Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Idéer til adventsgaver til små og store

Har du også en fast tradition om adventsgaver i december? Se vores idéer til adventsgaver her

Uanset om man er lille, stor eller midtimellem, så elsker alle en god julekalender, hvor man spændt kan følge nedtællingen frem til juleaften. Og i år falder 1. søndag i advent den 27. november, derfor er julekalenderen den mest oplagte gave til årets første adventsgave.

Her hos os kan du gøre din julekalender helt personlig med dit eget billede på forsiden af kalenderen – og nogle julekalendere kan endda også designes med billeder på bagsiden af lågerne.

Julekalendere som adventsgave til små og store

Lad årets første adventsgave være en uimodståelig julekalender med dit eget billede på

Udover en personlig julekalender designet med dit eget billede skal du selvfølgelig også have et par adventsgaver mere. Måske har du endda lovet dine børn – eller din partner – en pakkekalender med 24 gaver frem til juleaften? Inden du panikker, så tjek i stedet vores adventsgaveidéer nedenfor.

Adventsgave- og pakkekalendertip: Start i god tid! Falder du over den helt rigtige gave i september, så køb den der. På den måde sikrer du, at indkøbet af pakkekalendergaver og adventsgaver bliver det hyggelige juleprojekt, du håber på.

Adventsgaver til børn

Ventetiden frem til juleaften bliver endnu hyggeligere med disse adventsgaver

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Husk, at du altid kan benytte dig af vores 100 % tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget efter du har modtaget dit produkt, eller har du lavet en fejl, kan du altid få dine penge retur. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds.

Adventsgaver til teenagere

Lad teenageren mærke lidt julemagi med en personlig adventsgave

Adventsgaver til voksne

Man bliver jo bare aldrig for gammel til en personlig adventsgave i julen

Den bedste adventsgave

Ingen gave glæder lige så meget som en fotobog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer til julegaver
  • Få endnu mere juleinspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige julegaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.