CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Rystekugle sne
Rystekugle hjerter

Snekugle

Ryst minderne til live i en snekugle!

Lad dit yndlingsbillede flyve i en sky af snefnug eller glitterhjerter.

  • Kunststofkugle
  • Udskifteligt billede
  • Vælg mellem glitterhjerter eller snefnug
fra 119,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Størrelse:

9 x 8 cm

Trykbar flade:

6,8 x 6,4 cm

Materiale:

  • Stabilt kunststof 
  • Fyldt med vand med snefnug eller glitterhjerter

Snekugle med billede – den perfekte valentinsgave!

Køb en snekugle med billede, det er den helt perfekte valentinsgave til din elskede! Overrask manden eller kvinden i dit liv med en fin snekugle med et smukt billede af dig selv eller af jer to sammen.

En snekugle kan også være den perfekte søde og sjove "hadegave" i december.

En romantisk og utraditionel valentinsgave

En smuk tradition, hvor vi fejrer kærligheden – eller en gang amerikaniseret pladder. Meningerne om valentinsdag og dens traditioner er mange. Men helt ærligt, er det ikke skønt, at vi har overtaget traditionen med at give kæresten en valentinsgave? Valentinsdag vinder mere og mere indpas i Danmark, og kærestepar har virkelig taget dagen og dens tilhørende traditioner til sig. Men hvad skal man finde på at give sin elskede, som ikke er det samme som sidste år?

En snekugle kan vi alle forholde os til, den minder de fleste om barndommens glæder eller de søde forventninger om julen. Nu kan du også få snekugler med billede, og det er da den perfekte valentinsgave, idet den både er sød, romantisk, personlig og utraditionel på samme tid. Din kæreste forventer nok blomster eller en middag i valentinsgave, men en snekugle med et romantisk billede og blidt dalende røde hjerter vil virkelig være en kær overraskelse.

Sådan bestiller du din snekugle med billlede:

  • Sæt dig ned i fred og ro og kig dine billeder igennem. Hvilket et egner sig godt til en rigtig fin valentinsgave?
  • Når du har fundet det rigtige billede, trykker du 'Via fotoprogram' for at lave og bestille snekuglen via vores fotoprogram. Du kan også designe snekuglen her på CEWE.dk - så trykker du 'Design online'.
  • Upload billedet på vores designskabelon og se hvor mange muligheder der er for at tilføje farver, tekst mv.
  • Se et preview af snekuglen før du bestiller.
  • Klik ’Bestil’, og din snekugle med billede er på vej.

Hvem var Valentin egentlig?

Valentinsgaver er noget nyt i vores del af verden og så alligevel… Der er mange historier om, hvem Valentin var, og ingen ved helt, hvilken der er den rigtige. En af historierne går på, at Valentin var en romersk præst i det tredje århundrede. Kejseren havde bestemt, at soldater ikke måtte gifte sig, men Valentin giftede i al hemmelighed elskende alligevel. Straffen for denne forbrydelse var døden, og Valentin betalte med sit liv. Legenden fortæller, at Valentin i fængslet skrev et brev til sin fangevogters datter, der ofte besøgte ham. Brevet underskrev han ’Din Valentin’. Måske var dette verdens første valentinshilsen? I hvert fald har vi i dag tradition for, at elskende viser deres kærlighed til hinanden ved at skrive valentinsbreve.

Mange århundreder senere, i 1800-tallets Europa, er det blevet kutyme, at forelskede par sender hinanden skrevne, romantiske hilsner. Så traditionen stammer faktisk fra Europa og kom dernæst til USA, hvor den fik et mere kommercielt udtryk.

Valentinsgaver skal der til

Valentinsgaver er kommet til senere, og disse skal jo også afspejle de romantiske følelser, giveren af gaven har for modtageren. Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at fortælle din elskede, hvad han eller hun betyder for dig. Køb en snekugle med jeres personlige billede i og tænk på, hvor overrasket din kæreste bliver, når fotogaven åbnes. Du bestemmer selv, hvilket billede af dig eller jer to sammen, der skal i, og snekuglen er nem og hurtig at bestille.

Har du mange gode billeder af dig og din partner, kan du fylde en hel fotobog med kærlige billeder som en gave til jer begge på valentinsdag. I bogen er der også plads til mange søde ord og beskrivelser af alle de ting, I har oplevet sammen som par.

Er du i gavehumør og har du virkelig lyst til at forkæle din elskede på valentinsdag? Så får du her 6 gode ideer til unikke valentinsgaver. Mangler du mere inspiration til valentinsdag, har vi mange forskellige personlige gaver, der altid gør et stort indtryk på den, der modtager gaven. Enhver vil blive glad for en gaveæske, et vægbillede eller en fotokalender med personlige billeder af dem selv og dem, de holder af.

Giv en personlig valentinsgave, der holder i mange år

Denne både hyggelige og romantiske tradition med at give kæresten valentinsgaver og skrevne kærlighedserklæringer er virkelig en god lejlighed til at vise, hvor meget vi holder af vores kæreste. Gør hans eller hendes dag til en rigtig dejlig én, der adskiller sig fra de andre dage. Du behøver ikke bestille en stor, dyr buket blomster og middag på den helt rigtige restaurant. Det gør alle de andre jo også. Så prøv noget nyt, giv kæresten en sød og personlig lille ting, der holder i mange år frem. Snekuglen med billede og blidt dalende hjerter vil få enhver til at blive varm om hjertet – og hvem har ikke brug for det i den kolde vintertid?