Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
konfirmanden som får en personlig konfirmationsgave til ham

Konfirmation

Konfirmationsgaver til ham, du mangler idéer til

Uanset om det er en dreng eller pige, du skal til konfirmation hos, kan du finde en personlig konfirmationsgave her hos CEWE. Se vores forslag til ham herunder.

Skal du til konfirmation hos en dreng, du ikke ved, hvad du skal give i gave? Så giver vi dig her en række gode idéer til konfirmationsgaver til ham.

1. En fotobog fra hans liv

Vores CEWE FOTOBOG er testvinder og har mange designmuligheder. Du kan også lave den hurtigt i vores app eller uploade mobilbillederne til CEWE MyPhotos og bruge design-agenten i softwaren. Så laver fotobogen næsten sig selv. Har du kendt konfirmanden i mange år – det er måske din søn, dit gudbarn, din nevø eller en anden tæt relation – så kan du samle minder fra hele konfirmandens liv i en fotobog. Ellers kan du også lave en fotobog fra fælles oplevelser. Fx en ferie, børnenes fælles fodboldtræning, leg i haven eller en masse andre hyggelige hverdagssituationer, som er dejlige at mindes, når konfirmanden bliver ældre.

Prøv et af disse 3 formater til fotobogen om hans liv

2. En kreativ og personlig pengegave til en dreng

Indrømmet - pengegaver er ikke det første, man kæder sammen med en personlig gave! Ikke desto mindre er det muligt at gøre den så personlig, som muligt. Og det er svært at komme udenom, at rigtig mange konfirmander ønsker sig penge. Vores fotoprodukter giver heldigvis en bred vifte af muligheder for personlig ”indpakning”. Lav fx en billedboks med 30, 50 eller 100 billeder med sjove billeder fra konfirmandens liv. Så kan du vælge at skrive beløbet på det forreste billede, eller lægge kontanter mellem de to første billeder. Gerne klistret på med et farverigt mærke, så pengene ikke bliver væk på gavebordet.

Billedboks med 30, 50 eller 100 billeder, i retro-stil eller kvadratiske

3. Et personligt mobilcover

Lav et cover med eget billede til konfirmandens telefon. Tjek gerne med forældrene, om han får en ny mobil, så du er sikker på, at coveret passer. Hos os kan du bestille covere til alle modeller – lige fra de lidt ældre til de helt nye. Se vores udvalg til iPhone-, Samsung- og Huawei-telefoner. Vælg fx et cover i blød silikone og sæt et sjovt billede på af konfirmanden og hans venner. Eller måske familiens hund, hvis han har en, han er glad for.

Populære mobilcovere

4. Et vægbillede til drengeværelset

Lav et personligt vægbillede med et foto fra jeres liv. Det kan være et feriebillede eller fra konfirmandens yndlingssport eller hobby. Det kan også være med sportsidoler, yndlingsband eller noget helt tredje, som du kan finde et billede af i god kvalitet, du gerne må bruge. Vælg mellem materialer som posters, [billeder i rammer][cp-poster-canvas:frames], [billede på skumplade][cp-poster-canvas:frames] eller fotolærred.

Vælg mellem forskellige typer af flotte vægbilleder

5. Små, sjove gaver til ham

Vil du supplere en anden gave og gøre den mere personlig? Du kan lave nøgleringe med et personligt billede på eller hvad med en musemåtte med hans yndlingsbillede, når han gamer. Vi har et stort udvalg af sjove fotogaver med egne billeder, som du kan blive inspireret af. Måske er det noget med et krus med billede eller en notesbog.

Tre idéer til sjove fotogaver til ham

Har du brug for flere gaveidéer eller inspiration?

Læs også vores forslag til at lave en fotogave i konfirmationsgave til hende, samt andre tips til konfirmationsgaver.

Herudover kan du finde en lang række inspirerende artikler omkring konfirmation. Læs bl.a. om pynt og forberedelser til konfirmationsfesten og ikke mindst indbydelser til konfirmationen, hvis det snart er din søn eller datters tur.

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Husk, at du altid kan benytte dig af vores 100 % tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget efter du har modtaget dit produkt, eller har du lavet en fejl, kan du altid få dine penge retur. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.