CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Gør din polterabend uforglemmelig med en CEWE FOTOBOG
Polterabend

Polterabend

Lav en fotobog med billeder fra dagen

  • Tag en masse skønne billeder i løbet af polterabenddagen
  • Sæt dem i en CEWE FOTOBOG
  • Giv bruden eller brudgommen en helt personlig gave til bryllupsfesten

Så vores ideer til en polterabendfotobog her på siden – eller begynd med det samme.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

  • Hardcover
  • Softcover
  • Hæfte
  • Skind
  • Lærred

Papirtype:

  • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
  • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Gør din polterabend uforglemmelig med en CEWE FOTOBOG

Skal du til polterabend inden venindens bryllup? Det er måske oven i købet dig, der står for at arrangere det? Det kan også være, at den er overstået, og nu står du så med en masse skøre, sjove og stemningsfyldte billeder, som du ikke rigtig ved hvad du skal bruge til. Det er der, vi kommer ind i billedet, for det kan vi heldigvis hjælpe dig med!

Du skal simpelthen lave en fotobog med billederne og give hende den i bryllupsgave. Så har du gaven på plads, og billederne er blevet til en flot og personlig fotobog til bruden. Måske skal du også lave et eksemplar til veninderne, der var med til at holde den sjove polterabend? Og hvad med mændene, som jo holder polterabend for gommen, måske er det også en idé til dem?

Mangler du ideer til din venindes polterabend?

Lav en fotobog over jeres venskab. Du kan enten lave en kun fra dig eller en der er fra alle de veninder, der er med til at holde polterabend for hende. Tænk over hvor I kender hinanden fra, og hvad I har lavet sammen gennem tiden. Find de gamle billeder frem og lav en fotobog. Husk at krydder med sjove historier og måske nogle facts om jeres venskab. Kig alle de gamle billeder igennem fra da I var yngre. Måske er I barndomsveninder? Så må der virkelig ligge mange billeder med jer to. Sæt dem ind i en fotobog og skriv små bemærkninger til nogle af billederne, såsom: ”Kan du huske dengang …” og ”Vi to skulle altid…” osv. Ofte skal man have en gave med til den kommende brud, når der holdes polterabend, og nogle gange kan det være svært at finde på noget. Her er en rigtig god mulighed for at lave en personlig gave, der med garanti bliver taget godt imod, og som hun vil blive rigtig glad for!

Lav en fotobog med billederne fra en sjov polterabend og du har den perfekte gave

Der er jo også den oplagte idé at lave en fotobog med billederne fra en sjov og hyggelig polterabend og forære hende den i bryllupsgave. Så har hun et varigt minde om dagen, og mange af de sjove og skøre episoder er blevet foreviget. Udover at billederne fra polterabenden bliver brugt på en god måde, er fotobogen et varigt minde om en dejlig dag i selskab med de bedste veninder. Husk dog, at fotobogen kommer til at ligge fremme på gavebordet på selve bryllupsdagen, så sørg for at de allermest pinlige billeder ikke er med! Bogen skal være et sjovt og hyggeligt minde, som bryllupsgæsterne og svigermor også kan få lov til at bladre lidt i.

Se flere bryllupsgave idéer og få inspiration til gaver, der passer til rigtig mange anledninger.

Tag en masse billeder på polterabenden

Selvom der foregår en masse sjove ting og sager på selve dagen, må du huske at have kameraet parat. Bed eventuelt de andre piger om også at knipse løs. Dokumentér dagen igennem de sjove indslag, den gode stemning og alle de fremmødte, der var med til at gøre dagen helt speciel, med billeder. Senere kan I sætte jer til at sortere i billederne. Tænk bare på, hvor sjovt selve arbejdet med at udvælge billeder og lave fotobogen bliver!

Personlig gave til hende

Til brylluppet kommer du med den perfekte gave, hvis du laver en fotobog om jeres polterabend. Fotobogen bliver ikke en bryllupsgave i traditionel forstand, men den bliver en personlig gave til bruden – fra hendes gode veninder.

Fotobøger kan også indeholde andre minder

Efter brylluppet kan det nye ægtepar slutte af med at lave en fotobog over det smukke bryllup. Her er der utallige flotte designs at vælge imellem, og fotobogen kan laves i mange størrelser. Fremkald billederne fra festen her. De leveres i superflot og holdbar kvalitet, og man kan vælge mellem mange størrelser. De mere officielle bryllupsbilleder kan også fremkaldes her og eventuelt printes på spændende måder eksempelvis som en plakat eller du kan få dit foto på lærred. CEWE hjælper dig også, når det hele rundes af med smukke og personlige bryllups takkekort med egne billeder på.