Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Preisliste wird geladen...

PRISER OG LEVERINGSTIDER: CEWE FOTOBOG

Kan du bestille en fotobog med hurtig levering?

Vi har samme leveringstid på fotobøger, uanset hvor du bor henne i landet. Leveringstiden afhænger derimod i visse tilfælde af, hvilket format og hvilken indbinding, du har bestilt. Eksempelvis kan en CEWE FOTOBOG Stor digitaltryk standard, leveres inden for kort tid.

Mindre fotobøger kan leveres hurtigst

Hvis du gerne vil have en fotobog med hurtig levering, kan du for eksempel lave en CEWE FOTOBOG Kompakt kvadratisk eller Stor og vælge digitaltryk standard som papirtype. Undgå at tilvælge effektlak, hvis du har meget travlt, da det tager lidt længere tid i trykkeriet.

Fotobog med hurtig levering

Vi håber, du bliver glad for at få din fotobog. Det bedste ville være, hvis vi så også kunne levere den hurtigt. Du kan være helt sikker på, at vi gør alt, hvad vi overhovedet kan, for at din fotobog skal komme frem hurtigst muligt. Med det samme du trykker Bestil, ryger din ordre direkte til vores topmoderne fotolaboratorium i Tyskland, hvor den går i trykken med det samme. Alt foregår automatisk, som beskrevet, og det er lige præcis med det formål, at fotobøgerne skal kunne leveres hurtigt til vores ventende kunder. For I glæder jer jo til at få jeres fotobøger, ikke?

Der er derfor gode muligheder for, at din fotobog leveres hurtigt, og vi oplever faktisk ofte, at fotobøgerne leveres endnu hurtigere, end de sædvanlige antal dage.

Hurtig levering – også af store fotobøger

Vi er glade for, at vi ofte har hurtig levering af fotobøgerne. Der er dog enkelte, der har en lidt længere leveringstid. Det drejer sig blandt andet om fotobøger trykt på blankt papir og fotobøger med den flotte effektlak. Men det skal du ikke lade dig holde tilbage af, du skal bare i gang i god tid. Så har du også mulighed for at bruge de superflotte effekter på din fotobog. Og når du laver fotobøger i vores software, skal du oprette dig som kunde, hvorved din fotobog eller andet fotoprodukt bliver gemt, og du kan arbejde på det over flere dage.

Vi leverer hurtigt men start alligevel på fotobogen i god tid

Hurtig levering af fotobogen kan være vigtigt for mange, særligt hvis bogen skal bruges som gave til en særlig lejlighed og dermed til en bestemt dato. Vi anbefaler dog alligevel altid, at du laver din fotobog i god tid, for alle tilfældes skyld. Se her hvordan du gør det hurtigt og nemt for dig selv at lave din fotobog i god tid:

  • Det bedste er, hvis du bruger CEWE myPhotos og løbende uploader og nemt sorterer dine billeder i albums. Dette er er meget nemmere her, og du kan desuden nemt overføre dine billeder til computeren
  • Under alle omstændigheder er det en god idé i god tid at finde de billeder, du vil have med i fotobogen, og oprette en mappe til dem i CEWe myPhotos eller på computeren. Så er de nemme at hente ind, når du skal i gang
  • Gå bare i gang med at oprette den type fotobog og den størrelse, du gerne vil have. Du kan også roligt begynde at sætte billeder ind og skrive tekst til, hvis du vil lave din egen fotobog. Dette kan du også gøre, selvom det er et større projekt, du skal i gang med. Du kan nemlig, som beskrevet, oprette en brugerprofil, gemme din fotobog og arbejde med den ad flere omgange. Så der er ingen grund til at vente med at gå i gang til sidste øjeblik.

Du kan også gå i gang tidligt, hvis du skal lave personlige julegaver i form af fotobøger. Saml bare gode billeder sammen fra hele året og lav for eksempel en årbog, der viser årets gang i familien.