Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Brug feriebillederne i en personlig fotobog

Det er nemt, hurtigt – og helt fantastisk at kigge igennem de skønne ferieoplevelser i en fysisk bog

Det er fantastisk at rejse ud i verden og at få en på opleveren. Vi får fyldt vores personlige mindebank op med masser af spændende oplevelser, men som tiden går, vil minderne blegne. Det er der heldigvis råd for! Du har sikkert ikke kun fyldt din egen mindebank op, men også dit kamera med en masse skønne feriebilleder. Dem kan du bruge i en CEWE FOTOBOG og lave en fysisk mindebog med alle ferieoplevelserne. Vi guider dig her igennem overvejelserne til din feriefotobog.

Hvilke rejser kan jeg dokumentere i en fotobog?

Fotobog med sommerferiebilleder i ligger ovenpå et lyst tæppe
Saml sommerferieminderne i en personlig CEWE FOTOBOG

Svaret er enkelt: Du kan dokumentere alle slags rejser i en fotobog! Om det er en badeferie i Thailand, en skitur i Frankrig, en storbyferie i New York, en vandretur i Schweiz eller noget helt femte, passer rejsebillederne perfekt ind i en fotobog. En bog, som vækker alle ferieminderne til live, når du bladrer igennem de dejlige billeder. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvilken ferie du vil dokumentere i din fotobog – og det behøver altså ikke at være sommerferien, du lige er kommet hjem fra. Du kan sagtens lave en feriefotobog med en rejse, som det er mange år siden, du var afsted på. Det behøver heller ikke være "the trip of a lifetime", du dokumenterer i bogen – selvom det selvfølgelig også er oplagt. Billederne fra charterferien med hele familien til Mallorca, teltturen på Bornholm eller kør-selv-ferien til Italien er også oplagte at samle i en fotobog. Det er det smarte ved fotobøger: Der er plads til alt, og du bestemmer helt selv, hvad din bog skal handle om!

Tip: Rejste du sammen med andre? Så forær dem en kopi af fotobogen. Det er en fotogave, som de med garanti vil sætte stor pris på. Du kan nemt vælge flere eksemplarer af samme produkt, når du bestiller.

Tip: Du kan også bruge dine rejsebilleder som en del af billederne i din årbog.

Er du klar til at gå i gang?

5 nemme step: Lav feriebillederne til en bog

Computer med fotoprogram, hvor en person er ved at opbygge en rejsebog
Det er nemt og enkelt at designe en rejsebog i vores gratis fotoprogram

Det er superenkelt at designe en personlig fotobog med rejsebilleder! Du kan lave din fotobog i CEWE-appen, online på vores hjemmeside eller i vores gratis og populære CEWE Fotoprogram, som du kan downloade til din computer. Uanset, hvilken platform du vælger, afgør du selv, om du vil sætte din feriebog op helt fra bunden, eller om du vil bruge en af vores mange smarte designskabeloner, der hjælper med at placere dine billeder i bogen. Du kan også tilføje tekster, flytte rundt på billeder - og designer du online eller i fotoprogrammet, kan du indsætte fine cliparts. Nemt og enkelt! Uanset hvilken løsning du vælger, så er fremgangsmåden den samme:

 1. Sortér dine ferieminder, og tænk over, hvordan du vil bygge fotobogen op.
 2. Vælg det layout, du vil bruge.
 3. Tilføj billeder, personlige noter og andre fine designelementer.
 4. Tjek din feriebog igennem i preview-funktionen, inden du lægger den i varekurven.
 5. Gennemfør bestillingen af din bog.

Tip: Fotoprogrammet kan gemme din fotobog undervejs, så du nemt kan gå til og fra bogen og lave videre på den, lige når det passer dig.

Download fotoprogrammet og begynd med det samme

Skab liv på siderne i din feriebog

Lukket fotobog ligger på et blåt tæppe. På forsiden af bogen er der et rejsebillede med en dame, der står og kigger på udsigten over by og hav
Design fotobogen lige præcis, som du vil – både indeni og udenpå

Du kan designe fotobogen med dine feriebilleder lige præcis, som du vil have den! Du vælger nemlig helt selv det udtryk, du ønsker udenpå og indeni bogen – du kan blandt andet vælge mellem forskellige formater, papirtyper, farver og effektlak. Du har uendeligt mange designmuligheder! Men det betyder også, at du måske kan risikere at fare en lille smule vild, så det ender med, at dine rejsebilleder drukner i andre designelementer. Derfor er tommelfingerreglen altid: Less is more!

En måde at holde fokus på billederne er ved at minimere dine tekster til helt korte statements, der blot nævner, hvorhenne billederne er taget. Det kan hurtigt blive lidt ensformigt at kigge på side efter side, der har det samme layout, og hvor alle billeder har ens størrelser. En enkel måde at løse det på, er ved at sætte billederne ind i forskellige størrelser. Hold dem samtidig harmoniske ved f.eks. at lade alle billederne være firkantede. På nogle af siderne kan du så tilføje et overraskende element, som bryder med normen. Det giver en fin, rolig og sammenhængende bog. Få flere tips til at gøre din rejsebog helt unik!

Husk, at du altid kan få hjælp og svar på spørgsmål til din feriebog hos vores kundeservice. Du kan også tilmelde dig vores gratis online webinarer, hvor vi giver dig tips og tricks til opbygning af en personlig feriefotobog.

Nu er du klar!

Her kan du begynde på din feriefotobog

Sådan kan du også bruge sommerbillederne

Det er ikke kun i en fotobog, at dine feriebilleder kan bruges

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.