Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

4 skønne sommerprojekter

Sommer i Danmark er helt fantastisk! Men vi ved også af erfaring, at vejret kan variere, og at det derfor er godt at forberede sig på al slags vejr. Vi har samlet inspiration til skønne sommerprojekter, som du kan dykke ned i både på de dejlige solskinsdage og de kølige sommeraftener.

Sommerbilleder i en fotobog

Solskin, udflugter til stranden, afslapning på terrassen, jordbær fra haven og is i rigelige mængder. Uanset hvad du forbinder med sommer, så kan vi godt blive enige om, at den er ret fantastisk! Sørg for at have dit kamera ved hånden, så du er klar til at fange sommerens bedste stunder. Brug herefter de kølige dage på at samle billederne i en CEWE FOTOBOG, så hele familien altid bladre bogen igennem og mindes sommeren 2021.

Tip: Vælg layflat indbinding hvis du gerne have store billeder i din fotobog. Se bare hvordan Majken Thranes billede folder sig ud på begge sider, men stadig er ét stort billede. Det er virkelig fint!

Skab hygge og nærvær med familiespil

Når det er sommerferie, er der endelig tid til at fokusere på aktiviteter, som kan samle hele familien. Gør det til et sommerprojekt at få lavet jeres helt eget personlige familiespil. Det bliver et sikkert hit for familiens yngste at se sig selv på billederne, når I spiller. Du kan lave vendespil, kortspil og puslespil - hvis du er hurtig, kan du være en af de første til at prøve vores nye puslespil med 2.000 brikker.

Tip: Gør som Sofie Martine Eilersen der har lavet et vendespil med billeder fra en tur i sommerhus. Er dig og familien allerede startet på sommerferien, kan du bruge dine billeder herfra. Ellers har du en god grund til at få taget lidt ekstra billeder denne sommer.

Læs vores tips til at tage bedre billeder med mobilen

Lad sommeren flytte ind

Du kan også bruge sommerens billeder til at forny hjemmets vægge. Vægbilleder er sådan en fin måde at bruge sine yndlingsbilleder på. Har du været så heldig at fylde din kamerarulle op med billeder af dine børn, så er et vægbillede med de små guldklumper på også en skøn gaveidé til bedsteforældrene.

Tip: Når du skal i gang med at designe et vægbillede, er første skridt er at udvælge dit billede, men det kan altså være lidt svært kun at nøjes med ét billede. Har du svært ved kun at holde dig til ét billede, kan du i stedet for lave en billedvæg. Skab sammenhæng i din billedvæg ved at stille dig selv disse spørgsmål, inden du udvælger billederne:

  • Skal det være en bestemt serie af billeder?

  • Skal de være i samme farvenuancer?

  • Skal de have et bestemt tema såsom familiebilleder, naturbilleder osv.?

Find mere inspiration: 3 forskellige måder at lave en billedvæg på

Fine mobilscovers

Vi har altid vores smartphone med os – klar til at tage endnu et pletskud af børnene og fra feriens mange aktiviteter. Så hvorfor ikke sætte et nyt mobilcover på sommerens to do-liste? Så er din smartphone beskyttet i de mest personlige omgivelser.

Tip: Lav flere covers på én gang. Vi skifter tøj efter årstid, humør og anledning, og det samme kan du gøre med dit mobilcover.

Start på dine mobilcovers her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 80 kr. til en CEWE FOTOBOG*
  • Gaveidéer til familie og venner
  • Inspiration til, hvad du kan lave med dine digitale billeder
  • Fototips til bedre og anderledes fotografering
  • Designtips til dine fotoprodukter
  • Info om nyheder, webinarer og produktlanceringer
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder 1 gang pr. kunde og ordre. Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun 1 klik tilbage

Af sikkerhedshensyn vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Du aktiverer din tilmelding ved at klikke på linket i mailen.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.