Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Valentinsdag

6 gode ideer til personlige valentinsgaver

Skal valentinsgaven være stor, lille, sjov eller kærlig? Vi har et bredt udvalg af fotoprodukter, der er perfekte gaver til valentinsdag

Valentinsdag venter lige rundt om hjørnet – nemlig den 14. februar. Og i denne mørke og kolde vintertid er det dejligt at have en hyggelig og romantisk dag at se frem til! Men hvad skal du lige give din kæreste i gave på dagen? Alle bliver glade for unikke og personlige gaver. Det viser, at der virkelig ligger nogle tanker og følelser bag den gave, du har valgt. Og når det nu er valentinsdag, er der da endnu mere grund til, at valentinsgaven skal være noget ganske særligt.

Du har sandsynligvis indtil flere gode, søde, sjove eller romantiske billeder af dig og din udkårne. Måske har du allerede været i gang med at fremkalde billederne og hænge dem op på køleskabet eller opslagstavlen. Men de gode billeder kan også bruges til meget andet. Her giver vi dig vores bud på kærlige og fine fotogaver til valentinsdag.

1. En CEWE FOTOBOG er den ultimative valentinsgave

Udvælg alle de bedste billeder fra jeres tid sammen, og saml dem i en flot fotobog. Det er simpelthen den ultimative valentinsgave – og det er uanset, om I har været sammen i tre måneder eller i 20 år. Kig i gemmerne, og find nogle flotte, stemningsfulde billeder fra jeres tid sammen. Skriv eventuelt lidt tekst til, hvad der sker på billederne eller små, søde beskeder. Vælg mellem mange forskellige designs, og dekorer med cliparts som hjerter eller en flot baggrundsfarve.

Se, hvordan Leonora Grigat lavede sin første fotobog, som var en fotobog, hun designede til sin kæreste.

2. Få minderne op på væggen

Personlige vægbilleder pynter i alle hjem og giver varme og sjæl til et rum. Så hvorfor ikke give et flot vægbillede i valentinsgave? Det kan for eksempel være et sødt, flot eller fjollet billede af jer to sammen. Har I stiftet familie, kan du også tage et rigtig fint familiebillede af jer alle sammen og få forstørret op. Et tredje forslag til et motiv er et flot naturbillede eller et særligt feriebillede fra en tur, I har været på sammen.

4. Gør dagene ekstra hyggelige med et fotokrus

Et personligt krus med billede er den oplagte valentinsgave til ham eller hende, der drikker meget kaffe eller te i løbet af dagen. Med et sødt billede af dig eller jer kan din kæreste tænke på dig, hver gang der skal drikkes en tår af yndlingsdrikken. Det er altså både hyggeligt og sjovt med et helt personligt krus med foto. Og det skal selvfølgelig med på arbejde hver dag!

5. En fin og funktionel valentinsgave

For mange af os er vores mobiltelefon nærmest vores kæreste eje – det er i hvert fald et produkt, vi bruger mange timer med hver eneste dag. Så hvad med at give din kæreste et sødt mobilcover med et foto af jer i valentinsgave? Så kan han eller hun blive mindet om jer, hver gang telefonen bliver taget frem? Et cover til mobilen pynter ikke bare fint, det har også en praktisk funktion, da det beskytter mobilen mod stød og slag. Vi har mange typer mobilcovers som silikone covers, covers i læder og træcovers, så det er bare at vælge lige præcis det cover, der passer bedst til din kæreste.

6. Forær en personlig fotokalender i valentinsgave

Har din kæreste svært ved at holde overblik over sine planer, eller er han eller hun et totalt ordensmenneske? Uanset hvad er en personlig fotokalender en oplagt idé som valentinsgave! Find skønne billeder fra fælles oplevelser og sjove selfies af jer sammen. Så kan din kæreste glæde sig over nye, dejlige billeder af jer hver eneste måned, alt imens han eller hun nemt kan holde styr på alle sine aftaler (heriblandt alle de vigtige aftaler med dig). Vi har mange forskellige slags fotokalendere som vægkalendere, bordkalendere, aftalekalendere og planlægningskalendere. Vælg den fotokalender, der passer bedst til din kærestes stil og behov.

Psst … Du kan helt selv vælge, i hvilken måned fotokalenderen skal starte. Smart, ik?

Lav dine valentinsgaver nemt online

Vi håber, du har fået en masse god inspiration til personlige valentinsgaver, du kan give til din kæreste den 14. februar. Du kan nemt lave fotogaverne enten online her på hjemmesiden, via vores gratis fotoprogram eller i vores foto app.

Vi ønsker dig en rigtig god valentinsdag fuld af kærlighed!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre

Læs om:

  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder hele din første ordre af fotoprodukter. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.