Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Rejsebog

5 tips til din rejsebog

Gør din rejsefotobog endnu mere personlig, unik og sammenhængende med disse 5 gode råd

Rejsebilleder kan noget ganske specielt! De minder om gode oplevelser og eventyrlige øjeblikke. Uanset hvor stort dit rejseeventyr har været, så kan det noget helt særligt at kigge på feriebillederne i en fysisk CEWE FOTOBOG, hvor du kan bladre i bogen og mærke alle minderne. Her får du 5 ideer til, hvordan du nemt kan gøre noget ekstra og endnu mere personligt ud af din rejsebog.

Tip 1: Opbyg rejsebogen kronologisk

Computer med et åbent CEWE Fotoprogram, hvor en fotobog med rejsebilleder er ved at blive designet
Det gratis CEWE Fotoprogram gør det nemt og enkelt at opbygge en rejsebog

For at få et godt overblik over rejsens forløb, og alle de forskellige oplevelser undervejs, kan det være en god idé at bygge fotobogen kronologisk op. Start f.eks. rejsebogen med billeder fra lufthavnen, bilen eller bussen, da I tog afsted, og lad efterfølgende billederne fra rejsen komme dag for dag. På den måde kan du nemt overskue hele rejsen fra start til slut. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvordan fotobogen med dine feriebilleder skal bygges op, og hvor meget de enkelte rejseoplevelser skal fylde, men ved at lave bogen kronologisk, kan du nemt følge med i rejsens udvikling dag for dag – så kan du også bedre huske rejsens forløb, når du bladrer i fotobogen flere år efter.

Få mere inspiration til hvordan du kan samle ferieminderne i en unik fotobog.

Tip 2: Skriv små noter til dine rejsebilleder

Åben rejsebog med forskellige rejsebilleder og noter til billederne
De små noter i fotobogen gør det let at huske forskellige detaljer fra rejsen

Hvor var det nu lige, vi var på det her billede, hvad var hotellets navn, og hvad var det nu den hyggelige restaurant, vi spiste på, hed? Gør det nemt at huske alt fra din rejse ved at skrive små noter til feriebillederne i din fotobog. Det er ekstra hyggeligt at bladre i bogen, når der også er noter til billederne undervejs, og så har de små tekster den praktiske funktion, at det bliver nemmere for dig at mindes diverse detaljer fra ferien. Du kan nemt indsætte forskellige tekstfelter i din rejsebog, når du designer bogen – vi anbefaler, at du bruger vores gratis fotoprogram til at lave din rejsefotobog.

Tip 3: Indsæt billetter og kort fra rejsen

Du kan gøre din rejsefotobog endnu mere personlig ved at indsætte forskellige elementer, der har været en del af rejsen. Det kan f.eks. være bus- og flybilletter, museumsbilletter, kort, postkort, brochurer og andet, som du har gemt fra rejsen. Scan eller tag et billede af de enkelte genstande, og gør disse billeder til en del af din unikke rejsebog. Alternativt kan du lade nogle af fotobogens sider have tomme pladser, hvor du så kan klistre de fysiske genstande ind, efter du har modtaget din bog. En sjov og anderledes måde at bibeholde rejseminderne på.

Tip 4: Gør brug af forskellige effekter i rejsebogen

Fotobog med rejsebilleder og forskellige cliparts som et fly og en palme ligger åben på et lyst tæppe
Gør rejsebogen ekstra fin og personlig ved at indsætte forskellige cliparts på siderne

Dekorer siderne i din fotobog med forskellige farver, effekter og detaljer for at få dine rejsebilleder til at fremstå endnu bedre. Du har masser af muligheder for at indsætte sjove og flotte cliparts som f.eks. en sol, et nationalflag eller en flyvemaskine, som kan være med til at pynte siderne og markere oplevelser fra din rejse. Men husk at have dine rejsebilleder i fokus, så brug blot cliparts som supplement til billederne.

Tip 5: Giv en kopi af bogen til din rejsemakker

Var du afsted på rejsen sammen med nogle venner eller andre familiemedlemmer? Så forær dem en kopi af fotobogen med jeres fælles rejseminder. Det er en unik og personlig gave fra hjertet, som vil vække stor glæde hos modtageren. Så kan I sætte jer sammen og bladre i rejsebogen, mens I kigger tilbage på alle jeres fælles rejseoplevelser. Det er bare at vælge flere eksemplarer af produktet, når du bestiller – lettere bliver det ikke.

Vi håber, du får rigtig meget glæde ud af din rejsebog. God fornøjelse!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre

Læs om:

  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder hele din første ordre af fotoprodukter. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.