Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Pak kufferten med sjov og personlig underholdning

Ingen sommerferie uden en masse underholdning! Her får du gode ideer til sjove, hyggelige og personlige spil, du nemt kan have med på ferien.

Klar-parat-feriestart! Ja, den er god nok – sommerferien venter lige rundt om hjørnet. Nu er det endelig ved at være tid til at pakke kufferten og drage afsted på ferie. Pakkelisten er sikkert lang, men noget af det vigtigste på listen er altså en masse god underholdning som f.eks. spil, så feriedagene bliver ekstra sjove og hyggelige for hele familien. Læs med her, og lad dig inspirere til forskellige fotoprodukter, der passer perfekt som underholdning, uanset om sommeren står på strandferie, sommerhustur, camping eller noget helt fjerde.

Hyggelig underholdning for hele familien

Okay, det er vist ikke nogen hemmelig, at vejret kan være ret blandet hen over sommeren – især hvis du holder ferie i Danmark. Men så er det jo heldigt, at et puslespil bare altid er hyggeligt at finde frem, uanset om solen skinner, eller om det er gråvejr. Og hvad er bedre end at samle familien til lidt hjernegymnastik og hjælpes ad med at sætte puslespilsbrikkerne sammen og se jeres yndlingsmotiv blive dannet? Du kan nemlig designe helt unikke fotopuslespil med personlige billeder som motiv – perfekt sommerunderholdning for både store og små!

Tip: Vi har et stort udvalg af forskellige typer puslespil lige fra et mindre puslespil med 112 brikker til et stort Ravensburger puslespil med 2000 brikker, så alle aldre kan blive udfordret.

Kreative sommertimer

Slip kreativiteten og fantasien løs i sommerferien! Hvis der er noget, der kan underholde og aktivere børn i timevis, er det farver! Tag de fine akvarel- eller farveblyanter fra Faber-Castell med på ferien, og lad børnene hygge sig med at lave flotte malerier og søde tegninger. Måske kan de male eller tegne nogle af jeres rejseoplevelser? Giv f.eks. hvert barn et sæt personlige farver med hver deres yndlingsbillede på metalæsken. Og mens børnene leger små kunstnere, kan mor og far jo tage en velfortjent slapper i sommersolen – win-win!

Tip: Farveblyanter fra Faber-Castell egner sig også til alle voksne, der ønsker kreativ underholdning.

Klassisk underholdning til sommeren

Hvem husker bedst? Og hvem når først 500? Selvom det er ferietid, gør det jo ikke noget at træne hukommelsen (bare lidt). Og det er et vendespil altså perfekt til! Sæt jer ud i solen og find ud af, hvem der er bedst til at huske brikkernes placering. Det bliver ekstra underholdende at vende brikkerne, når de alle sammen er designet med familiens yndlingsbilleder. I kan også tage et slag kort og se, hvem der er hurtigst til at nå 500, først får en kabale til at gå op eller flår flest stik i ”Fisk”. Vi tør godt love ekstra god underholdning, når spillekortene er dekoreret med personlige billeder.

Tip: Hvis kassen med vendespillet fylder lidt for meget i kufferten, kan du lægge brikkerne ned i en pose og nemt tage spillet med på den måde.

Tilbehør til den praktiske sommer

På med vandrestøvler og rygsæk! Står sommerferien på aktiv underholdning i form af flotte vandreture, fysisk aktivitet eller outdoor-ture, er en smart drikkeflaske og et personligt emaljekrus ideelle at have med. Nyd det iskolde vand fra drikkeflasken, mens solens stråler rammer dig, og find dit emaljekrus frem, når sommeraftenerne bliver kølige, og du trænger til at varme dig med en kop te eller kaffe. Du kan naturligvis designe begge produkter med dine favoritbilleder – så er du sikker på altid at have dem, du holder mest af, med på ferien. Ingen udflugt uden flotte billeder – husk at bruge vores mange gode fototips, når du er afsted på tur.

Tip: Drikkeflasken og emaljekruset passer også perfekt til campingferien, cykelferien, spejderturen og alle sommerudflugterne.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer fuld af sjov og personlig underholdning!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.