CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Hadegaver

Hadegaver

Lav din egen sjove og personlige hadegave

  • Mange originale fotogaver
  • Sæt dit eget foto i en snekugle
  • Eller find flere idéer til andre sjove hadegaver længere nede på siden
fra 119,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Mange sjove hadegaver

Her kan du få sjove idéer til gaver til dem, du ikke ved, hvad du skal give. Vores "hadegaver" kan samtidig være søde og personlige og kan gives til dem, du holder af. Og dem, du vil lave lidt sjov med.

Ofte stillede spørgsmål relateret til hadegaver

Måske har du også et af disse spørgsmål om hadegaver og generelt om gaver til dem, du ikke ved, hvad du skal give.

En "hadegave" er en gave, du giver med humor. Der findes et væld af sjove hadegaver, og det behøver derfor ikke være - som navnet ellers antyder - noget, som modtageren hader. Du giver det typisk til ham eller hende, som ikke ønsker sig noget, men som du gerne vil overraske. Du kan give en hadegave som supplement til en større gave til en af dine nærmeste, for også at få et smil frem på læben. Eller, du kan give til en, du ikke er på store gaver med. Fx din kammerat eller en kollega. Sæt en billede af ham eller hende i snekuglen eller på en køleskabsmagnet, og så kan det give mange gode grin, hver gang snekuglen rystes eller køleskabet åbnes.

Personlige gaver med gode fotominder, som han ikke vidste, han ønskede sig. Fordi det ikke er standardgaver eller de gængse materielle goder, som han alligevel bare selv køber, når han mangler. Her hos CEWE kan du finde mange fotogaver – sjove, små og store alt efter dit budget. Vi har samlet mange gaveidéer i vores artikler om julegaver til far og ham og i julegaver til kæresten.

Du spørger sikkert, hvad man kan give i gave, hvis du har en i familien, som du aldrig ved, hvad du skal give. Dem, der tilsyneladende har alt og aldrig ønsker sig noget. Her gælder det om at være original! Lav for eksempel personlige gaver med egne fotos på, for de er unikke og derfor ikke noget, modtageren har i forvejen. Samtidig er egne fotos forbundet med minder og følelser og derfor noget, som får et smil eller et særligt minde frem.

Du kan lade dig inspirere til sjove ”hadegaver” her på siden eller klikke dig videre til flotte kvalitetsgaver som eksempelvis fotobøger eller vægbilleder.

Du har garanteret mange gode minder med din bedste veninde. Måske er i barndomsveninder og de første billeder af jer sammen er måske analoge. Her kan du digitalisere de gamle billeder fra skuffen og lave en fotobog. Måske har hun ikke set billederne i årevis og bliver virkelig overrasket og rørt. Eller hvad med en fotobog med feriebilleder fra en fælles tur.

Vi har samlet endnu flere idéer i denne artikel om gaver og julegaver til veninde samt fødselsdagsgaver.

Find de bedste hadegaver her!

Her kan du få sjove idéer til hadegaver og drillegaver. Hvad enten du skal til julefrokost med pakkeleg, til din venindes polterabend eller noget helt tredje, så kan du finde den ultimative hadegave her.

Det sjove ved hadegaver er jo, at det gælder om at finde de værste gaver, der er så ubrugelige som overhovedet muligt. Det gode ved vores hadegaver er, at de er sjove og lidt skøre, men ikke helt ubrugelige. Læs med her og bliv klogere.

Hadegaver til pakkeleg

Julefrokoster er vi alle sammen til i november og december, og nogle er til flere end én. Det er altid hyggeligt, og ofte er der en tradition for at lege pakkeleg. Det er virkelig noget, der kan få folk op på dupperne, især hvis man er på en arbejdsplads, hvor man godt må drille hinanden lidt. En del af morskaben er her at finde de mest kiksede og skøre hadegaver, som ingen vil have…. De obligatoriske ruller toiletpapir og pakker med skuresvampe er da meget sjove, men kunne det ikke være sjovt at komme med pakker, der virkelig får noget opmærksomhed? Se her hvad vi foreslår, du kan tage med af hadegaver til pakkelegen:

  • En snekugle med billede i. Ikke en sød og fin snekugle med et sødt lille landskab i, nej nej. Her kan du få en snekugle med dit eget billede sat i. Du bestemmer selv hvilket billede, det skal være. Det kan enten være et af dig selv eller, hvis du er heldig, har du et kikset billede af din gode kollega på din telefon fra sidste års firmafest. Hvis du ikke har et billede, der er kikset nok, tager du bare et med din telefon og uploader på vores hjemmeside, når du bestiller snekuglen
  • Ikke alle elsker bløde pakker, så hvad med en T-shirt med billede af chefen? Eller et indkøbsnet med et flot foto af parkeringspladsen, den tomme kantine eller noget andet kedeligt?

Hadegaver til ham og hende

Venner har man blandt andet til at drille. Så hvis du skal til fødselsdag hos ham, du har kendt siden barndommen, og ham, som du har en ret uhøjtidelig og drilagtig omgangstone med, så er det her, du kan finde en god drillegave:

  • Han skal da have et sæt spillekort til pokeraftenen med vennerne! Lav et flot sæt med spillekort, hvor dine egne billeder er trykt på bagsiden af kortene. Det kan for eksempel være kiksede billeder af ham, som du har taget i årenes løb. Hvis I har kendt hinanden i mange år, har du måske oven i købet analoge billeder af ham liggende. Dem kan du også bruge, enten ved at scanne dem eller tage et billede af hvert foto med din telefon. Det kan også være af mega-grimme ting, du har taget billeder af eller ting, du ved, han ikke kan lide. Bare for sjov

  • Et puslespil! Lav det med et sjovt billede af ham selv på og lad det eventuelt være en del af gaven, at han ikke må få den rigtige gave, før han har lagt hele puslespillet.

Se også vores andre forslag til gaver til ham.

Skal du til indflytterfest ved din sjove veninde, som du plejer at udveksle hadegaver med? Så kan du også finde en god gave til hende her:

  • Giv hende en flot pude til sofaen. Med et stort billede på af en pinlig situation, hvor du lige var hurtig med kameraet
  • Lav et vægur med billede af jer to, hvor I virkelig ser skøre ud. Sig til hende, at du bliver meget ked af det, hvis ikke det kommer op at hænge på hjemmets mest fremtrædende plads
  • Lav nogle fine køleskabsmagneter med personlige billeder. Du kan sætte sjove billeder på eller måske nogle lidt kiksede af din veninde, så hun får et godt grin.

Heldigvis er det moderne med kitsch i boligindretningen, så måske kan hadegaven gå ind under den kategori, og så er det jo pludselig ikke en ubrugelig gave med en god gave!

Husk på at hadegaverne ikke skal være udtryk for, at du ligefrem hader personen, du giver gaven til. Det skal være sjovt, underholdende og lidt skørt. Nogle gange er man faktisk også så heldig, at der er en, der rent faktisk bliver glad for gaven! Hvis ikke det lige er modtageren af hadegaven, er det måske hans eller hendes barn, der bare synes, at den snekugle er alletiders, eller at T-shirten vil være god at sove i.

Mangler du flere idéer til sjove gaver? Se også vores andre gaveidéer og få mere inspiration til flotte og personlige fotogaver til dem, du holder af.