Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Derfor er vægbilledet den perfekte julegave

Et vægbillede med dit eget personlige motiv går lige i hjertet hos den, som modtager gaven

Er du på jagt efter en gave fuld af personlighed og som er nøje udvalgt til netop den person, som skal have gaven, så læs videre her! Et vægbillede med dit eget billede på er nemlig en gave, som gavemodtageren kan glæde sig over hver dag, når han eller hun ser billedet hænge på væggen. Derudover er det superenkelt at lave, for alt det kræver er blot ét enkelt motiv, så i teorien kan du bestille det på under 10 minutter. Sidst men ikke mindst fås vores vægbilleder i masser af størrelser, materialer og også i alle prisklasser.

Her i artiklen guider vi dig frem til en helt personlig julegave – præcis som du ønsker den!

Hvem skal have gaven?

Bedsteforældre og din partner er de oplagte modtagere af et vægbillede. Bedsteforældre forguder deres børnebørn og elsker at vise dem frem – særligt med et nyt billede på væggen. Din partner er også oplagt, fordi du kender hans eller hendes stil og fordi vægbilleder er en fantastisk måde at mindes de bedste fælles øjeblikke på. Din ven eller veninde og dine børn er også oplagte kandidater til at modtage et vægbillede med et fælles minde.

Er du klar til at lave et vægbillede?

Hvilket motiv skal du vælge?

Der er ingen grænser for, hvilket motiv du kan bruge. Her får du nogle gode idéer

Når du har besluttet hvem, der skal have billedet, kan du begynde at gøre dig tanker om, hvad motivet på vægbilledet skal være. Her har vi samlet nogle idéer og lidt inspiration, hvis motivet skal være af børn.

Klassisk portræt

Portrættet er en klassiker, som alle kender. Det er sødt, oplagt og passer ind i de fleste hjem, og det kan hænge alene på en væg, men kan også sagtens fungere som en del af en billedvæg. Du kan vælge at få taget et billede af hele familien, eller blot et af dit barn. Det er den sødeste gave, som de fleste bedsteforældre vil elske at hænge på væggen.

Naturlige børn i leg

Legende børn, der nysgerrigt undersøger elementer omkring sig – og rent faktisk ikke har opdaget, at de bliver fotograferet, er et superfint og autentisk motiv. Det vil tage sig godt ud i stort format og mon ikke din partner vil synes, det er et fint og personligt motiv at have hængende derhjemme. Det er vi overbeviste om!

Leg med perspektivet

Det er ikke altid, at det almindelige og oplagte perspektiv også giver det bedste og mest interessante billede. Når du tager eller vælger motiv til dit vægbillede, så vælg gerne et billede med et anderledes perspektiv, som gør billedet mere interessant at kigge på . Denne type motiv fungerer både, når de hænger for sig selv eller som en del af en billedvæg.

Gå tæt på

Når vi fremkalder billeder af mennesker, sørger vi for det meste for, at man kan se hele ansigtet og (noget af) kroppen. Men du kan lave nogle superfine og cute vægbilleder ved at zoome ind på en del af ansigtet, så man ser alle detaljerne og fx glimtet i øjnene. Dit vægbillede vil både kunne hænge for sig selv eller i kombination med andre.

En del af noget større

Man behøver ikke kunne se alle detaljer i et ansigt for at have et godt motiv at hænge på væggen. Du kan sagtens lade dine børn være en lille del af dit motiv. Det vil se smukt ud på et stort format, hvor alle motivets detaljer står tydeligt frem.

Fotokunst

Du kan også gå den mere fotokunstneriske vej ved at tage eller vælge et billede af dit barn midt i en arkitektonisk perle. Husk, at du med fordel kan beskære dit motiv, så det tager sig smukt ud på dit vægbillede. Det vil se smukt ud i stort format på en ellers bar væg.

Er du klar til at lave et vægbillede?

Designtip! Brug tekst på dit vægbillede

Giv dit vægbillede lidt ekstra personlighed med din egen tekst

Fælles rejseminder på vægbillede i julegave

Få idéer til motiver fra fælles rejseoplevelser, som er fantastiske på vægbilleder

Arkitektur

Arkitektur kan være mange ting. Alt fra en smuk gammel dør til nye moderne bygningsværker og monumenter. Har I et ganske særligt sted, som betyder meget for jer? Eller et minde fra en fælles rejse? Mulighederne er mange – det gælder bare om at finde det helt rigtige minde frem og få det fremkaldt på et smukt vægbillede, som du kan give i julegave.

By

Et billede af et pulserende byliv kan også blive til den fineste julegave. Det behøver ikke være et ikonisk motiv fra et af verdens metropoler. Det kan sagtens være fra et mindre kendt og unikt sted. Kig dine billeder igennem og se, om du ikke finder guld, som er værd at forære i gave til en, du holder af og som deler samme passion for stedet, som du gør.

Natur

Smuk betagende natur er et oplagt motiv at bruge på et vægbillede, som skal gives i gave. Om det er de norske fjelde, den svenske skærgård, det brusende Vesterhav eller noget hel fjerde, er op til dig. Sikkert er, at det vil tage sig særlig godt ud på et stort format, hvor alle detaljer fremgår.

Alletiders julegaveidé!

Er du klar til at lave et vægbillede?

Hvilket materiale skal du vælge?

Der er mange materialer at vælge imellem. Du skal bare finde din favorit

Mere inspiration til jul

Find masser af inspiration til personlige julegaver, julekort og alt til advent

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.