Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Idéer til fars dags kort

Du har fundet gaven til fars dag, men hvad med kortet? Få inspiration til at bruge tekst og billeder i fars dags kortet.

Hvad skal jeg dog skrive i kortet til min far, tænker du måske. Vi har her nogle gode bud på, hvad du kan skrive i fars dags kortet. Noget kan du copy-paste en til en, og andet kan du lade dig inspirere af og vinkle i din egen retning.

Idé 1: En all time klassiker

Sæt ord på, hvorfor din far er Verdens Bedste Far, og hvad han betyder for dig. Du behøver ikke bruge vilde sproglige metaforer i dit fars dags kort, men kan blot takke ham for de ting, du sætter pris på. Det kan være alt fra hans fantastiske spaghetti bolognese til hans rolige gemyt, at du altid kan regne med ham, når vandhanen drypper eller der skal sættes en ny lampe op, at han er et perfekt forbillede for dine børn og at han altid lytter, når du har noget på hjerte. En superpersonlig fars dags tekst til kortet!

Idé 2: Far-joke til far

Er din far mester i far-jokes? Så vil han elske et personligt fars dags kort med ægte farhumor på. Inde i kortet kan du skrive en sød hilsen og indsætte et par af dine yndlingsbilleder af jer. Et voila, det perfekte fars dags kort!

Mangler du gaven til dette personlige kort til far? Find gaven til fars dag her.

Idé 3: Sig det med billeder i et fars dags kort

Synes du, det er svært at sætte ord på, hvad din far betyder for dig, så fyld det med billeder! Brug jeres fælles selfies, billeder du har taget af ham, billeder han har taget af sig selv og andet du synes passer til din far. Det kan blive et så fint og personligt fars dags kort!

Hvor kan jeg lave mit kort?

Her på vores hjemmeside kan du designe et enkelt kort, som efterfølgende bliver sendt direkte til din far. Du kan naturligvis også vælge at få det sendt til din egen adresse og aflevere fars dags kort og gave samtidigt, hvis det er en bedre løsning for dig.

Når du designer et enkelt kort med direkte forsendelse, så har du alle muligheder for selv at bestemme, hvordan dit fars dags kort skal se ud. Det betyder, at du kan vælge at kombinere billeder og tekst, men du kan også vælge at designe det udelukkende med tekst eller udelukkende med billeder. Det er dit kort, og dig der bestemmer!

Du kan designe et enkelt kort med direkte forsendelse her.

Måske er du også interesseret i dette?

Her er mere inspiration til dig, der gerne vil forkæle og fejre din far

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.