Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

4 idéer til fars dag – aktiviteter med kvalitetstid

Sørg for at far får en dag lige i hans ånd på fars dag! Her får du idéer til fars dag, I både kan lave udenfor og indenfor, i et roligt tempo eller med fart over feltet. Find den aktivitet, der passer til din far.

Det er grundlovsdag, 5. juni og fars dag! Men hvad skal du finde på? Og hvad ønsker din far sig overhovedet? Manden der har alt, bortset fra en ønskeliste. Du skal selvfølgelig forberede den perfekte dag med kvalitetstid for ham og dig. Vi giver dig her fire idéer til fars dag, så han får en helt igennem dejlig dag.

1. idé: En fredelig morgenstund

Er far en sovetryne, så lad ham sove lidt længere på fars dag og væk ham med duften af friskbrygget kaffe og morgenbrød. Vil du gerne overraske far lidt ekstra fra morgenstunden, så kan du designe et personligt krus med tryk til ham, som du kan servere fars dag-kaffen i – og som han kan tage med på job, bruge i sommerhuset eller naturligvis drikke morgenkaffen af derhjemme.

2. idé: En lang gåtur med far

Solen skinner (næsten) altid på fars dag! Udnyt det gode vejr og at I har en hel dag sammen, hvor I kan komme ud og nyde det dejlige vejr. En god lang gåtur i naturen giver mulighed for masser af snak om løst og fast. Kommer I forbi en bager, kan I jo snuppe noget lækkert med hjem, og når I nyder lækkerierne derhjemme, kan du overraske far med en ekstra gave, fx en CEWE FOTOBOG fyldt med dejlige oplevelser, I har haft sammen.

Er du rigtigt i gavehumør, finder du flere gaver til fars dag her.

3. idé: Og hvis det regner på fars dag?

Skulle vejrudsigten mod al forventning varsle regn i stride strømme på fars dag, så har vi også idéer til fars dag, der foregår indenfor i tørvejr. I kan fx hygge jer med et spil kort eller lægge et stort Ravensburger puslespil sammen, som du på forhånd har designet med billeder af jer.

4. idé: Fart over feltet

Træk i cykeltøjet og gør jeres mountainbikes eller landevejsracere klar til en eftermiddag på fars præmisser. Uanset om turen går i skoven på MTB spor eller ud på de danske landeveje, så vil I sikkert få en hæsblæsende og sjov eftermiddag. Når det bliver tid til et lille hvil, kan du overraske far med en fin drikkeflaske med et personligt billede. Husk at fylde den hjemmefra, så der er iskoldt vand til din tørstige far!

Vi ønsker jer alle en fantastisk fars dag!

Måske er du også interesseret i dette?

Her er mere inspiration til dig, der gerne vil forkæle og fejre din far

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.