CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lav en fotobog om din hobby
Hobbybog

Hobbybog

Lav en fotobog om din hobby

 • Find de mange fine billeder af din hobby
 • Sæt dem i en CEWE FOTOBOG
 • Nyd din hobby i billeder og vis den til venner og familie

Få vores ideer til din hobbyfotobog her på siden – eller begynd med det samme.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Skind
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
 • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Hobbybog – lav en flot fotobog med billeder fra din hobby

Bliver du høj af at svæveflyve? Får du et kick af at dyrke karate? Eller er din hobby strik, cykling eller noget helt andet, og har du en masse billeder af det? Var det så ikke en idé at lave din egen fotobog om din hobby – så har du minderne gemt parat til at tage frem og nyde igen og igen.

De fleste mennesker har en hobby eller en fritidsaktivitet, de rigtig godt kan lide at lave. Vores hobbyer får os til at slappe af og genoplade, og der er utallige forskellige hobbyer. Nogle af aktiviteterne er noget, man sidder med alene, andre er noget, man mødes og er sammen om med andre. Uanset hvad er det stunder, vi nyder og gerne vil huske. Så hvad er bedre end at gemme dem i den flotteste fotobog, du selv har lavet? Læs med her og se, hvordan du kan lave din egen fotobog med tekst og billeder og bliv inspireret til flotte layouts og designs.

Hvad er din hobby? Sæt billederne derfra i en fotobog

Hvad kan du lide at lave, når du kommer hjem fra arbejde, eller når ugerne er puttet i seng, og du har en aften i fred og ro for dig selv?

 • Håndarbejde: Der er mange former for håndarbejde, og du har sikkert også stiftet bekendtskab med en eller flere af dem. Måske er du hoppet på strikkebølgen og fremstiller halstørklæder, vanter og trøjer? Eller er du mere til at hækle sjaler, duge og de populære og miljøvenlige karklude? Uanset hvilken hobby du har så husk at tage billeder til din fotobog af de flotte ting, du fremstiller. For at gøre bogen rigtig fin kan du også tilføje billeder af den person, der var så heldig at få det, du har strikket eller hæklet, eller dig selv iført kreationerne. Husk at du også kan indsætte billeder af opskrifterne, og at du kan tilføje tekst, så du kan skrive lidt om det, du har lavet, hvem det var til, hvor lang tid det tog osv.
 • Bagning: Er ord som fondant og glaze helt velkendte for dig? Så er du sikkert hoppet på den store bage-bølge og kreerer flotte kager, cookies og lækkert brød til familie og venner. Men når lækkerierne er spist, er de altså helt væk…. Derfor skal du tage billeder af de flotte ting, du laver og sætte i en hobbyfotobog. Du kan også tage gode billeder af de hyggelige stunder, du har haft med ungerne i køkkenet, med veninderne til te og flotte cupcakes eller Albertes og Magnus’ bryllup, hvor du stod for bryllupskagen. Husk at du også kan indsætte tekst i din fotobog, så du kan skrive et par ord om det, du laver. Hvis du også godt kan lide at lave mad, kan du lave din egen kogebog med de bedste opskrifter. Så har du også en rigtig god gaveidé.
 • Sport: Er du bidt af en gal cykelrytter, eller er hundetræning dit et og alt? Lav en flot hobbybog med dine gode minder fra events, stævner osv. Husk også at krydre din fotobog med billeder af de mange mennesker, du sikkert møder til de forskellige stævner osv. og hyggelige stunder I har haft sammen.
 • Slægtsforskning? Her er det også en oplagt mulighed at lave en fotobog om din hobby, og måske ovenikøbet også en slægtsbog. Slægtsforskning er blevet en vældig populær hobby, og flere og flere bruger mange timer på at lærer om deres families ophav. Dokumenter dit arbejde med at lave en fotobog over din hobby.

Husk på at du kan lave bøger om din hobby uanset, hvilken hobby du har. Det kan være alt lige fra jagt og fiskeri til akvariefisk, leg med børnene, brætspil, camping…

Og har du et særlige billede, der bare er superflot, særligt stemningsfuldt eller supersødt, kan du lave en fotoforstørrelse og hænge op på væggen. Dit billede kan laves både som plakat, foto på lærred og meget mere. Se mere på vores side om vægbilleder.

Lav din egen bog i vores app eller på computeren

Der er 3 muligheder, når du skal lave din egen hobbybog. Du kan enten lave den her direkte på vores hjemmeside, hente vores gratis fotoprogram eller lav din egen bog i vores foto app. De 3 måder tilbyder forskellige muligheder så find det, der passer dig bedst. Vi anbefaler som regel at du bruger vores software, som du kan downloade ganske gratis. Den tilbyder rigtig mange muligheder for at designe og style din fotobog.

Lav fotobøger om din hobby, med familiebilleder og meget andet

Og synes du, at det er ved at være på tide at få en ny hobby, så er det alletiders fritidsbeskæftigelse at lave fotobøger! Du kan lave dine egne bøger om lige præcis det, du synes. Vores kunder laver fotobøger med alt lige fra bryllupsbilleder og babybilleder til feriebilleder og havebilleder. Så gem dine bedste minder om de gode stunder i en CEWE FOTOBOG og nyd dem igen og igen i mange år frem.

God fornøjelse!