Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

CEWE FOTOBOG: Den perfekte julegave – fra et hjerte til et andet

Her får du den ultimative guide til fotobog som den helt perfekte og mest personlige julegave

Vi ønsker alle at give gaver, som gavemodtageren bliver oprigtigt glad for, men i dag har langt de fleste det meste, og ønskelisten begrænser sig måske kun til nye sokker og en stegepande. Hvis du gerne vil give en personlig julegave, som modtageren bliver oprigtig overrasket og glad for, så skal du have fat i dine billeder og i gang med en fotobog. Dine billeder og jeres fælles minder vil nemlig helt sikkert vække oprigtig glæde, når du samler dem i en fotobog, som hele familien vil have lyst til at bladre igennem juleaften.

Her har vi lavet en ultimativ guide til dig, der vil give en fotobog i julegave. Guiden kan bruges uanset om du skal i gang med din allerførste fotobog, eller om du allerede har lavet nogle stykker.

God fornøjelse!

Hvorfor er en fotobog den perfekte julegave?

Vi elsker gode minder og med en fotobog viser du gavemodtageren, hvor højt du værdsætter jeres fælles minder

En CEWE FOTOBOG med dine egne billeder er en gave, ingen andre kan give. Det er dig, der sammensætter den præcis, som du vil, og med præcis de billeder, du ønsker at vise – og derfor har du alle muligheder for at målrette den til din modtager. Du kender gavemodtageren bedst, og ved præcis hvilke billeder, han eller hun vil synes bedst om.

Fordi en CEWE FOTOBOG med dine billeder er helt unik, vil du (med stor sandsynlighed!) også opleve kæmpe begejstring, glæde og overraskelse, når gaven åbnes, fordi gavemodtageren ikke havde regnet med at få en bog fuld af personlige billeder. Er du allerede startet på en tradition med at forære en CEWE FOTOBOG i julegave, kan det tænkes, at modtageren har en idé om, hvad der er i gaven. Men det gør ikke glæden mindre. Snarere tværtimod. Glæden over at modtage en ny bog fuld af nye billeder og nye minder, vil aldrig stoppe.

Hvilke billeder kan du bruge i en CEWE FOTOBOG som julegave?

Der er ingen grænser! Du bestemmer helt selv, men her får du nogle ideer som inspiration

Årets højdepunkter

Du kan også samle billeder fra hele det seneste år og lave en årbog. Det kan blive en tilbagevendende tradition at forære en fotobog med årets highlights.

Tip: Tjek de mange bogskabeloner i fotoprogrammet, som du kan downloade til din computer. Med en bogskabelon har du en god struktur for opbygningen af din bog – og du kan redigere i skabelonen, og fx tilføje eller fjerne elementer og tilføje ekstra sider. Læs vores guide til fotoprogrammet

Få flere tips og idéer i vores årbog-univers

En fælles rejse

Har I været på ferie sammen? Uanset om turen gik sydpå, om I besteg Kilimanjaro, var på weekendtur i Budapest eller i sommerhus på Vestkysten, så er de fælles ferier alletiders tema for din fotobog som julegave. Det er en oplagt mulighed for at sige tak for et godt venskab og en god tur.

Få flere gode tips og idéer til rejse- og feriefotobogen

Børn i alle aldre

Alle børn – uanset alder – vil elske at modtage en bog fyldt med billeder af sig selv og resten af familien, særligt, hvis du bygger bogen op, så barnet er hovedpersonen. Det er både hyggeligt, oplysende og sjovt for børn at have en bog om sig selv. Tip: Suppler billederne med små tekster.

Familielivet i billeder

Hverdagsglimt fra familielivet fortjener helt sikkert en plads i en fotobog. Giver du fotobogen til din bedre halvdel, kan det være billeder af jeres hverdag sammen, eller fra sjove oplevelser I har haft gennem tiden. Har du børn og mangler du en gave til de kære bedsteforældre, kan du også samle billeder af børnebørnene i en fotobog. Det er et stensikkert julegavehit!

