CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Billeder med tekst

Billeder med tekst

Opnår et stærkt budskab med tekst i dine billeder

 • Mange moderen designs
 • Mulighed for tekst på billedet
fra 59,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • Deko print: 18x18, 20x20 og 20x30
 • Retro prints: 10,2x12,7
 • Kvadratisk print: 12,7x12,7
 • Billedstrimmel: 14,x5x5,2

Materiale:

 • 300 g/m²-papir
 • 305 g/m² Fine Art mat papir

Et billede kan sige mere end tusind ord

Laver du et billede med tekst, går du både med livrem og seler for at få dit budskab frem! Forestil dig lige et smukt kærlighedsbillede med tekst! Find et foto, du har i forvejen eller tag et nyt af dig og din kæreste og skriv ordet Love henover eller ovenover med smukke bogstaver... Eller lav et sjovt billede med tekst i form af et stort vægbillede af dig og veninderne med en sjov bemærkning på?

Vidste du, at du her hos Cewe.dk kan fremkalde billeder? Det kan du –og det er helt op til dig, hvilken stil du er til, og hvad du foretrækker, når du skal udsmykke dit hjem med for eksempel vægbilleder i form af plakater eller fotolærreder og fotos i glas og ramme. At der er tekst på dit billede, giver det lidt mere kant, og gør det endnu mere personligt.

Hvordan får jeg tekst på mine billeder?

Når du designer fotoprodukter hos Cewe, kan du vælge at gøre det på vores hjemmeside eller i vores software, som kan downloades gratis. Her får du rigtig mange designmuligheder, og du kan tilføje tekst på stort set alle typer billeder.

 • Du kan for eksempel fremkalde billeder, hvor du har tilføjet tekst
 • Du kan lave fotobøger med tekst
 • Lav også små billeder med tekst og lav eventuelt flere, som du kan sætte op i en fotocollage på væggen eller lav din helt egen fotovæg med store og små billeder med tekst.

Plakater med tekst

Har du taget nogle flotte billeder, der ville se fede ud på en plakat? Upload dit billede og lav din egen plakat med tekst. Det er en fed og personlig udsmykning, der passer til ethvert rum i hjemmet.

Er du til sjove billeder med tekst? Eller hvad foretrækker du?

Nogle er til flotte billeder, for eksempel landskabsbilleder, andre til sjove billeder med tekst, mens andre igen foretrækker billeder med deres børn og portrætfotos af familien. Det gode ved at lave dine billeder med tekst her hos CEWE er, at du selv bestemmer motivet, da det er dine egne billeder, du selv har taget, der bruges til at lave fotoprodukterne. Derfor kan du få nøjagtig de billeder med tekst, du bedst kan lide. Så tag et kig på alle din gode billeder og vælg dem, du mener, vil egen sig godt til at lave billeder med tekst. Måske skal du til fødselsdag og mangler en gave til ham eller en gave til hende, der både er en personlig gave og er dekorativ og sjov.

Du kan også lave et billede kun med tekst. Her kan du skrive for eksempel et citat, der har særlig betydning ofr dig, og her kan du eventuelt lave dit eget. Find en flot baggrundsfarve-eller mønster og prøv dig også frem med den rette skrifttype og størrelse. Brug vores software, der er designmulighederne nærmest uendelige….

Lav en kalender med foto og tekst

Du kan selvfølgelig også indsætte tekst i på billederne i din fotokalender. Måske vil du lave en flot vægkalender i form af en familiekalender eller en evighedskalender, eller en hjemmelavet kalender som en bordkalender eller en personlig almanak. Her får du brugt dine billeder på en både dekorativ og praktisk måde, og billederne i kalenderen kan være med tekst i form af søde, sjove hilsner eller citater, bemærkninger, der er røget gennem luften, ved de gode stunder, da billederne blev taget.

Mangler du ellers lidt inspiration til, hvad du kan bruge alle dine gode billeder til? Så lav en fotobog! I stedet for de sædvanlige fotoalbum, kan du få lavet en bog, hvor dine fotos trykkes direkte på siderne.