CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender kvadratisk Vægkalender kvadratisk

Vægkalender kvadratisk

Vores vægkalender i det moderne kvadratiske format præsenterer måned for måned dine fotos på en unik og enestående måde.

 • Moderne, kvadratisk format
 • Seks papirtyper af høj kvalitet
 • Valgfri startmåned
fra 249,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • 30 cm (ca. 30 x 30 cm)
 • 45 cm (ca. 45 x 45 cm)

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard, mat eller blankt
 • Fotopapir blankt, halvmat og premium mat

Træliste af høj kvalitet til din fotokalender 2023

Elegant indpakning af din vægkalender

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem seks papirtyper i højeste kvalitet!
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Klimaneutral kalender med FSC®-certificering

En kalender spreder glæde måned efter måned. Til hver vægkalender på papirtypen digitaltryk bruger CEWE papir fra bæredygtigt skovbrug og med klimaneutral forsendelse.

Derudover kompenserer CEWE for uundgåelig CO₂-udledning gennem støtte til certificerede klimabeskyttelsesprojekter. For CEWE er bæredygtighed en konstant proces, og vi arbejder hver dag på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige.

 • FSC® certificeret fotoprodukt
 • Klimaneutral produktion gennem klimakompensation

Kvadratisk vægkalender med dine egne fotos

Dine yndlingsbilleder følger dig gennem året - i et særligt format

Kvadratisk vægkalender fra CEWE

Vores store udvalg af CEWE vægkalendere sørger for, at du hos os altid finder den fotokalender, du lige står og mangler. Du kan få en fotokalender til væggen i flere forskellige formater. Vælg imellem 12 forskellige slags vægkalendere, f.eks. en A5, en A4, en A3 eller en A2 vægkalender. Alle CEWE fotokalendere kan personliggøres ved hjælp af vores kalenderlayouts og design samt dine egne favoritfotos – med en vægkalender kan du nyde dine allerskønneste billeder hver dag!

CEWE fotokalender i kvadratisk format

Bestemmer du dig for eksempel for den kvadratiske vægkalender, får du en CEWE fotokalender i størrelse 30,5 x 30,5 cm. Dette kvadratiske format er et helt særligt format! Det tager ikke lang tid at style væg kalenderen, så den bliver nøjagtig, som du ønsker det. Brug dine personlige billeder sammen med et af vores 65 forskellige design eller 8 forskellige layouts og lav på den måde nemt en flot CEWE fotokalender. Fotopapiret i høj kvalitet sikrer, at dine yndlingsbilleder vises i utrolige farver og kontraster, når du bruger dem i din vægkalender.

Dine billeder præsenteres derfor i denne særlige CEWE fotokalender på bedste vis. Dermed får du en flot og meget personlig vægkalender – en unik udsmykning - der samtidig kan hjælpe dig med at bevare overblikket over den aktuelle måned.

Når du vælger at lave en CEWE fotokalender hos os, bestemmer du selv den måned, din væg kalender skal starte. Du får på den måde altid en fotokalender med 12 aktuelle måneder.

Brug vægkalenderen som gave

CEWE vægkalendere kan bruges som gave til f.eks. dine forældre, dine bedsteforældre og dine kollegaer. Da du selv bestemmer fotokalenderens startmåned, kan du give en vægkalender som gave hele året rundt. Find de allerbedste billeder til fotokalenderen og giv en flot og meget personlig gave, der helt sikkert vil bringe glæde hos modtageren 12 måneder frem.