Kundeservice
78 79 78 03

Julekalendere til børn, voksne og kæledyr!

For hver dag der går, nærmer vi os 1. december, og med december følger stemningsfulde julelys i gaderne, hyggelige julekalendere i tv – og selvfølgelig julekalendere med låger! Her får du tips og inspiration til julekalendere, som passer til voksne, børn og endda også kæledyret!

Julekalender til kæresten

Glæd din kæreste med en helt personlig julekalender. Med vores Fyld selv-julekalender kan du både dekorere julekalenderen med dit eller jeres favoritbillede, og du får også selv lov til at bestemme indholdet bag lågerne. Udover lækkerier og andre små gaver kan du fx fylde lågerne ud med aktiviteter, I kan lave sammen. Find post-it blokken og skriv dagens aktivitet på dem. Det kunne fx være: lave julebag, spa-dag, tage på museum, drikke julegløgg, se en julefilm eller spise på jeres yndlingsrestaurant. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen!

Lav en Fyld selv-julekalender her

Børnenes favoritter

Lad børnene være med til at bestemme, hvordan deres julekalender skal se ud i år. Med deres yndlingsbillede på fronten og lækre chokolader bag lågerne kan dagene frem mod jul kun blive hyggelige. Hos os kan du nemlig lave en julekalender fyldt med søde chokolader fra Kinder: Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini og Kinder® Schoko-bons – mums!

Design jeres julekalendere med Kinder chokolader her

Årets nyhed er julekalenderen med Kinder® Surprise bag nogle af lågerne. Kinder® Surprise er måske bedre kendt som kinderæg, som jo er hele 3 ting på én gang: Spænding, chokolade og legetøj. En sikker vinder blandt børn!

Bestil din julekalender med Kinder® Surprise her

Julekalender til mor og far

Chokoladejulekalendere skal ikke kun være forbeholdt børn. Mange voksne sætter også stor pris på søde sager! Johanne Myhr har i år lavet en julekalender med Ferrero chokolader til sin mand og en til sig selv med Kinder chokolader. Kalenderne har hun dekoreret med hyggelige billeder af deres hund og deres datter. Bedsteforældre vil nok også sætte pris på sådan en førjul-gave, fx dekoreret med barnebarnet.

Design din julekalender med Ferrero her

Kæledyrenes julekalender

Vores kæledyr er vigtige medlemmer i familien, og selvom de måske ikke forstår sig helt på julekonceptet, så ved de, hvad godbidder er! Som navnet indikerer, så kan du fylde præcis det indhold, du ønsker i en Fyld selv-julekalender, og hvad med at fylde en julekalender med godbidder til hunden eller katten?

Lav kæledyrets julekalender her

Hvis du har kæledyr, har du sikkert massevis af søde billeder af dit firbenede familiemedlem. Vi har taget en snak med Veronica Gangstø (@lucathesheltie) som har givet os sine bedste tips til at lave en fotobog med billeder af sin hund Luca, og hvordan hun tager de fine hundebilleder.

Læs alle hendes tips her

Sådan laver du en personlig julekalender

Det er slet ikke så svært eller tidskrævende at lave en helt unik julekalender. Det første du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilket billede der skal være på fronten. Når du har besluttet dig for det, kan du designe julekalenderen sådan:

  1. Vælg hvilken type julekalender, du vil lave.
  2. Vælg om julekalenderen skal være i panorama- eller højformat.
  3. Sæt dit billede ind på fronten og dekorer den evt. med tekst eller cliparts, hvis du vil.
  4. Hvis du har valgt en julekalender med billeder bag hver låge, så kan du indsætte de ekstra billeder
  5. Tjek forhåndsvisningen af julekalenderdesignet for at sikre dig, at den ser ud, som du ønsker.
  6. Hvis ja, så er det bare at lægge din bestilling.

Har du planer om at lave en pakkekalender i år? Vi har nogle gode idéer til gaver, du kan lave med dine egne billeder.

Læs blogindlægget her