Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bryllupsgave idéer, der holder forever and ever!

Få vores 3 gode idéer til personlige bryllupsgaver, som du selv kan lave med dine egne billeder

Du er inviteret til bryllup og grubler nu over, hvad du skal finde på at give i bryllupsgave til det søde brudepar. Hvad vil være passende, overraskende, personligt og ikke mindst inden for dit gavebudget? Vi hjælper dig med masser af bryllupsgave idéer, som de nygifte vil elske og som holder for altid.

CEWE FOTOBOG som bryllupsgave idé

Fotobog med billeder af grinende kærestepar ligger på en puf
En CEWE FOTOBOG er genial som gave til brudeparret

En fotobog er den perfekte gave til et bryllup, og det allerbedste ved en CEWE FOTOBOG er, at du kan designe den præcis, som du vil. Desuden fås vores fotobøger fra bare 80 kr. og op. Her får du tre idéer til, hvordan du kan vinkle din fotobog, men du kan naturligvis også finde på noget helt fjerde.

Idé 1: En fotobog med fælles oplevelser
Bryllupsdagen er en betydningsfuld dato, og brudeparret vil fremover kigge tilbage på deres liv med denne dato som milepæl. Derfor er det også en supersød idé at samle alle de dejlige, sjove og kiksede oplevelser, du har haft med brudeparret, fra tiden før parret blev gift, i en fotobog. Denne fotobog vil nemlig være et fysisk minde fra tiden, inden de blev gift.

Idé 2: En gave til brudeparrets 1-års bryllupsdag
Er du en af brudeparrets tætte venner eller familiemedlemmer, så grubler du nok ikke kun over gaven, men også over underholdning eller indslag til festen. Her har vi alletiders bryllupsgave idé! Du fylder en fotobog med masser af billeder af brudeparret lige fra det første møde og frem til den store dag. Billederne må ikke fylde det hele, for der skal også være plads til små hilsner ved siden af. Til brylluppet holder du en sød lille tale, hvori du fortæller om gaven, som du selv og de andre gæster herefter skal skrive en lille hilsen i til brudeparret. Når festen er slut, pakker du fotobogen ind som en gave, som overleveres til brudeparret, der dog først på deres 1-års bryllupsdag må åbne gaven.

Bonus-tip: Papirtypen ’Digitaltryk mat’ er det bedste papirvalg, hvis gæsterne skal skrive i fotobogen med kuglepen.

Idé 3: Brug polterabendbilleder i bryllupsgave idé
Op til brylluppet er der tradition for at holde polterabend for både hende og ham. Det er en sjov og hyggelig dag, hvor man fejrer bruden og brudgommen med bulder og brag. Der er typisk fuldt program hele dagen, og det er derfor også en meget fotoværdig dag. Knips løs med kameraet og brug de mange sjove og fine polterabend billeder i en fotobog, som et sødt minde fra dagen. Det er en af de bryllupsgave idéer, der både er sjov at lave og underholdende at kigge i ved overrækkelsen af gaven.

Begynd på din fotobog her

Puslespil som idé til bryllupsgave

Puslespil med billede af et kysende kærestepar ligger på et bord.
Design et puslespil og giv det i gave til de nygifte

Har du ikke billeder nok til at fylde en fotobog, så fortvivl ej! Hvis du bare har et enkelt billede, så har du faktisk mere end rigeligt til at lave en supersød bryllupsgave: et personligt Ravensburger puslespil. Det er en hyggelig fællesaktivitet, som de nygifte kan hygge sig med, når hvedebrødsdagene er ovre.

Bonus-tip: Med et farvet clipart og et tekstfelt på dit puslespil, kan du lægge en skjult besked til brudeparret. Det kan være en sød hilsen eller et gavekort. Dermed er der et ekstra overraskelseselement i denne bryllupsgave idé.

Du kan lave dit Ravensburger puslespil her

Personlige kaffekrus som bryllupsgave idé

Han og hun holder hvert sit krus med et kærestebillede og teksten ‘His’ og ‘Hers’
En sød og anderledes bryllupsgave idé til ægteparret: personlige fotokrus

Det er ikke usædvanligt, at brudeparret ønsker sig køkkenmaskiner og stel. Du kan gribe det lidt alternativt an ved at forære dem to personlige krus med billede. Du kan vælge mellem klassiske foto krus af keramik eller robuste emaljekrus, der er velegnede til outdoor-aktiviteter, i sommerhuset og campingvognen.

Bonus-tip: Når du designer dine krus, så overvej om der skal stå hr & fru på henholdsvis det ene og det andet. Så er der ingen tvivl om, hvis der er hvis – og samtidigt er det en sød påmindelse om, at parret nu ikke længere ”bare” er kærester, men rent faktisk er gift.

Se de mange forskellige fotokrus her

Vi skal giftes!
Hvis du selv skal giftes og mangler inspiration til jeres bryllup, så tjek vores bryllupsunivers ud, hvor du finder masser af inspiration til alt fra Save the date-kort og bordpynt til bryllupsfotobogen.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.