Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Idéer til julegaver til far og til ham, der har alt

Personlige julegaveidéer i 2021

Julegaveidéer til ham, der har alt - måske din far?

Mangler du en god julegaveidé her i 2021 til din far eller til ham i familie- eller vennekredsen, som har alt? Så er personlige og unikke fotogaver en rigtig god idé, fordi det helt sikkert er noget, han ikke har i forvejen. Desuden vækker de personlige billeder på gaverne altid glæde og gode minder. Det er gaven, ingen ønsker at bytte!

1. En fotobog til din far med billeder af ham, dig og måske resten af familien

Lav en fotobog til din far eller til ham, du mangler julegave til, med billeder fra fælles oplevelser. Måske har I været på ferie sammen bare ham og dig, måske med hele familien eller det kan være, I har holdt en god familiefest med en masse billeder fra. Der er garanteret masser af begivenheder, hvorfra billederne bare ligger på telefonen eller computeren og bliver glemt. Du kan lave den nemmest ved at overføre billederne via CEWE myPhotos.

2. En fotokalender for 2022 til din far i julegave

Lav en fotokalender med personlige, sjove eller rørende billeder i til din far. Det er en julegave til ham, der ikke ønsker sig noget, som ikke kun er aktuel i 2021, men som du kan give hvert år. For hvert år er der jo brug for en kalender til næste år. Samtidig er det dejligt hvert år at få nye billeder fra året, der gik. Billeder, som måske ellers bare ville gå i glemmebogen. Du kan enten lave en vægkalender eller bordkalender. En vægkalender passer sikkert godt ind derhjemme, mens en bordkalender fx er god til kontorbordet på arbejdet.

3. Giv ham et personligt vægbillede i julegave

Lav en eller flere forstørrelser af gode billeder, som han kan hænge op på væggen derhjemme. Hvis han har en interesse, han brænder for, kunne det være motivet. Måske af sejlbåden på havet, cyklen i den danske natur, fra sportsklubben eller af flotte havebilleder. Du ved bedst, hvad der lige kunne falde i din fars, brors eller kammerats smag. Er det til morfar eller farfar, ligger det lige for at forstørre billeder af ham og barnebarnet/-børnene. Husk, at du kan vælge mellem flere typer vægbilleder:

4. Fotogaver til din far med jeres bedste billeder i julegave

Giv ham en af vores mange fotogaver. Her er nogle idéer:

5. Giv ham almindelige fremkaldte billeder i gave

Endelig skal man heller ikke kimse ad klassikeren inden for fotoprodukter; almindeligt fremkaldte billeder på godt fotopapir. Du kan give nogle helt enkle til at hænge op på opslagstavlen eller sætte i album. Eller du kan tage et kig på vores løsninger som fx:

  • Billedboks med 30, 50 eller 100 billeder i
  • Retroprints med hvid kant omkring og med tilhørende fin æske
  • Billedstrimler som man i gamle dage kendte fra fotoautomaterne til portrætfotos

Vi håber, at du har fået nogle idéer til flotte, unikke eller sjove julegaver til din far eller til ham, der har alt og som hvert år giver dig hovedbrud, når du skal købe julegaver.