myPhotos.

3. Vælg albumstørrelse- og stil

Se vores store udvalg af forskellige fotobøger, og vælg den perfekte størrelse og stil til din fotobog.

4. Design og tilpas

Tilpas hvert element for at sætte et helt personligt præg på fotobogen.

5. Produktion og levering

Vi trykker din fotobog og leverer den hurtigst muligt lige til døren.