Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Saml ferieminderne i en personlig fotobog

Forevig dine rejsebilleder i en flot fotobog, og glæd dig til at se tilbage på skønne ferieoplevelser

Det er fantastisk at rejse ud i verden og opleve andre lande, sprog og kulturer og skabe nye minder. Minder, som vi kan passe på og bevare på fineste vis i personlige fotobøger. Om du har været afsted i år eller har været ude at rejse for flere år siden, så har du sikkert taget en masse skønne rejsebilleder, som er oplagte at bruge til at fortælle din rejsehistorie i en fotobog. Her får du inspiration til, hvordan du kan bruge dine feriebilleder til at skabe en spændende CEWE FOTOBOG.

Hvilke rejser kan jeg dokumentere i en fotobog?

Fotobog med sommerferiebilleder i ligger ovenpå et lyst tæppe
Saml sommerferieminderne i en personlig CEWE FOTOBOG

Svaret er enkelt: Du kan dokumentere alle slags rejser i en fotobog! Om det er en badeferie i Thailand, en skitur i Frankrig, en storbyferie i New York, en vandretur i Schweiz eller noget helt femte, passer rejsebillederne perfekt ind i en fotobog. En bog, der bliver fuld af gode ferieminder, og som du kan have med dig for altid! Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvilken ferie du vil dokumentere i din fotobog – og det behøver altså ikke at være en ferie, du har været på inden for de seneste år. Du kan sagtens lave en feriefotobog med en rejse, som det er mange år siden, du var afsted på. Det behøver heller ikke være ”the trip of a lifetime”, du dokumenterer i bogen – selvom det selvfølgelig også er oplagt. Billederne fra charterferien med hele familien til Mallorca, teltturen på Bornholm eller kør-selv-ferien til Italien er også oplagte at samle i en fotobog. Det er det smarte ved fotobøger: Der er plads til alt, og du bestemmer helt selv, hvad din bog skal handle om!

Tip: Rejste du sammen med andre? Så forær dem en kopi af fotobogen. Det er en fotogave, som de med garanti vil sætte stor pris på. Du kan nemt vælge flere eksemplarer af samme produkt, når du bestiller.

Tip: Du kan også bruge dine rejsebilleder som en del af billederne i din årbog.

5 nemme skridt til at forevige dine ferieminder

Computer med fotoprogram, hvor en person er ved at opbygge en rejsebog
Det er nemt og enkelt at designe en rejsebog i vores gratis fotoprogram

Det er superenkelt at designe en personlig fotobog med rejsebilleder! I vores gratis og populære CEWE Fotoprogram kan du vælge, om du selv vil sætte din feriebog op helt fra bunden, eller om du vil bruge nogle af vores mange smarte designskabeloner, der hjælper med at placere dine billeder i bogen. Du kan også tilføje tekster, flytte rundt på billeder og indsætte fine cliparts. Nemt og enkelt! Uanset hvilken løsning du vælger, så er fremgangsmåden den samme:

  1. Sortér dine ferieminder, og tænk over, hvordan du vil bygge fotobogen op.
  2. Hent fotoprogrammet, og vælg det layout, du vil bruge.
  3. Tilføj billeder, personlige noter og andre fine designelementer.
  4. Tjek din feriebog igennem i preview-funktionen, inden du lægger den i varekurven.
  5. Gennemfør bestillingen af din bog.

Tip: Fotoprogrammet kan gemme din fotobog undervejs, så du nemt kan gå til og fra bogen og lave videre på den, lige når det passer dig.

Skab liv på siderne i din feriebog

Lukket fotobog ligger på et blåt tæppe. På forsiden af bogen er der et rejsebillede med en dame, der står og kigger på udsigten over by og hav
Design fotobogen lige præcis, som du vil – både indeni og udenpå

Du kan designe fotobogen med dine feriebilleder lige præcis, som du vil have den! Du vælger nemlig helt selv det udtryk, du ønsker udenpå og indeni bogen – du kan blandt andet vælge mellem forskellige formater, papirtyper, farver og effektlak. Du har uendeligt mange designmuligheder! Men det betyder også, at du måske kan risikere at fare en lille smule vild, så det ender med, at dine rejsebilleder drukner i andre designelementer. Derfor er tommelfingerreglen altid: Less is more!

En måde at holde fokus på billederne er ved at minimere dine tekster til helt korte statements, der blot nævner, hvorhenne billederne er taget. Det kan hurtigt blive lidt ensformigt at kigge på side efter side, der har det samme layout, og hvor alle billeder har ens størrelser. En enkel måde at løse det på, er ved at sætte billederne ind i forskellige størrelser. Hold dem samtidig harmoniske ved f.eks. at lade alle billederne være firkantede. På nogle af siderne kan du så tilføje et overraskende element, som bryder med normen. Det giver en fin, rolig og sammenhængende bog. Få flere tips til at gøre din rejsebog helt unik!

Husk, at du altid kan få hjælp og svar på spørgsmål til din feriebog hos vores kundeservice. Du kan også tilmelde dig vores gratis online kurser, hvor vi giver dig tips og tricks til opbygning af en personlig fotobog.

Tip: Udover at lave en rejsefotobog, kan du også bruge dine ferieminder på vores mange andre fotoprodukter. Få f.eks. forstørret dine rejseminder op på et flot vægbillede til hjemmet.

God fornøjelse!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.