Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Forbered din årbog i løbet af året - nemt!

Med små forberedelser i løbet af året kan du lynhurtigt lave din årbog færdig, når året slutter

Det er både enkelt og hurtigt at designe en personlig CEWE FOTOBOG som årbog. Vi har nemlig et stort udvalg af færdiglavede designskabeloner, som du nemt kan bruge. Men du kan faktisk også selv gøre processen med din årbog super let og overskuelig ved at lave små forberedelser i løbet af året. Her giver vi dig tre gode råd til forberedelser, så du kan gøre det ekstra nemt at sammensætte din årbog fremover.

Opret mapper for dine billeder i CEWE myPhotos

Langt de fleste af os går rundt med en mobiltelefon på os hele tiden. Og vi bruger meget ofte mobilen til at tage billeder af både små hverdagsøjeblikke og store, specielle begivenheder. Det betyder, at vores fotoalbum på mobilen også hurtigt kan blive fyldt med rigtig mange billeder. Så det kan måske virke lidt uoverskueligt at skulle kigge alle billeder fra hele året igennem, når du skal til at lave din årbog. Derfor er et af vores råd, at du løbende opretter mapper med billeder fra de forskellige måneder. Så kan du nemt vælge billeder fra årets forskellige måneder, når du skal lave din årbog – og det er især smart, hvis du gerne vil opbygge din årbog kronologisk måned for måned.

Brug vores app CEWE myPhotos til at oprette mapper, som du løbende kan tilføje billeder i. Så kan du nemt finde alle dine organiserede billeder til din årbog.

Bliv inspireret af Michelle Ahrenkildes arbejde med at bygge fotobogen op om et år i børnefamiliens liv. Få Michelles tips til at lave en flot og personlig årbog.

Udvælg dine favoritbilleder måned for måned

Når du alligevel opretter mapper med billeder i CEWE myPhotos, er vores råd, at du også allerede på det tidspunkt udvælger dine favoritbilleder. Du har sikkert et hav af skønne billeder, og det kan være lidt svært at udvælge de allerbedste fra hele året på én gang. Udvælg derfor dine yndlingsbilleder i hver enkel måned. Gør det evt. til en vane at sætte dig ned en af de sidste dage i måneden og tilføje de bedste billeder fra den enkelte måned. Så er du nemlig helt klar til at sætte billederne ind i årbogen, når du skal designe den. Når alle billeder er klar og færdigudvalgte på forhånd, bliver det simpelthen ikke lettere at sammensætte fotobogen for året, der gik.

Skriv små noter ned i løbet af året

Det kan være lidt svært at huske de små detaljer, eller hvad det nu lige var, der blev sagt, som I alle grinte sådan af i en konkret situation, når du sidder og skal lave din CEWE FOTOBOG for året. Derfor er vores tredje råd, at du husker at notere sjove episoder, jokes, citater og lignende i løbet af året. Det er rigtig hyggeligt med små notitser i årbogen, ligesom de små tekster gør det endnu lettere at huske tilbage på et minde og genopleve det. Så skriv løbende små noter ned på din telefon eller på et stykke papir – så er det ligetil at sætte tekstbokse ind i din årbog. Ved at skrive ned i løbet af året, slipper du for at bruge en masse energi og tid på at tænke tilbage på, hvad det nu lige var, der skete i de konkrete situationer, når du sidder og laver din årbog.

Klik her og få fem gode ideer til din årbog, der med garanti gør fotobogen personlig og underholdende.

Vi håber, du kan bruge vores råd til dine fremtidige årbøger. Rigtig god fornøjelse med både forberedelser og sammensætning af fotobøgerne!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.