CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Mere inspiration til Barnets bog
Barnets bog

Fødselsplakat

Lav en personlig fødselsplakat med foto, navn og information

  • Vælg et billede af dit barn som nyfødt
  • Vælg en af vores 2 designskabeloner samt mulighed for effektlak
  • Dedikeret plads til tekst og dit eget billede
fra 59,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Lav en helt unik fødselsplakat

Vælg blandt vores design og sæt dit eget billede ind, pynt med clip-arts og egen tekst. Perfekt til børneværelset eller på en særlig plads i stuen. Et dyrebart minde for livet.

Hvad er en fødselsplakat med eget billede?

En fødselsplakat er en personlig fotoplakat til væggen med det dyrebareste minde: Et billede af din søn eller datter som nyfødt og personlig data som fødselsvægt, længde og tidspunkt. Her hos CEWE kan du vælge en af vores fine designskabeloner og indsætte dit eget billede og personlig tekst.

Lav en personlig fødselsplakat med navn og eget billede

Få mere inspiration herunder og se, hvordan du bestiller en personlig fødselsplakat - enten til dig selv eller som den fineste dåbsgave
Lav din egen fødselsplakat i vores bestillingsprogram på computeren

Hvordan bestiller du?

  • Vælg design
  • Vælg om du vil lægge dit eget billede ind af den nyfødte eller lave den uden foto
  • Læg fødselsinfo ind i tekstfelterne omkring: Vægt, længde, tidspunkt og måske sted
  • Bestil

Lav et minde fra den største dag

En fødsel er et ubeskriveligt øjeblik! Alle fødsler er forskellige, men kærligheden til sit barn er fælles og livsændrende for alle. Derfor er minder om ens barns fødsel så særlige, og samtidig er det vigtigt med de unikke minder. Med en fødselsplakat får du et sådan særligt og personligt minde, du kan hænge på væggen.

Fødselsplakat i gave

Giv en fødselsplakat som den mest personlige gave

En fødselsplakat er en oplagt personlig gave - enten til dåben, navnefesten, mors dags gave eller i "fødselsgave". Du skal bare have et godt billede og de rette informationer, så kan gå i gang med at lave den mest personlige gave med det samme.

Vælg "Baby" under anledning og se de to designskabeloner, hvoraf den ene også kan laves med effektlak.

Kom i gang her

Hvad kan du ellers lave med dine dejlige babybilleder?

Måske vil du også forvandle nogle af de mange fine babybilleder til flotte vægbilleder - for eksempel på fotolærred eller som forstørrelser i ramme. Du kan også sætte dem i en fotobog som en Barnets bog og bladre igennem de store øjeblikke fra den første tid.

Eller lav invitationer med billede til dåben eller navnefesten.

Flere idéer som måske også er relevante for dig

En unik fødselsplakat med eget billede

Personlig fotoplakat med navn og eget billede til dig selv eller som gave

En fødselsplakat markerer det unikke ved hvert enkelt barn. Den kan hænge i dit hjem som en daglig påmindelse med det mest særlige minde: Da du blev mor. En fødselsplakat er meget mere end blot information om den nyfødte. Den giver glæde og symboliserer begyndelsen på et nyt kapitel i livet og på et lille nyt liv. Og uanset om det er den første eller den tredje fødsel i familien, er fødselsplakaten en smuk måde at markere det lille nye familiemedlems ankomst.

Her hos CEWE er det særlige, at du kan lave fødselsplakaten med eget billede. Du forener et billedligt minde fra den allerførste tid med de særlige data for dit barn; nemlig fødselstidspunkt, sted og mål. Måske får netop fødselstidspunktet dig til at huske, hvornår veerne startede, hvad du lavede i tiden op til, hvornår I tog på hospitalet og måske hvornår, du kom hjem med din lille søn eller datter. Derfor er det så dyrebart et minde at have hængende i din stue, soveværelse eller kontor.

Design din egen fødselsplakat

Når du laver fødselsplakaten her hos CEWE, kan du vælge mellem flere skabeloner, som du kan sætte dit eget præg på. Du kan også vælge at designe den helt fra bunden uden en skabelon, og så er rammerne helt frie! Dette er en god idé, hvis du for eksempel selv er vant til at arbejde med design og har nogle specifikke idéer.

Du kan sætte et billede på, fra din søn eller datter er helt nyfødt, eller du kan vælge et lidt senere babybillede. Hvis I har været ved fotograf, og du gerne vil bruge et af de professionelle billeder, eller selv har taget et rigtig godt portrætbillede.

Ramme eller plakatliste

Du kan sætte plakaten i en ramme eller du kan tilvælge vores plakatliste i træ, som har et flot, stilrent design.

Indret med en fødselsplakat

Det giver et fint udtryk at have en smukt indrammet fødselsplakat hængende i din stue eller på væggen i børneværelset. Det skaber ikke kun en iøjnefaldende vægdekoration, men det bringer også glæde og betydning til rummet. Hver gang du kigger på plakaten, vil du blive mindet om det særlige ved at være blevet mor og måske den første tid i babyboblen.

Vil du gerne indrette dit hjem med endnu flere personlige vægbilleder? Så kan du læse vores tips til indretning med vægbilleder.

Giv en fødselsplakat i gave

Fødselsplakater kan også være en fantastisk gaveidé til familie og venner. At give en personlig fotoplakat som gave viser, at du har tænkt på detaljerne og ikke bare købt en tilfældig gave. En fødselsplakat kan være en gave til din veninde eller en gave til hende i din familie, som ellers har alt. Det gør ikke noget, at det er flere år siden, hun er blevet mor. Måske ønsker hun endda endnu mere et minde fra sit barns fødsel.

Det er en personlig gave, der varer i mange år fremover og altid kan starte en samtale, når gæster ser fødselsplakaten i hjemmet. Uanset om det er din egen babys fødsel eller en gave til en, du er tæt på, er en fødselsplakat en måde at indfange et unikt øjeblik i livet og gøre det til en del af din hverdag og din daglige indretning.