CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
College-blok
College-blok
College-blok
College-blok

Notesblok

Personlig blok i eget design og dine yndlingsfotos

Den personlige notesblok (med linjer eller tern) i formatet A5 eller A4 har dit foto på omslaget.

 • Med dit foto på omslaget
 • 80 ark
 • Vælg mellem A4 og A5
 • Vælg mellem tern eller linjer
fra 109,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Materiale:

 • 300 g/m²-karton udvendigt
 • 80 g/m²-papir indvendigt
 • Spiralryg
 • 80 ark (160 sider til påskrift)

Størrelse:

 • A4: 21,0 x 29,7 cm
 • A5: 14,8 x 21,0 cm

Trykbar flade:

 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A5 ( 14,8 x 21,0 cm)

Linjering:

Tern eller linjer

Layout:

35 flotte designs

Notesblok med dine egne billeder

Design din egen notesbog

Personlig notesblok

Nu skal det være slut med at have små lapper papir til at flyde rundt over det hele. Med en notesblok fra CEWE.dk får du mulighed for at få det hele samlet i en og samme blok papir. Dermed hjælper den personlige notesbog med at holde styr på aftaler, opskrifter, noter osv.

En notesbog med et personligt billede er med til at lyse din hverdag op. Du kan bruge din personlige blok papir til præcist hvad, du vil. Den unikke notesblok kan f.eks. bruges på arbejde eller i skole, til at skrive indkøbssedler, ønskesedler eller opskrifter eller bare som en almindelig blok papir til notater i en travl hverdag.

Så snart du tager notesbogen op af tasken i skolen eller på arbejde, ser du det flotte billede, som med garanti vil bringe et smil frem på dine læber og gøre dig i endnu bedre humør!

Du kan helt selv at vælge, hvilket billede der skal på din kollegieblok. Du kan f.eks. indsætte et billede af din familie, dit kæledyr, din hobby eller noget helt andet på din blok papir.

Om du er erfaren eller uerfaren ved en computer, så er en personlig notesblok nem at designe og bestille. Du skal bare vælge dit favoritlayout ud af de mange muligheder og hertil uploade et billede og evt. en tekst. Så får du en personlig blok papir. Efter bestillingen går der kun 4-6 hverdage, og så modtager du din helt egen designede notesblok.

Fotogaven til alle familiemedlemmer

Har du brug for en god gaveide? Den personlige notesblok vil være eminent som en fotogave til personer i alle aldre. Med fotoet på forsiden er det en rigtig fin personlig gave - det kan eksempelvis være en gave til mormor, til far eller til hende eller ham, der ikke ønsker sig noget. Skriv små søde og sjove historier, tilføj billeder og tegninger på papiret og dine forældre/bedsteforældre vil blive henrykte. Det kan også være en personlig gave til en nybagt mor, for her kan det være svært at huske sine aftaler.

Giv en notesblok til familiens yngste og få ham/hende til at øve bogstaver, regnestykker og tegninger ligesom i skolen. Husk at pakke farveblyanter i skoletasken, så tegningerne virkelig stråler på siderne. Dit barn vil elske at have en personlig notesbog med i skole og vise den frem til klassekammeraterne. Giv en notesblok til eleven, der kan bruge den til notestagning og lektienotering. Lad notesbogen blive en naturlig del af dagligdagen i skolen.

Står du ikke lige og mangler en notesblok, så tag et kig på vores andre fotogaver. Hvad med at lave en musemåtte til din computermus eller måske et personligt krus? Uanset lejligheden, så har CEWE en fotogave, der kan bruges.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 7879 7803 eller via mail på support@cewe.dk.