Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

7 idéer til vægbilleder

Uanset om du skal indrette et helt nyt rum, eller du leder efter lidt fornyelse, er vægbilleder en hurtig og unik at forandre et rum på. Få vores bedste idéer til personlige vægbilleder her.

Drømmer du om et personligt hjem, der ikke ligner ”de andres”? Når du bestiller vægbilleder hos CEWE, får du personlig kunst, som kan gøre dine vægge helt unikke. Indret dit hjem med dine bedste billeder, og bring gode minder og skønne oplevelser ind i hjemmet.

Personlige vægbilleder bringer ikke kun glæde til dit eget hjem – de er også en perfekt gave at give til bedsteforældre eller andre tætte familiemedlemmer. For der findes da ikke noget bedre, end at give eller modtage en helt unik gave fra dem, du holder allermest af!

Læs med her og få 7 gode idéer til vægbilleder, blandt andet om valg af motiv, placering og størrelse.

1. Vælg et motiv

Du kan lave præcis det vægbillede, du ønsker. Det kan være et familiebillede, et smukt naturfoto, et ægte statement-billede eller noget, der passer perfekt til resten af dit interiør. Overvej om dit motiv skal passe til andre billeder på væggen, til nogle særlige farver eller en særlig stil, du gerne vil skabe.

Bliv inspireret af årstiden

Naturen er alletiders inspirationskilde, når du skal finde nye motiver til dine vægbilleder. Gå en tur, og hold øje med farver, former og motiver, du ser omkring dig – og glem ikke dit kamera eller din smartphone derhjemme! Tag en masse billeder, og kig dem igennem derhjemme. Når du har fundet dine favoritter, kan du hurtigt forvandle dem til smukke vægbilleder. Måske har du også nogle flotte landskabsbilleder fra stranden, ferier eller ture, du har været på?

Gør det personligt med familiebilleder

Familiebilleder gør et hus til et hjem. Bestil hyggelige familieøjeblikke som vægbilleder og skab et personligt hjem. Når familien skal fotograferes, kan du evt. tage højde for, at alle er klædt i de samme nuancer, så farverne og stilen matcher det udtryk, du vil gå efter. Når du skal vælge billeder, kan du med fordel vælge dem, der er naturlige og personlige – et billede taget i øjeblikket. Brug billeder, der er sjove og vækker gode minder og følelser. Hyggelige feriebilleder er også meget velegnede til væggen.

Vær kreativ med typografi og grafik

Typografi – et ord, en sætning – tilføjer et personligt præg til dit vægbillede. Vælg en skrifttype og et budskab, der fortæller noget om dig eller giver dig motivation, og sæt det op sammen med dit motiv præcis som du vil i vores fotoprogram eller online. Laver du en billedvæg, vil den ofte være komplet med et mix af typografi, illustration og smukke billeder. Vi har også en masse skabeloner til plakater, der kombinerer tekst og billeder – tag et kig på plakater med design.

Sort/hvid billeder

Vægbilleder i sort/hvid er meget stemningsfulde, og passer godt ind i de fleste hjem, uanset hvilken stil og farver du har i indretningen. De fleste motiver fungerer fint til sort/hvid fremkaldelse, men for virkelig at få detaljerne frem, bør du øge kontrasten i billedet. Det kan du gøre direkte i fotoprogrammet, når du laver dit vægbillede hos os. Har du tidligere lavet sort/hvid billeder? Prøv evt. med et dramatisk bjergbillede, et portræt eller arkitektur.

Find et motiv på nettet

Vil du gerne have noget kreativt, fedt eller smukt på væggen, men har du ikke mulighed for selv at tage billedet? Så kan du finde et hav af muligheder i forskellige gratis fotobiblioteker online. Tag et kig på fx unsplash.com eller pexels.com – og find det helt perfekte motiv til dit vægbillede. Her kan du søge på det, du ønsker, og finde både fotografier, 3D-gengivelser og illustrationer - det er fuldt lovligt at downloade billeder til privat brug.

Bestil dine vægbilleder her

2. Placering i hjemmet

Det er vigtigt, at du overvejer, hvordan billederne skal hænge i forhold til både det naturlige og det kunstige lys i dit hjem. De bør have en placering, der komplementerer og fremhæver dem, så de kommer til deres ret. Vælg gerne en væg, som du tit kigger på, så du kan nyde din personlige kunst ofte.

3. Hvilken størrelse?

Når du bestiller vægbilleder, skal du huske at tage højde for størrelsen af dit vægbillede. Hvor skal det hænge? Hvad er der plads til? Er der andre elementer eller ting i nærheden? Er dit motiv taget med mobiltelefon vil en god størrelse typisk være 30x40 cm eller 30x45 cm. Når du vælger disse størrelser, bliver motivet ikke grynet eller sløret, som det derimod kan risikere at gøre ved større størrelser, da nogle mobiltelefoner ikke tager billeder i høj opløsning.

Ønsker du et stort billede, kan du fx vælge 50x70 cm eller 70x100 cm. Du kan evt. klippe en dummy ud i papir for at tjekke størrelsen på væggen.

Vores størrelser går fra 20x20 cm til markedets største formater, 150x225 cm - til dem, der virkelig er på udkig efter et stort vægbillede.

4. Tænk tekstur

Materialet du vælger, kan påvirke det udtryk billedet får, teksturen og graden af genskin / refleksion. Vi har mange forskellige materialer at vælge imellem, fx moderne og mat billede på aluminiumsplade eller et klassisk fotolærred. Galleritryk giver et skinnende og eksklusivt look. Mix og match materialer for at skabe en spændende billedvæg.

5. Find de rigtige farver

Tag højde for de farver du har på væggene og interiøret derhjemme, når du laver vægbilleder. Vælg billeder eller grafik med farver, der komplementerer din stil og skaber et harmonisk udtryk. Du kan også gå kontra og skabe blikfang ved at vælge noget som virkelig skiller sig ud og fanger opmærksomheden. Uanset hvad du vælger, er der ingen tvivl om, at farver påvirker dit humør – så vælg farver, der gør dig glad!

6. Levende vægdekoration

Med forårsrengøringen får vi tit lyst til at sætte friske planter og blomster ind, og hvorfor ikke også give dine vægbilleder et mere sommerligt præg? Skab en sommerlig stemning derhjemme når sæsonen skifter, og gør det samme igen om vinteren. Bestiller du dine vægbilleder som plakater, er det en billig måde at forny dit hjem på, og du kommer aldrig til at kede dig! Du kan gemme billederne og bruge dem år efter år, eller du kan unde dig selv at udskifte et foto i ny og næ. Og voila, du har levende vægdekoration, der sikrer en frisk start på en ny sæson.

7. 100 % tilfredshedsgaranti

Nu håber vi, at du er godt rustet til at bestille vægbilleder til dit hjem eller som gave til en, du holder af. Husk at vi altid har 100% tilfredshedsgaranti - er du ikke tilfreds med hvordan dit billede er blevet, kan du altid få dine penge tilbage eller et nyt produkt. Held og lykke!

Er du klar til at bestille dine vægbilleder?

Måske er du også interesseret i dette?

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.