Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julekalendere til børn, voksne og kæledyr!

Find dine yndlingsbilleder frem og lav julekalendere til hele familien

En af vores decemberfavoritter er julekalenderen. Vi elskede den som børn, men så sandelig også nu som voksne. Derfor guider vi dig her igennem de forskellige julekalendere med billeder, så du får fundet de helt rigtige julekalendere til dem, du elsker. Og bare rolig, der er også en julekalender til vores firbenede venner!

Alle vores julekalendere kan designes med dit eget billede på forsiden, og nogle julekalendere kan endda også designes med billeder på bagsiden af lågerne!

Julekalendere med billede til børn

Hvis børnene selv skal bestemmer, skal der helt sikkert være noget sødt bag lågerne!

Fotojulekalender med kinder® chokolade

Børnefavoritten over dem alle! Julekalenderen er nemlig fyldt med lækkerier bag hver låge frem til juleaften, og du bestemmer om billedet udenpå julekalenderen skal være sødt, sjovt eller særlig julet. Sid Og bagsiden af lågerne kan designes med billeder.

Lav den nu

Fyld selv-julekalender med dit foto

Med en Fyld selv-julekalender bestemmer du selv, hvad der skal bag lågerne. Du kan glæde dit barn med alt lige fra yndlingsslik og -chokolade til hårdimser, små neglelakker, biler, LEGO – eller hvad med en snurretop. Du bestemmer både forsidebilledet og indholdet - så kan det vist ikke blive mere personligt.

Lav den nu

Tony’s Chocolonely med dit foto

NYHED! Det større barn vil helt sikker elske dette års produktnyhed fra det hollandske chokoladebrand Tony’s Chocolonely. Bag lågerne gemmer sig lækre chokolader fyldt med alt fra fransk nougat, saltkringle-karamel, karamel m. havsalt til hvid chokolade med hindbær pufsukker. MUMS!

Lav den nu

Så nemt er det!

Alle vores julekalendere er supernemme at designe. Du bestemmer, om din julekalender skal designes med ét eller flere billeder på forsiden. Nogle julekalendere kan endda designes med billeder på lågernes bagside. Når du designer din julekalender, kan du vælge en af de fine designskabeloner, men du kan også slippe kreativiteten løs og selv lave et flot design med forskellige cliparts. Bedst af alt, man må gerne bestille mere end én!

Julekalendere med billede til voksne

De voksne skal skam ikke snydes i december. Find dine favoritter her!

Ferrero julekalender med foto

Glæd din bedre halvdel – eller de hjælpsomme bedsteforældre – med en lækker og helt uimodståelig julekalender fyldt med Ferrero chokolader bag lågerne. Der gemmer sig et lækkert mix af Ferrero Rocher, Ferrero Küsschen og Raffaello, som kan nydes til kaffen frem mod juleaften.

Lav den nu

Fyld selv-julekalender med dit foto

En fyld selv-julekalender kan også sagtens laves til voksne, fx din kæreste, veninde eller bedsteforældrene. Bag lågerne kan du gemme yndlingsslik og -chokolade, men også kaffekapsler, te, små cremer og post it-sedler med aktiviteter, I kan lave sammen, fx lave julebag, spa-dag, tage på museum eller julemarked, drikke gløgg eller se en julefilm.

Lav den nu

Tony’s Chocolonely med dit foto

NYHED! Denne julekalender er lige noget for chokoladeelskeren. Bag lågerne gemmer sig lækre chokolader fyldt med alt fra fransk nougat, saltkringle-karamel, karamel m. havsalt til hvid chokolade med hindbær pufsukker. MUMS!

Lav den nu

Julekalender med billeder bag lågerne

Moster, onkel, bedste- og oldeforældre vil elske at modtage denne klassiske låge-julekalender, hvis du fylder den med søde og sjove billeder af børnene fra året, der er gået. I denne julekalender bestemmer du ikke kun motivet på forsiden af kalenderen, men også billederne bag lågerne. 24 små overraskende billeder hver dag!

Lav den nu

Julekalender med fotocollage

NYHED! Med denne julekalender tager du den klassiske låge-julekalender til et helt nyt niveau. Denne julekalender designes nemlig præcis som den klassiske lågekalender med ét forsidebillede og 24 små billeder bag lågerne. Men efter jul kan kalenderen åbnes i siden, og en fotocollage kan trækkes ud og hænges på væggen. Wauw!

Lav den nu

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Husk, at du altid kan benytte dig af vores 100 % tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget efter du har modtaget dit produkt, eller har du lavet en fejl, kan du altid få dine penge retur. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds.

Julekalenderen til kæledyret

Har du en firbenet ven derhjemme, skal den selvfølgelig også mærke det er jul!

Så nem er bestillingen

Det tager kun få minutter at lave en personlig julekalender

Det er supernemt og hurtigt at lave en helt unik julekalender. Det første du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilket billede der skal være på forsiden af julekalenderen. Når du har besluttet dig for det, kan du designe julekalenderen sådan:

 1. Vælg hvilken type julekalender, du vil lave.
 2. Vælg om julekalenderen skal være i panorama- eller højformat.
 3. Vælg evt. en af de fine designskabeloner eller lav dit eget design
 4. Sæt dit billede ind på forsiden og dekorer den evt. med tekst eller cliparts, hvis du vil.
 5. Hvis du har valgt en julekalender med billeder bag hver låge, så kan du indsætte de ekstra billeder).
 6. Tjek forhåndsvisningen af julekalenderdesignet for at sikre dig, at den ser ud, som du ønsker.
 7. Hvis den er helt perfekt, så er det bare at lægge den i kurv.

Du kan lave så mange julekalendere, du vil, og ønsker du flere julekalendere af samme slags og i samme design, ændrer du bare antallet i kurven.

Lav din personlige julekalender her

Andre hyggelige decembertraditioner

Se vores gode idéer til pakkekalendere og adventsgaver

Vores 3 populæreste chokoladejulekalendere

Her kan du se tre af vores kunders favoritter inden for vores julekalendere med chokolade og egne billeder.

Mere inspiration til julehygge

Få tips til at lave julekalendere, juleaktiviteter og personlige julekort.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.