Kundeservice
78 79 78 03

Brug dine egne billeder til at lave årets fineste adventsgaver

For mange er det en fast decembertradition at have forberedt en pakkekalender med små gaver, som åbnes i dagene frem til juleaften. Nogen vælger at give en gave hver dag, mens andre har en eller to ugentlige gaver, som typisk åbnes i weekenderne.

I dette blogindlæg giver vi dig nogle gode tips og ideer til, hvordan du laver en sjov og lidt anderledes pakkekalender til dine kære. Gaverne laver du selvfølgelig med dine egne (bedste) billeder, og fælles for alle gaveidéerne er, at de vil glæde både store og små!

Dit favoritbillede i brikker

Gør ventetiden lidt kortere! Med et puslespil har du underholdning i timevis, og det bliver kun endnu sjovere, hvis motivet på brikkerne er et billede, du selv har taget. Puslespil er en perfekt kalendergave og kan samle familien til en perfekt før-jul-hygge aften. Hos os kan du vælge mellem alt fra 112 til hele 1500 brikker, så du kan tilpasse størrelsen af puslespillet efter jeres tålmodighedsniveau.

Lav dit puslespil her

En helt speciel spilaften

Vidste du, at du også kan bruge dine billeder på et vendespil? Du skal bare finde 25 billeder og lave en kalendergave, som de mindste (og helt sikkert også de voksne) vil sætte stor pris på. Spillereglerne er enkle: Du skal finde to ens brikker, og den som til sidst har flest par, har vundet. Brug billeder af familiemedlemmer, kæledyr og venner, og planlæg en spilaften i tiden inden juleaften for hele familien.

Begynd på dit vendespil her

Julehygge og varme drikke

Julehyggen vil ingen ende tage, når der er gang i brændeovnen, julekalender i TV og det damper og dufter fra en skøn kop varm kakao, gløgg eller anden varm drik. Nyd din yndlingsjuledrik af et krus, du selv har designet med dit eget favoritbillede! Lav gerne et sæt matchende krus til hele familien som en hyggelig adventsgave. Du kan også glæde bedstemor og bedstefar med hvert sit krus med billeder af børnebørnene.

Tip: Det er også muligt at bruge en børnetegning på kruset. Det eneste, du skal gøre, er at tage et billede af tegningen med din telefon, så du har tegningen som en billedfil. Herefter kan du bruge det, når du designer kruset.

Design dit eget personlige krus her

Mobilcover til kæresten

Find jeres fineste fotominde, og brug det på et helt unikt mobilcover. Uanset om det er et billede af jer sammen eller et fint landskabsmotiv fra en fælles udflugt, I har været på, så vil din kæreste helt sikkert sætte pris på gaven. Mobilen har man med sig over alt, og ved at dekorere den med et godt minde, bliver man sendt tilbage til det fine øjeblik, hvor billedet blev taget, bare ved at kigge på den.

Lag et helt unikt mobilcover her

Julekalendere med - eller uden - chokolade

En chokoladejulekalender er også en tradition, som mange af os kender til – og elsker! I år kan du gøre din chokoladejulekalender endnu mere personlig end den plejer at være. Du kan nemlig designe den med dit eget billede på fronten. Hvis du ikke er til chokolade, har vi også nogle rigtig fine varianter uden.

Se de mange uimodståelige julekalendere her