Tip: Lav et ekstra eksemplar til dig selv!

Den store dag

Blev der holdt en stor fest i løbet af året, fx en konfirmation, rund fødselsdag eller bryllup? Så er det alletiders julegaveidé at samle alle festbillederne fra dagen i en fotobog. Det vil være et evigt minde fra en fantastisk dejlig dag.

Slip fantasien løs

Der er masser af emner til en fotobog, og her får du lidt flere: Skal din teenager snart flytter hjemmefra, kan du lave en fotobog som kogebog med dine bedste opskrifter. Du kan forære dine forældre en slægtsbog. Du kan forære baby en bog om den første tid. Der er masser af muligheder! Det er bare at slippe fantasien løs.

Er du klar til at begynde på din fotobog som julegave?

I tvivl om, hvordan du sorterer dine billeder?

Når du først har valgt dit tema til bogen, skal du have sorteret dine billeder

Nyttige guides uanset erfaring

Har du aldrig lavet en fotobog eller har du måske allerede lavet mange, så har vi guides, som kan inspirere dig
Er du klar til at begynde på din fotobog som julegave?

Sådan pakker du din fotobog smukt ind

Ofte stillede spørgsmål relateret til den perfekte julegave

Den bedste julegave er en gave, som glæder og overrasker, og som gavemodtageren måske slet ikke vidste, at han eller hun ønskede sig. Præcis sådan en gave har du i en CEWE FOTOBOG. Det allerbedste ved en fotobog er, at det er dig, der bestemmer, hvad der skal være i den. Derfor kan du lave en julegave, så den bliver præcis, som du gerne vil give den – eller som du ved, at modtageren vil elske at modtage den.

Det er ikke altid lige nemt at få fyldt ønskelisten op, men en ting, som aldrig går af mode, som stensikkert ikke skal byttes, og som du ikke får af andre, er et fotoprodukt, som gavegiveren har lavet helt specifikt til dig. Det er simpelthen den skønneste gave at åbne – en gave fuld af gode minder.

Mange af vores kunder fortæller på Trustpilot, hvordan særligt fotobogen og fotokalenderen er blevet en årlig tilbagevendende tradition af ønske sig. Og selvom man ved, at fotogaven ligger under træet, så er glæden stadig kæmpestor, fordi året har været fyldt med masser af skønne nye minder, som nu er blevet brugt i en ny fotobog eller fotokalender.

Mødre elsker billeder. Særligt billeder af deres familie! Det er (næsten) stensikkert også mor, der har flest billeder på kamerarullen efter diverse fester og familiesammenkomster, fordi de simpelthen ikke kan lade være med at indkapsle de gode familieminder i dejlige billeder. Så vil du give din mor noget, hun virkelig vil sætte pris på og elske, så skal du i gang med at kigge din kamerarulle igennem for gode billeder, som kan bruges i en gave til din mor. Lidt afhængig af hvor mange billeder du finder, får du her nogle idéer til, hvad de kan bruges til.

Til dig med få billeder

Selvom du måske ikke har kamerarullen fyldt med billeder, som er velegnede til en gave til mor, så kan du stadig sagtens overraske din mor med den sødeste fotogave. Til mange af vores gaver behøver du nemlig blot ét enkelt billede for at lave en fantastisk gave. Du kan fx lave et krus, et puslespil, et mobilcover, et termokrus eller en nøglering med bare ét billede. Du kan også lave et vægbillede, fx på aluminiumsplade, hvis din mor er let en moderne og let indretning eller fotolærred, hvis din mor er til et mere klassisk look. Eller du kan lave et billede i ramme, som mor kan sætte på hylden eller skænken i stuen, så hun dagligt kan glædes over billedet.

