CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Ravensburger-puslespil
Ravensburger-puslespil
Ravensburger-puslespil
Ravensburger-puslespil
Ravensburger-puslespil

Puslespil Ravensburger

Den bedste gave til puslespil-fans

Minder i hver brik: Design et Ravensburger-puslespil med dit yndlingsbillede.

 • Personligt billede på puslespil og æske
 • Stort puslespil med op til 2000 brikker
 • Bedste kvalitet fra Ravensburger
fra 499,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Størrelse:

 • Puslespil 36 x 49 cm (500 brikker): 2 x 1,8 cm pr. del
 • Puslespil 50 x 70 cm (1000 brikker): 1,9 x 1,7 cm pr. del
 • Puslespil 80 x 60 cm (1500 brikker): 1,7 x 1,8 cm pr. del
 • Puslespil 98 x 75 cm (2000 brikker): 3 x 2,1 cm pr. del

Materiale:

Original puslespilskvalitet fra Ravensburger

Bemærk!

Indeholder små dele - uegnet til små børn

Hvad synes vores kunder:

Puslespil Ravensburger med 500, 1000, 1500 eller 2000 brikker

At lægge et Ravensburger puslespil er både udfordrende, hyggeligt og afslappende. Når du laver et stort puslespil med dit eget billede, bliver spillet også meget personligt – og den perfekte gaveidé!

Få leg og læring med Ravensburger puslespil

Savner du et kreativt projekt, du kan fordybe dig i? Mangler du en flot gave? Eller er du bare vild med at samle puslespil? Så skal du have fat i et Ravensburger puslespil! Hos CEWE kan du lave dit eget puslespil fra Ravensburger. Det vil sige, at du bestemmer puslespillets motiv, som både bliver trykt på spillet og æsken. Find dit yndlingsbillede frem, vælg antal brikker og bestil dit nye Ravensburger puslespil online her på hjemmesiden. Nemmere bliver det ikke at få personlig underholdning leveret lige til døren.

Med et Ravensburger puslespil kan du have det sjovt sammen med dine venner eller din familie. Din hjerne bliver stimuleret, og samtidig slapper du af, fordi du er til stede i nuet og fokuserer på at samle spillets motiv. Og du kan samle puslespillet igen og igen, da Ravensburger puslespil er af høj kvalitet – ligesom CEWEs mange andre unikke fotoprodukter.

Puslespil til voksne

Voksne har i høj grad gavn af at lægge puslespil. Har du ikke nogle gange brug for at geare ned og slappe af? Sæt dig med et puslespil til voksne og koncentrér dig om at få det flotte motiv frem. Det er kvalitetstid med dig selv, hvor du motionerer en af dine vigtigste muskler.

Køb et Ravensburger puslespil til voksne med 1000 brikker eller 2000, hvis du virkelig trænger til udfordringer. Lav puslespillet med et rigtig flot motiv af familien eller et særlig smukt landskabsbillede, feriebilleder eller andre flotte billeder, du har taget. Det er også vældig populært at lave puslespil med verdenskort. Ligesom man kan lave verdenskort på lærred, kan du også lave et puslespil med verdenskort. Find et egnet billede, du har tilladelse til at bruge, upload det og lav dit eget foto puslespil online.

Hvad er et Ravensburger puslespil?

Ravensburger puslespillet stammer fra den tyske by Ravensburg, hvorfra brætspilsvirksomheden Ravensburger producerer forskellige brætspil og andre kreative produkter. Ravensburger har eksisteret i mere end 100 år og er en af de førende varemærker inden for blandt andet puslespil. Et spil fra Ravensburger er en skøn forening af glæde, læring og samvær for børn og voksne, der kombinerer underholdning og uddannelse.

Lav dit eget Ravensburger puslespil med op til 2000 brikker

Hos CEWE kan du lave et Ravensburger puslespil med det antal brikker, der passer dig. Er du ikke vant til at samle puslespil, kan du med fordel lave et puslespil med 500 brikker. Ønsker du en udfordring, er et puslespil med 2000 brikker det helt rigtige for dig. Vi har fire forskellige udgaver, der varierer i størrelse:

 • Det mindste puslespil med 500 brikker måler 36 x 49 cm.

