Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julegaver til far og til ham, der har alt

Find de mest unikke julegaver til far og ham, der aldrig ønsker sig noget. Se alle vores julegaveidéer til ham og bestil en gave som med garanti bliver en glædelig overraskelse for din far.

Køb nemt årets mest personlige julegaver til far og til ham

Selvom din far ikke ønsker sig noget til jul, betyder det ikke, at han ikke vil sætte pris på en flot julegave med et billede af dig og ham på. Få masser af inspiration til julegaver til far og bestil allerede i dag!

Mangler du gode julegaveidéer til ham i familie- eller vennekredsen, som har alt - måske din far? Så er personlige og unikke fotogaver en rigtig god idé til en julegave til far, fordi det helt sikkert er noget, han ikke har i forvejen. Desuden vækker de personlige billeder på gaverne altid glæde og gode minder. Det er gaven, ingen ønsker at bytte!

Julegaver til ham, der rammer lige i hjertet

Det gode ved at købe dine julegaver til ham her hos CEWE er, at du kan give ham en gave, som der kun findes en af i verden, og som kun du kan give ham. Når du laver en julegave til ham med dine egne billeder på af gode oplevelser, som du har haft med ham, vækker det stærke følelser hos ham, da han pludselig bliver sendt tilbage i tiden og genbesøger et dejligt minde. Det er en julegave fra hjertet, der rammer ham lige i hjertet. Læs videre og se vores fem julegaveidéer. Så finder du en julegave til ham, der passer til for eksempel din far, kæreste eller onkel, og til dit budget.

1. Den perfekte julegave til far er en fotobog

Hvem elsker ikke at se tilbage på gode, sjove og skelsættende oplevelser? Din far vil helt sikkert sætte pris på en masse billeder af ham, dig og resten af jeres familie samlet i en flot bog. Derfor er en fotobog med dine egne billeder i og i dit eget design en af de mest perfekte julegaver til far eller ham, som har alt. Måske har I været på ferie sammen bare ham og dig, måske med hele familien eller det kan være, I har holdt en god familiefest med en masse billeder fra. Der er garanteret masser af begivenheder, hvorfra billederne bare ligger på telefonen eller computeren og bliver glemt. Du kan lave den nemmest ved at overføre billederne fra mobil til pc via CEWE myPhotos. Når først du har billederne klar, er det bare at gå i gang med fotobogen, og snart er din julegave til far bestilt!

Husk også at købe julegaven til mor og hende, når du alligevel er i gang med at lave dine egne julegaver her hos CEWE.

2. En fotokalender for 2023 til din far i julegave

Lav en fotokalender med personlige, sjove eller rørende billeder i til din far. Det er en julegave til ham, der ikke ønsker sig noget, som ikke kun er aktuel i 2022, men som du kan give hvert år. For hvert år er der jo brug for en kalender til næste år. Samtidig er det dejligt hvert år at få nye billeder fra året, der gik. Billeder, som måske ellers bare ville gå i glemmebogen. Derfor er en fotokalender den helt rigtige julegave til far eller ham, der har mange aftale og fritidsaktiviteter at holde styr på. Du kan enten lave en vægkalender eller bordkalender - eller begge dele, hvis du vil give flere julegaver til din far! En vægkalender passer sikkert godt ind derhjemme, mens en bordkalender fx er god til kontorbordet på din fars arbejde.

3. Giv ham et personligt vægbillede i julegave

Lav en eller flere forstørrelser af gode billeder, som han kan hænge op på væggen derhjemme. Hvis han har en interesse, han brænder for, kunne det være motivet. Måske af sejlbåden på havet, cyklen i den danske natur, fra sportsklubben eller af flotte havebilleder. Du ved bedst, hvad der lige kunne falde i din fars, brors eller kammerats smag. Er billedet til morfar eller farfar, ligger det lige for at forstørre billeder af ham og barnebarnet/-børnene. Husk, at du kan vælge mellem flere typer vægbilleder, når du laver julegaven til far:

4. Funktionelle julegaver til far med dine bedste fotos på

Giv ham en af vores mange fotogaver. Mange af vores hjemmelavede gaver er både dekorative og funktionelle, så din far kan smile af et godt minde, når han for eksempel drikker sin morgenkaffe eller sidder ved computeren. Her er nogle julegaveidéer til ham:

Find andre gode gaveidéer her – måske en bryllupsgave eller fødselsdagsgave?

5. Fremkald billeder og lav en klassisk julegave til far

Endelig skal man heller ikke kimse ad klassikeren inden for fotoprodukter; almindeligt fremkaldte billeder på godt fotopapir. Hos os kan du lave fotofremkaldelse online, så du nemt kan give din far nogle helt enkle billeder til at hænge op på opslagstavlen eller sætte i fotoalbum. Eller du kan tage et kig på vores løsninger som fx:

  • Billedboks med 30, 50 eller 100 billeder i
  • Retro billeder med hvid kant omkring og med tilhørende fin æske
  • Billedstrimler som man i gamle dage kendte fra fotoautomaterne til portrætfotos

Vi håber, at du har fået nogle idéer til flotte, unikke eller sjove julegaver til far eller til ham, der har alt og som hvert år giver dig hovedbrud, når du skal købe julegaver. Få endnu flere idéer til julegaver her!