Til dig med ca. 20 billeder

Har du en del gode billeder, som du ved, din mor vil elske at modtage i gave, så bør du tage et kig på to af vores helt store julegavefavoritter. Den første er fotokalender. Heri kan du fylde dine 12 bedste billeder, men du kan faktisk også sætte flere billeder pr. måned, hvis du ønsker det. Vores kalendere fås både som vægkalendere og bordkalendere, og har din mor også et grønt hjerte, vil vi anbefale dig at kigge på Bordkalender naturpapir. Den er lavet på 100 % genanvendt papir og fås med en træholder lavet af FSC-certificeret træ. Den anden julegavefavorit er vægbilledet, og rent faktisk kan vores vægbilleder også sagtens laves med flere billede. Du kan også lave en plakat med design, hvori du kan sætte dine 18-20 bedste billeder. Vil du blot give en sød lille gave, er [magneter][cp-gifts:decoration:photo-magnet:pip] i hjerteform også et stensikkert hit!

Til dig med over 30 billeder

Er kamerarullen fyldt med masser af fine billeder, så er vores klare anbefaling, at du går i gang med en CEWE FOTOBOG. Det er gave med så meget kærlighed og gode fortællinger. Det er dine billeder, der skaber historien og gør den helt unik – og i 9 ud af 10 tilfælde er der glædestårer. Har du aldrig lavet en fotobog, kan du blive klogere på, hvordan du griber fotobogen an i artiklen Hvordan laver jeg min egen fotobog?. Hvis du er lidt sent ude, så fortvivl ej, du kan nemlig også sagtens lave en hurtig fotobog.

Har du mod på et stort projekt, kan du også kaste dig over en scrapbog. Til den kan du bruge Retro Prints eller almindelig fotofremkaldelse. De fås både med eller uden farvet kant.

Har din mor små børnebørn, kan du også lave et vendespil med familiebilleder, som hun kan spille med børnene, når de er på besøg.

Har du brug for endnu flere idéer, kan du også lade dig inspirere i artiklen Julegaver til mor.

Har du svært ved at finde på gode gaveønsker til årets ønskeliste? Fotogaver er de sødeste gaver, og har du stadig til gode at modtage en fotogave, så fortjener det helt klart en plads på ønskelisten. Du vil blive overrasket over, hvor glad du rent faktisk bliver for netop den gave og at en du holder af, har brugt tid på at lave en så personlig gave til dig.

Blandt julegavefavoritterne er CEWE FOTOBOG – perfekt til livets store og små fortællinger. Vægbilleder er også en klar favorit ligesom fotokalenderne. Du kan også tage et kig i vores kategori Fotogaver. Måske ønsker du dig et puslespil, et mobilcover, et krus eller en drikkeflaske?

Uanset hvilken type din far er, så har vi gaver, som du kan overraske ham med!

Den kaffeentusiastiske far skal naturligvis overraskes med et krus med foto på. Vi har et stort udvalg af forskellige krus, så er din far også outdoor-typen, der tager på vandretur eller overnatter i vildmarken, kan du tage et nærmere kig på vores emaljekrus. Er din far derimod til gak og løjer, kan du gøre overraskelsesmomentet endnu større ved at lave et tryllekrus, så han først ser motivet, når der hældes noget varmt i kruset.

Er din far den sporty type, så er en drikkeflaske nok lige sagen. Den kan tages med til alt fra fodbold og badminton til cykelture og fitness – og så kan den holde væske koldt i timevis og kan naturligvis designes præcis, som du synes.

Er farmand glad for spil, så tag et kig i vores mange spil. Vi har spillekort og masser af puslespil.

Er din far til gengæld lidt klodset, kan du give ham et personligt mobilcover, så hans kære smartphone ikke får skader – måske med et billede af dig på?

Den bedste gave, du kan give din far, vil utvivlsomt være en CEWE FOTOBOG, som du fylder med billeder af jer og jeres fælles oplevelser.

Du kan også få endnu flere idéer til, hvad man kan give far i guiden Julegaver til far

Mangler du flere gaver?

Se også vores guides til, hvordan du laver en fotokalender og vægbillede som julegave

Mere inspiration til jul

Find masser af inspiration til personlige julegaver, julekort og alt til advent

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre

Læs om:

  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder hele din første ordre af fotoprodukter. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.