Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Invitationer

Lav selv bryllupsinvitationer til jeres store fest

Gør noget ekstra ud af brylluppet – lav jeres egne unikke invitationer

Du skal giftes, stort tillykke! Nu venter der planlægning og forberedelser, inden brylluppet skal fejres med venner og familie. Måske har I allerede fundet datoen for vielsen, og måske er I endda så langt, at I også har fundet den helt rigtige lokation. Så er næste skridt at få indbudt gæsterne. Design nemt og enkelt jeres egne bryllupsindbydelser med fine billeder – så bliver invitationerne ekstra personlige og helt unikke.

Gør jer umage med personlige bryllupsinvitationer

Bryllupsinvitationer med et billede af en mand og en dame, der krammer hinanden ved havet, ligger på et brunt træbord
I kan nemt lave flotte bryllupsinvitationer selv og få lige præcis det udtryk, I ønsker

Glæd jeres gæster med bryllupsinvitationer, I selv har gjort jer umage med at lave. Der er noget helt særligt ved at få et flot og velskrevet kort i hænderne, at læse det og mærke al den omtanke, der er lagt i. Vi tror på, at den umage, som du lægger i dine bryllupsinvitationer, kommer igen i lige mængder engagement fra dine gæster. Et flot kort lægger kimen for resten af festen og er med til at opbygge spændingen til den store dag.

Du har mange muligheder for at gøre din invitation helt speciel hos os. Giv f.eks. invitationerne et ekstra touch af luksus med flotte elementer med effektlak.

Hold datoen fri med save the date kort

To save the date-kort med billeder af to mænd med armene om hinanden ligger på et træbord
Design og send personlige save the date-kort ud til gæsterne, så de kan sætte et stort kryds i kalenderen

Hvis I ikke er helt så langt med forberedelserne til bryllupsfesten endnu, er det en god idé at starte med at sikre, at gæsterne ved, de skal sætte kryds i kalenderen i god tid – så alle kan komme med. Til det er det oplagt at sende et save the date kort, før de endelige bryllupsinvitationer kommer. Save the date-invitationerne behøver ikke at være hverken prangende eller fulde af tekst. De kan klares ret simpelt og elegant – og så hjælper de samtidig med at bygge op til en magisk dag! Gør det på et enkelt kort eller et foldekort med tryk på begge sider - vi har mange færdige designs, du let kan vælge mellem.

Teksten på et save the date kort kan f.eks. lyde sådan:

Sæt kryds i kalenderen
Vi skal giftes
25. juni 2022 i
Frederikskirken
Camilla & Troels

Kort og godt – med opfølgning af en ”rigtig” bryllupsinvitation, når alt er på plads.

Let og enkelt at lave bryllupsinvitationer selv

Bryllupsinvitationer ligger på et bord, mens en hånd er ved at skrive tekst indeni invitationen
Det er både nemt og enkelt at skrive tekst, når I laver bryllupsinvitationerne selv

Det er nemt at skabe det helt rigtige look på dine invitationer i vores gratis fotoprogram eller foto app, hvor du blandt andet kan vælge mellem mange færdige designs. Inden du går i gang, anbefaler vi, at du har nogle informationer klar:

 • Hvad inviterer I til?
 • Hvem er invitationen til?
 • Hvornår skal festen være?
 • Hvor skal festen foregå?
 • Hvornår skal gæsterne give besked?

I en bryllupsinvitation kan teksten f.eks. se sådan ud:

Kære Ida og Morten

Troels har været på knæ og er heldigvis kommet op igen! Derfor vil vi nu invitere jer til et brag af en bryllupsfest! Så kridt danseskoene, og lav et ekstra hul i bæltet, for der skal være fest med alt, hvad det indebærer!

Vielsen foregår i Frederikskirken den 25. juni 2022 kl. 13.00. Umiddelbart efter slår vi dørene op til fest på Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus. Vi ønsker os en uforglemmelig dag i godt selskab med evige minder og ømme fødder dagen efter. Vi glæder os til at se jer på vores store dag! S.U. 1. maj 2022

Kærligst Camilla og Troels

Når teksten er på plads, kan I sætte jer ned og finde det helt rigtige billede til forsiden af invitationen. Måske har I fået taget et billede særligt til bryllupsindbydelser, bord- og menukort mv.? Herefter er det smag og behag, om I ønsker at holde det minimalistisk med kun billede og tekst, eller om I ønsker at pynte invitationen yderligere med dekorationer og rammer. Mulighederne er mange, og vi har hundredvis af flotte designs at vælge mellem. Lav selv bryllupsinvitationerne og få præcis det look, I ønsker jer! De overvejelser, I har gjort i forbindelse med jeres bryllupsinvitationer, kan I tage med jer videre til jeres bordkort og menukort. Så føres den røde tråd videre hele vejen til festen, og det hele kommer til at fremstå smukt og fuldendt.

Enkelt at designe og bestille invitationer

Bryllupsinvitation bliver designet i CEWE Fotoprogrammet på en computer
Det er muligt at designe invitationerne på flere forskellige måder, alt efter hvad I er mest til

Du har flere muligheder for at designe og bestille dine bryllupsinvitationer. På vores hjemmeside kan du begynde at designe invitationerne til dit bryllup. Hvis du er kreativ, og gerne vil lave invitationerne selv helt fra bunden, er det en god idé at hente vores fotoprogram og designe dem her. Så får du den mest fleksible oplevelse og flest muligheder for at designe indbydelserne.

Du har også mulighed for at designe dine invitationer i vores foto app. Så kan du lave indbydelserne på vej hjem i toget, på sofaen mens du ser serier, eller hvor end det nu passer dig bedst.

Uanset hvilken løsning du vælger, er det både nemt og enkelt at designe invitationerne. Og når invitationerne er sendt ud, og spændingen til brylluppet bare stiger, kan I begynde at forberede gæstebogen til brylluppet.

Rigtig god fornøjelse!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.