Bryllupsinvitationer - Lav selv med tekst og foto

   Smukke bryllupsinvitationer

   Smukke bryllupsinvitationer

   Nemme at designe med dine egne billeder

   fra 49,00 kr*

   • Talrige, flotte bryllups-designskabeloner
   • Sæt med 10 stk. inkl. eksklusive konvolutter
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Læs mere

   Del med andre:

   Kontakt:

   Betal med

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 3-5 hverdage

   Forsendelsesomkostninger ifølge Prisliste

   Du vil også synes om:

    Bryllupsinvitationer til den smukkeste fest af dem alle


    Nærmer tiden sig, hvor du skal sige ja til din udkårne? Har han været på knæ og er datoen fastsat? Så er ved at være på tide at komme i gang med at skrive bryllupsinvitationerne! Jo før folk får indbydelserne, jo mere sikker er du på, at de kan komme til brylluppet. Så fat pennen og kom i gang med at skrive teksten til indbydelse til dit livs fest.


    Lav selv dine bryllupsinvitationer


    Skal du invitere til bryllup og er du også hoppet med på DIY-bølgen? Hos CEWE kan du virkelig få lov til at udfolde dit kreative talent, så indbydelserne bliver så godt som hjemmelavede.


    Lav dine bryllupsinvitationer online


    Det er nemt selv at lave bryllupsinvitationer, og du kan indsætte dine egne billeder og designe kortet, så det bliver en personlig og næsten hjemmelavet bryllupsinvitation, modtageren får, og ikke en præ-fabrikeret en af slagsen, købt i dit lokale supermarked.


    Sådan laver du selv de smukkeste bryllupsinvitationer


    Find det bedste billede af jer, det smukke, forelskede par. Når du laver bryllupsindbydelser hos CEWE, kan du vælge at sætte billedet ind i en skabelon eller du kan lave det hele selv helt fra bunden. Se her, hvordan du gør:

    • • Klik på ’Design her’ for at lave din bryllupsinvitation online, direkte på vores side. Det er simpelt og ligetil, og du får flere eksempler og forslag til bryllupsinvitationer stillet til rådighed, som du kan bruge som skabelon. Du kan også vælge at downloade vores bestillingssoftware. Softwaren giver dig nogle flere design-muligheder, så brug den, hvis du er en kreativ sjæl, der gerne vil have rigtig mange muligheder for sjove, anderledes og flotte bryllupsinvitationer Uanset hvilken metode du vælger, vil du få ideer og forslag til bryllupsinvitationer præsenteret

    • • Vælg kategori og korttype, der er rigtig mange at vælge imellem. Nogle foretrækker et enkelt kort, andre dobbeltkort osv.

    • • Indsæt jeres billede og skriv teksten til bryllupsinvitationen. Også her er der mange muligheder for at lave det præcis i den stil, I ønsker. Vælg mellem flere skrifttyper, farver, rammer og kanter.

    • • Læg kortene i varekurven, når du er tilfreds, og gør din bestilling færdig.


    Indbydelsen til brylluppet er det første kig, gæsterne får af jeres bryllup


    Derfor skal I vælge en skabelon eller et design, som er i tråd med den stil, I gerne vil have til brylluppet. Så inden I går i gang med de praktiske forberedelser til brylluppet, skal I have gjort jer nogle tanker om, hvilken stil, I er til. Skal det være sjove og lidt utraditionelle indbydelser til bryllup, med en sjov tekst og et lidt skørt billede? Eller skal det være elegant, smukt og klassisk? Det er meget forskelligt, hvad man gør, det vigtigste er, at det bliver jeres fest.

    Det bliver rigtig pænt, hvis I lader en rød tråd være i dekorationerne og for eksempel også selv laver bordkort og menukort. Herpå kan I skrive med samme skrift og bruge de samme farver som på indbydelsen.


    Det er desværre ikke gratis at lave bryllupsinvitationer eller at holde bryllup


    Det har I nok fundet ud af. Til gengæld kan I være helt sikre på, at vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og at vi laver jeres indbydelser til brylluppet i den allerbedste og flotteste kvalitet. Når I har valgt at brug tid og penge på at holde en stor og flot bryllupsfest, så vil vi gerne være med til at sørge for, at de indbydelser, kort mv. I har købt hos os, er i allerflotteste kvalitet.


    Lav en fotobog efter brylluppet


    Når det hele er overstået, kan I endelig slappe af og nyde alle de gode minder fra den største dag i jeres liv. Gør jer selv en tjeneste og lav en fotobog med billederne fra dagen. Så får I det flotteste fotoalbum med jeres egne billeder printet direkte på siderne, og hvor I selv har skrevet små kommenterer ind. Også her kan I vælge mellem mange formater og designs så bogen bliver helt i tråd med jeres bryllup.
    Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.