CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Glædelig jul billeder

Glædelig jul billeder

Design dine egen julebilleder

 • Mange moderen designs
 • Mulighed for tekst på billedet
fra 59,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • Deko print: 18x18, 20x20 og 20x30
 • Retro prints: 10,2x12,7
 • Kvadratisk print: 12,7x12,7
 • Billedstrimmel: 14,x5x5,2

Materiale:

 • 300 g/m²-papir
 • 305 g/m² Fine Art mat papir

Glædelig jul billeder

Glædelig jul! Billeder fra julen af ofte nogle af de mest stemningsfulde og søde billeder, vi har. Mange gange fortjener de en hel fotobog eller et helt fotoalbum for sig selv, eller de bliver brugt til julekort til familien og venner det efterfølgende år.

Sig glædelig jul med billederne fra juleaften

Det er oplagt at bruge de søde og sjove julebilleder fra sidste års jul til de julekort, du skal skrive i år. Lav selv årets julekort med billede her hos Cewe, hvor du kan vælge mellem forskellige typer kort som trykkes med dine egne bedste billeder på. Dermed har du en sød og personlig hilsen til venner og familie, som skal være de heldige modtagere af julekort.

Billederne siger alt – også glædelig jul!

Der behøver faktisk ikke stå så forfærdelig meget på kortet, alt efter hvilken smag man har. Men ofte er et billede fra julen og et Glædelig jul skrevet på, nok. Nogle gange skal man tro på, at less is more. Se her hvordan du laver sådan et kort:

 • Vælg det kort du vil lave og upload dit billede. Du kan for eksempel lave vores flotte Deko prints. Her kan du lave enkelte kort. Skal du lave flere, leveres de fleste af vores kort i pakker á 10 stk. inkl. kuvert.
 • Skriv Glædelig jul på billedet. Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og størrelser, så det kommer til at se rigtig flot ud. Det kan stå ovenover, nedenunder eller henover billedet, hvis du gør skriften lidt gennemsigtig.
 • På bagsiden eller indersiden af kortet, alt efter hvilken type, du har valgt, kan du så skrive en lidt længere hilsen, hvis du synes.

Billeder fra en glædelig jul i en fotobog

Julen er noget ganske særligt, men nogle er mere særlige end andre. Har du mange gode og stemningsfulde fotos fra en dejlig jul, kan du overveje at lave en fotobog. Byg den kronologisk op hvor du også har fotos med fra forberedelserne til julen. Det kan for eksempel følgende billeder:

 • Da I var ude at fælde juletræ og købe julegaver
 • Da far pyntede haven med lyskæder og blinkende rensdyr på taget
 • Selve julemiddagen og det smukt dækkede bord
 • De søde børn med (jule)lys i øjnene og favnen fuld af julegaver

Husk også mange billeder af gæsterne og familien, det er trods alt fotos med vores kære, vi sætter mest pris på. Du kan også bruge dine julebilleder hvis du laver en fotokalender eller en personlig almanak, de skal selvfølgelig være ved december måned.

Det er en gratis fornøjelse at se billeder fra en glædelig jul, når først billederne er blevet fremkaldt. At genopleve den hyggelige tid koster ikke noget, og det er noget, hele familien kan hygge sig med sammen. Så knips løs, når som helst der er lejlighed til det, og gem dine billeder. Så kan du senere tage stilling til, hvilket fotoprodukt du skal lave.

Glædelig jul billeder til Facebook

Billeder med glædelig jul bruges også ofte på Facebook. Det er her, vi når ud til hele venne -og bekendtskabskredsen på én gang, så mange synes, det er nemt lige at smide et billede og Glædelig jul op. Hvilke billeder der egner sig til at sige Glædelig jul på Facebook er smag og behag. Mange synes, det skal være sjove billeder af børnene, andre er til de traditionelle opstillede familiejulebilleder.

Andre igen går i den helt anden grøft og vil gerne vise alt det uperfekte i den ellers perfekte verden, der ofte vises på de sociale medier. De poster billeder af den forkullede juleand, som de glemte i ovnen, børnene, der har raseret alt gavepapiret og bilen, der punkterede på motorvejen på vej til en hyggelig juleaften hos mormor og morfar. Sådan er julen jo også –og det giver glædelig jul billeder til Facebook!

Fremkald dine julebilleder

Fotofremkaldelse er stadigvæk en stor del af fornøjelsen. Selv i vores digitale tidsalder er der bare noget særligt ved at sidde med en stak fremkaldte billeder og hygge sig og tale om de sjove og gode stunder på billederne. Billederne kan du sætte i et fotoalbum, eller du kan sætte dem i rammer og lav din egen fotovæg. Der er mange muligheder for at bruge dine egne billeder på kreative måder, både til hilsner til jul og andre lejligheder og til at lave flot og personlig udsmykning til dit hjem i form af vægbilleder, fotogaver og andre spændende ting. Du kan også altid finde gaver til ham og gaver til hende, der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

God fornøjelse!