Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Klimavenlige julegaver fra hjertet

Hos CEWE finder du klimavenlige julegaver, som er bæredygtigt produceret, og som du gør unikke med dine egne billeder.

I junglen af julegaver og tilbud vil man gerne give noget, som ikke bare kastes hen i et hjørne, men som faktisk bliver værdsat af modtageren. Vi har samlet nogle gode, bæredygtige julegaveidéer for at gøre det let for dig at vælge et klimavenligt alternativ - gaver i god kvalitet, som holder længe.

FSC®-certificerede julegaver med dine billeder

FSC®-certificering er 'guldstandarden' for produktion. Alt træ og papir stammer fra etisk skovbrug, indenfor følgende tre aspekter: socialt ansvar, bæredygtighed og økonomi.

Gaver af 100% genanvendt materiale

Fremkald billeder til julegaver og julepynt eller lav dine julekort på naturpapir af 100 % genanvendt materiale. Papiret har en mat finish og vi bruger miljøvenlig vandbaseret digitaltryk.

Andre bæredygtige julegaver fra CEWE

FSC®-certificeret – klimavenlig produktion af dine julegaver

Forest Stewardship Council ® er en international, idealistisk organisation som fremmer ansvarlig forvaltning af skov over hele kloden. Vi er stolte over at have været FSC®-certificeret siden 2013.

CEWE støtter aktivt FSC®s verdensomspændende arbejde for etisk skovforvaltning og bruger FSC®-certificerede materialer til at lave produkterne, du kan forære som julegave. Produktionen af FSC®-certificerede materialer (træ, papir osv.) er underlagt strenge retningslinjer for bæredygtig forvaltning af skov – blandt andet overholdelse af nationale love, urbefolkningers rettigheder og strenge miljøbeskyttelseskrav.

Vi tager også ansvar ved at støtte mennesker, miljø og økonomi gennem andre certificeringer, forpligtelser og initiativer.

Læs mere om bæredygtighed hos CEWE

CEWE har et mål om at blive en fuldstændig klimaneutralt virksomhed inden 2045.

Skån miljøet – få julegaven leveret til pakkeshop

Vælger du 'Hent i pakkeshop', kører vi din ordre sammen med tusindvis af andre til et sted. Vi samarbejder med PostNord – en ledende aktør i transportbranchen, når det gælder klima og miljø.

Guides til vores 3 julegavefavoritter

CEWE FOTOBOG, fotokalender og vægbillede er vores tre største julehits. Se, hvordan du laver den perfekte julegave!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.