Lav din egen mindebog

aarbog fotobog

Udvælg alle de bedste billeder fra året, der gik, til din helt egen mindebog. Saml højdepunkter fra efterkolen, konfirmandens ilv eller noget helt tredje

Derfor skal du lave din egen mindebog:


  • Du vælger selv alle de minder, du vil fremhæve fra det forgangene år, og sammensæt dem med dine tekster, så du skaber en helt unik bog
  • Du bliver super glad for nemt at kunne holde styr på alle begivenhederne fra hvert år, når de står samlet på bogreolen
  • Vi har et stort udvalg af designskabeloner og brugervenlig software
  • Hos CEWE tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på alle vores fotobøger

Læs mere om CEWE FOTOBØGERNE

CEWE FOTOBOG MINI

CEWE FOTOBOG MINI

fra 79,95 kr*
CEWE FOTOBOG KOMPAKT PANORAMA

CEWE FOTOBOG KOMPAKT PANORAMA

fra 109,00 kr*
CEWE FOTOBOG KVADRATISK

CEWE FOTOBOG KVADRATISK

fra 159,00 kr*
CEWE FOTOBOG XL

CEWE FOTOBOG XL

fra 369,00 kr*
CEWE FOTOBOG XXL

CEWE FOTOBOG XXL

fra 549,00 kr*
TILFREDSHEDSGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI

Tænk at have en hel bog fuld af minder om den store dag eller den bedste oplevelse! Kunne det ikke være dejligt at synke ned i sofaen og opleve jordomrejsen, sommerfesten eller barnedåben én gang til? Lav en fotobog som mindebog over noget særligt i dit liv. Det kan være en person, en oplevelse eller en periode i dit liv, du gerne vil kunne gemme på en ganske særlig måde. Læs med her og bliv inspireret og få idéer til din mindebog.


Mindebog-idéer


Minder er noget, vi alle sammen har og noget, vi som regel gerne vil gemme. Vi gemmer minderne i hjertet, men er vi heldige at have gode billeder, vil vi da også gerne gemme dem på en rigtig fin måde. Her kommer din mindebog ind i billedet! Du designer selv din fotobog, så den bliver lige præcis den mindebog, du vil have. Udover at sætte billeder ind, kan du også tage billeder af billetter, menukort, og hvad der ellers minder dig om den gode oplevelse eller den skønne periode i dit liv, du vil lave en mindebog over. Du kan faktisk også indsætte videoklip i din mindebog, hvis du har optaget noget sjovt, sødt eller dejligt, du også gerne vil gemme.


Idéer til din mindebog:  • Baby mindebog: Åh ja tiden med en baby flyver bare afsted! Når man både skal være babysitter, fodremaskine, chauffør og bleskifter, så er der bare ikke så meget tid til at sidde og hygge sig med at lave Barnets bog. Men selvom der er meget at se til med en lille, har du forhåbentlig haft tid til at tage nogle sjove og søde billeder af vidunderet, har du ikke? Og nu hvor han måske er lidt større og kan underholde sig selv i hele 10 minutter ad gangen, kan du jo så passende gå i gang md en mindebog om livet med baby. Så er en personlig konfirmationsgave om mange år også i hus – og den skal nok få et grin frem på konfirmandens læber! Du kan også lave mindebogen som en babybog, som kan holde til at blive bladret i af baby og derfor holder så længe, at den bliver til en mindebog.

  • Konfirmation mindebog: Ud over baby-mindebogen, kan man også lave en mindebog over selve konfirmationen. Den skal selvfølgelig først laves, når den store fest er overstået, og konfirmanden vil sandsynligvis blive rigtig glad for at få en bog med masser af minder fra hans konfirmation. Knips løs lige fra de første forberedelser, hvor I laver indbydelser og køber tøj samt bagefter, hvor han kommer hjem fra Blå mandag og er træt med træt på men så glad.


  • Efterskole mindebog: Et efterskoleophold glemmer man aldrig! Men derfor er det alligevel rart at have en mindebog om efterskolen med billeder af værelset og dine roomies, ture I har været på, lejrbål om aftenen og en video med fælles skønsang akkompagneret af Sørens akustiske guitar. Og selvfølgelig masser af fotos af dem, der fik det hele til at ske; kammeraterne og lærerne. Måske har du også hilsner fra dem alle i form af håndsrevne sedler og lignende, Dem kan du også tage et billede af og sætte i din efterskole-mindebog. Med denne bog har du også den perfekte gaveidé, hvis du stadig har kontakt til nogle af vennerne fra efterskolen og bliver inviteret til fødselsdag, hvor du skal have fødselsdagsgave eller værtindegave med.


  • • Du kan også lave din mindebog som en årbog, hvor du indsætter billeder fra dit år.


Ud over vores fantastiske idéer her kan du jo også lave en mindebog om din gymnasietid, rygsæk-rejsen med din veninde, projekt husbyggeri, sommeren 2018… Alt hvad du gerne vil gemme gode minder om, kan du lave din egen mindebog om. Store og små minder, alle de gode af slagsen har fortjent at blive gemt og passet på og at blive taget frem i ny og næ og nydt en gang til.


Mindebog med tekst


Som med alle vores andre fotobøger kan du indsætte tekst i din mindebog. Det er helt op til dig, hvor meget plads du vil bruge på tekst, og om det skal være i form af talebobler eller et par linjer her og der. Du har mulighed for at vælge mange forskellige skrifttyper og størrelser, så find det, du synes er pænt og som passer til mindebogens design.


Hvordan laver jeg min egen mindebog?


Det første du skal gøre er at finde minderne! Så frem med skotøjsæsken fra skabe og kasserne under sengen med udklip, billetter, kærestebreve, analoge billeder osv. og i gang med at taget billeder af det, du vil have med i mindebogen. Se også alle dine billeder igennem på telefonen, computeren og hvor du ellers gemmer billeder henne. Opret så en mappe til de billeder der skal med, vælg den fotobog, du vil bruge som mindebog og gå i gang med at designe og uploade billeder. Hvis du opretter dig som bruger, kan du til og med gemme dit mindebogs-projekt og holde en pause ind imellem og arbejde videre på den igen, når du bliver inspireret. Hvis du er i tvivl om noget, kan du vælge at læse mere om, hvordan du laver din egen fotobog.

Rigtig god fornøjelse!


Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.