 • Det mellemstore puslespil med 1000 brikker måler 50 x 70 cm.

 • Det næststørste puslespil med 1500 brikker måler 80 x 60 cm.

 • Det største puslespil med 2000 brikker måler 98 x 75 cm.

Du kan købe et Ravensburger puslespil til dig selv eller give et puslespil i gave til din kæreste, dit barn eller din veninde. Vælg et smukt eller sjovt billede til puslespillet af en god oplevelse, du har haft med den person, du giver gaven til, og få fornøjelsen af at forære en meget personlig gave, der rummer timevis af kreativ leg og kvalitetstid. Se vores andre unikke fotogaver og få mere inspiration til gaver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af gaveidéer og inspiration!

Hvordan bestiller jeg et Ravensburger puslespil?

Du designer enkelt dit nye Ravensburger puslespil via din computer eller smartphone her på CEWE.dk. Følg vores korte vejledning:

 • Tryk ”Design online”.

 • Sørg for, at det valgte produkt er et Ravensburger fotopuslespil.

 • Vælg størrelse. Skal dit puslespil have 500, 1000, 1500 eller 2000 brikker? Tryk på målene, hvis du vil se de forskellige størrelser.

 • Vælg spillets orientering. Dit puslespil kan være i stående og liggende format. Her må du vurdere, hvorvidt dit billede vil se bedst ud i et liggende, bredt format eller et stående, højt format.

 • Tryk ”Design her” og vælg enten at fortsætte med et design eller uden et design. Vælger du med design, får du vist en række smukke designs, som dit billede kan passe ind i. Vælger du uden design, bestemmer du selv, hvordan du arrangerer dit billede på spillet.

 • Tilføj dit billede, tekst, cliparts og en baggrund – eller lad billedet dække hele spillets flade uden at tilføje ekstra elementer og gør det superenkelt for dig selv. Du bestemmer nemlig, hvordan dit Ravensburger puslespil skal se ud. Du kan også indsætte flere billeder på puslespillet.

 • Når du er færdig med at designe dit puslespil og er tilfreds med resultatet, trykker du ”Læg i varekurv”. Her får du en oversigt over det produkt, du er ved at bestille. Bemærk også den forventede leveringsdato. Datoen kan være afgørende, hvis du skal give puslespillet i gave.

 • Ønsker du at tilføje endnu et puslespil eller bestille flere fotoprodukter, trykker du ”Tilføj produkt”. Vil du blot bestille det ene Ravensburger puslespil, trykker du ”Fortsæt: Log ind”. Her logger du ind eller opretter dig som ny kunde og afslutter din bestilling.

Bliver du udfordret undervejs i bestillingsprocessen, og har du brug for mere vejledning, er vores kundeservice altid klar til at svare på spørgsmål. Fang os på mail, chat eller telefonen.

Hvad er prisen på et Ravensburger puslespil?

Et Ravensburger puslespil med dit eget billede varierer i pris alt efter størrelse eller antal brikker, og om du vælger et puslespil med design eller uden design. Prisen starter fra 369 kr. for et puslespil med 500 brikker, mens et stort puslespil med 2000 brikker koster fra 659 kr. Oveni prisen kommer forsendelsesomkostninger. Læs mere om priser og levering her.

Lav et puslespil med dit eget motiv

Det unikke ved at bestille et Ravensburger puslespil hos CEWE er, at du helt selv vælger, hvilket motiv der skal på puslespillet. Enten kan du tage et nyt billede og bruge på dit spil, eller du kan gennemgå dit billedarkiv for at finde det helt rigtige motiv. Måske er det et smukt billede af naturen? Måske har du nogle fascinerende rejseoplevelser? Er du gift eller konfirmeret, har du helt sikkert en række bryllupsbilleder og konfirmationsbilleder, der vil se flot ud i puslespilsform. Så kan du mindes en dejlig fest, samtidig med at du lægger puslespillet. Familiebilleder og babybilleder er også en sikker vinder på et Ravensburger puslespil – især som gave til mors dag eller gave til fars dag!

Vi har også spillekort og vendespil, hvor du selv bestemmer motiverne!