CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Deltag i vores julekalender og vind flotte præmier!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender kvadratisk Vægkalender kvadratisk Vægkalender kvadratisk

Vægkalender kvadratisk

Vores vægkalender i det moderne kvadratiske format præsenterer måned for måned dine fotos på en unik og enestående måde.

  • Moderne, kvadratisk format
  • Fire papirtyper af høj kvalitet
  • Valgfri startmåned
fra 199,00 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

  • XL (ca. 30 x 30 cm)
  • XXL (ca. 45 x 45 cm)

Det modtager du:

  • Tolv kalendersider plus forside
  • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

  • Digitaltryk standard, mat eller højglans
  • Fotopapir blank

Træliste af høj kvalitet til din kalender

Elegant indpakning

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem fire papirtyper i højeste kvalitet!
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk højglans Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk højglans på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Klare farver, høj skarphed

Fotopapiret på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Kvadratisk vægkalender med dine egne fotos

Dine yndlingsbilleder følger dig gennem året - i et særligt format

Kvadratisk væg kalender fra CEWE

Vores store udvalg af CEWE væg kalendere sørger for, at du hos os altid finder den fotokalender, du lige står og mangler. Du kan få en fotokalender til væggen i flere forskellige formater. Vælg imellem 12 forskellige slags væg kalendere, f.eks. en A4, en A3, en A2 eller en kvadratisk væg kalender. Alle CEWE fotokalendere kan personliggøres ved hjælp af vores kalenderlayouts og design samt dine egne favoritfotos – med en væg kalender kan du nyde dine allerskønneste billeder hver dag!

Bestemmer du dig for eksempel for den kvadratiske vægkalender, får du en CEWE fotokalender i størrelse 30,5 x 30,5 cm. Dette kvadratiske format er et helt særligt format! Det tager ikke lang tid at style væg kalenderen, så den bliver nøjagtig, som du ønsker det. Brug dine personlige billeder sammen med et af vores 65 forskellige design eller 8 forskellige layouts og lav på den måde nemt en flot CEWE fotokalender. Fotopapiret i høj kvalitet sikrer, at dine yndlingsbilleder vises i utrolige farver og kontraster, når du bruger dem i din væg kalender.

Dine billeder præsenteres derfor i denne særlige CEWE fotokalender på bedste vis. Dermed får du en flot og meget personlig væg kalender – en unik udsmykning - der samtidig kan hjælpe dig med at bevare overblikket over den aktuelle måned.

Når du vælger at lave en CEWE fotokalender hos os, bestemmer du selv den måned, din væg kalender skal starte. Du får på den måde altid en fotokalender med 12 aktuelle måneder.

CEWE væg kalendere kan bruges som gaver til f.eks. dine forældre, dine bedsteforældre og dine kollegaer. Da du selv bestemmer fotokalenderens startmåned, kan du give en væg kalender som gave hele året rundt. Find de allerbedste billeder til fotokalenderen og giv en flot og meget personlig gave, der helt sikkert vil bringe glæde hos modtageren 12 måneder frem.