CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Havebilleder i en CEWE FOTOBOG Havebilleder

Havebilleder

Tips til din fotobog med havebilleder

 • Find og sorter de mange smukke havebilleder
 • Sæt de bedste i en CEWE FOTOBOG
 • Nyd din have i fuldt flor året rundt i din fotobog

Få vores ideer til din havefotobog her på siden – eller begynd med det samme.

529,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Skind
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
 • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Havebilleder i en CEWE FOTOBOG

Nogle mennesker finder ro ved at springe op på cyklen og drøne derudad, nogle løber en lang tur og andre igen slapper af og hygger sig med at bage flotte kager, strikke eller nørde med andre ting. Og så er der havefolket… mange af os med have elsker at få jord under neglene og nyder også en lille smule den ømme ryg efter et par timers gravning i haven. Andre havefolk nyder duften af de smukke blomster og synet af de skønne planter, vi selv har plantet, og er ikke så meget for det tunge arbejde med at vedligeholde en velfriseret have.

Uanset hvilken type havemenneske, du er, er du sikkert glad for sin have og nyder både at kaste et blik ud i din have, når du sidder og nyder morgenmaden og at gå en tur i den og se, hvordan det hele udvikler sig og følger årstiderne.

Synes du nogle gange, at din have bare er den skønneste af dem alle? Og har du ofte lyst til at gemme de bedste øjeblikke, fordi haven bare er så smuk? Det kan du gøre ved at lav din egen fotobog fra haven med de bedste havebilleder.

Tips til din fotobog med havebilleder

Her er et par tips du måske kan bruge, når du skal lave en bog med dine havebilleder. Det er kun forslag fra vores side, du skal selvfølgelig lave en havebog med præcis de havebilleder, du bedst kan lide.

 • Lav en alfabetisk orden i din fotobog med havebilleder over din imponerende plantesamling
 • Vis årets gang i haven med havebilleder indsat kronologisk orden. Så kan man virkelig følge udviklingen og se, hvad der sker for eksempel måned for måned eller uge for uge. Disse billeder kan også bruges i en fotokalender, hvor du for hver måned dokumenterer, hvad der er sket i haven den pågældende måned.
 • Inddel dine havebilleder i farver. Det giver et roligt indtryk, når man bladrer i havebogen

Har du en stor og parklignende have, kan du med fordel zoome ud. Landskabsbilleder kan være storslåede og fortjener, at man få så meget som muligt med.

3 tips når du tager havebilleder:

 • Dine havebilleder får meget forskellige udtryk alt efter, om du tager dine billeder tæt på eller langt væk fra. Hvis du tager billederne fra en vis afstand, får du mere med, og man kan virkelig se, hvor stor hortensiaen er, man kan se omfanget af rosenbedet og det store udvalg af lækkerier i urtehaven. Går du tæt på og zoomer ind på de smukke blomster og planter, får du helt andre nuancer og detaljer med. En lille ting som et kronblad eller et græsstrå med en dugdråbe er smuk og enkel, når billedet er taget tæt på. Derfor er det en god idé at veksle mellem at tage havebillederne tæt på og langt væk fra for at få noget variation i dine billeder og virkelig vise, hvad din have består af. Samme trick kan du bruge, når du laver andre fotobøger som en hobbybog eller en mindebog.
 • Tag flotte billeder på forskellige årstider. Fotos af haven i fuldt flor er smukke, men tænk også på hvor stemningsfuldt en vinterdag i haven kan være. Måske er der rimfrost i spindelvæv, måske er buskene og træerne dækket af sne og en enkelt solstråle titter frem. Dét er også din have.
 • Indsæt eventuelt også billeder af havens beboere, dyrene. Men jeg har da ikke dyr i haven? - tænker du nu. Jo- det har du helt sikkert. Måske ikke et fuglevoliere eller en fiskedam, men har du planter, har du også dyr. Sommerfugle, mariehøns, brumbasser og fugle. De er også en del af din have og et billede af en flot sommerfugl på sommerfuglebuskens blomst eller et nærbillede af en tyk brumbasse i ligusterhækken er meget stemningsfuldt.

Det kan selvfølgelig være, at du også har en guldfiskedam, en pindsvinefamilie eller en række stærekasser i haven. Så er det da nærliggende at de også skal med i din flotte fotobog med havebilleder.

Havebilleder er ikke kun flora og fauna – husk også de andre beboere

Udover dyr er der vel også andre beboere i haven, dig og din familie, gæster og legekammerater. Så når du udvælger billeder til din havebog, eller tager nogle nye, skal du tage stilling til, om det skal være en ren havebog med billeder af dyr og planter, eller om det skal være en fortælling om din have, hvad den bruges til, hvem der bruger den, og hvor meget I nyder den.

Husk også billeder af havens tobenede beboere

Hvis du vil vise hvad dig og familien også bruger jeres have til, kan du med fordel også indsætte billeder af det. Det kan for eksempel være havebilleder med disse motiver eller noget lignende:

 • Hvis du har børn, er der måske en stor trampolin og et gyngestativ, og måske har dine børn hver et lille stykke jord, hvor de kan dyrke det, de synes er sjovt. Måske skal det også med i havebogen?
 • Fester og gæster – der har du sikkert også taget en del billeder. Måske har I ikke ligefrem holdt havefest, men en middag på terrassen med gode venner eller en gang koldskål i parasollens skygge er det nok blevet til.
 • Dagligdagen med en have. Far der klipper hæk, mor der luger ukrudt og William og Noah der hygger med at lave mudderkager.

Sæt dine havebilleder i en fotobog du selv har designet

Du kan stort set selv designe din fotobog. Du kan vælge imellem forskellige størrelser og formater, diverse typer indbinding og papir. Derudover kan du pynte dine billeder med tekst, flotte baggrunde og mange andre grafiske virkemidler, så din bog bliver en personlig og smuk fotobog, du vil have glæde af i mange år frem.

Husk at du har 100 % tilfredshedsgaranti på din CEWE FOTOBOG, så kontakt endelig vores kundeservice, hvis noget ikke er, som det skal være. Hus også at du kan tjekke dit fotoprodukt i preview’en, inde du trykke Bestil. Her kan du kigge den godt efter og se, om der er slåfejl, billeder der ikke er placeret ordentligt og andre ting.

God fornøjelse!