CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Kalendergaver

Kalendergaver

Gaveidéer til store og små

 • Bredt udvalg af produkter
 • Mange designskabeloner
 • Unikke produkter
fra 109,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Designmuligheder:

 • Design selv
 • Designs templates

Kalendergaver til store og små

Kalendergaver, åh ja. Et af de juleprojekter, der kræver lidt tid. Endnu mere, end hvis du nøjes med adventsgaver. Der skal findes gaver til alle dem, der skal have en gavekalender. Måske er det bare de små i familien, måske vil de store også gerne have en pakkekalender, selvom de står med en ene fod ude af døren og er ved at flytte hjemmefra. Måske skal du oven i købet også lave en kalender til din bedre halvdel, til din veninde eller til dine forældre? Gaver bliver man aldrig for stor til, og uanset hvem, der skal være den heldige modtager af din gavekalender, finder du her hos CEWE et stort udvalg af fotoprodukter, du kan bruge til kalendergaver til både store og små.

Hvem skal have en gavekalender i år?

Ja det er det første, du skal finde ud af. Og i denne forbindelse får du lige et godt tip: Saml kalendergaver ind i løbet af året. Der er ingen, der siger, at alle kalendergaverne skal købes i sidste øjeblik i november måned, så din pakkekalender bliver et stressmoment. Når du få øje på nogle fine ting, du kan bruge til kalendergaver, så køb og bestil dem i løbet af året, så du er helt klar, når 1. søndag i advent melder sin ankomst. Find fotogaver til både store og små og få lavet en klar aftale om, hvem der skal have en pakkekalender, og om omfanget af den. Pak kalendergaverne ind og gem dem et godt sted, så er det bare selve udformningen af gavekalenderen, du skal finde ud af. Synes du, at 24 gaver er alt for meget, kan du jo overveje adventsgaver i stedet. Så skal du bare finde fire gode gaver.

Mange andre gaver end standard legetøj i kalendergave

Til børn er legetøj oplagte gaver hvert år. Måske er du endda en de meget planlæggende typer, som køber legetøj på tilbud til en lavere pris i løbet af året, så du har det meste klar til din pakkekalender eller adventsgaver i december. Det er dog langt fra alle, som er ude i så god tid. Dertil er der mange muligheder for flere personlige typer legetøj. Her hos CEWE har vi et væld af personlige gaver. Du kan nemlig sætte dine egne fotos på, så du kan give dit barn gaver med billede af sig selv eller hele familien.

Det er da også sjovere for ungerne af få en personlig pakkekalender. Så kan de lege med gaven samtidig med, at de ser et billede af nogle, de har kær. Nedenfor kan du få idéer til legetøj med foto, og ikke mindst en pakkekalender eller adventsgaver til din kæreste eller forældre. Bliv inspireret til personlige julegaver med fotos med vores juleinspiration.

Kalendergaver til børnene i familien i år

Børnene i familien er selvskrevne til at få en gavekalender. I langt de fleste familier er det en tradition at lave en adventskalender til de yngste, så vejen frem til juleaften bliver sjov, hyggelig og knap så lang.

Mens børnene er små, er der mange familier, der bruger at give de små en lille gave hver dag i december måned. Det spreder så meget glæde, og børnene farer ud af sengen uden problemer om morgenen, for at komme hen til gavekalenderen og se, hvad der mon er i. Men - når så barn nr. 2 melder sin ankomst, er du oppe på 48 pakker… For ikke at tale om barn nummer 3 og eventuelt også andre familiemedlemmer. Så er det altså ved at være på tide, at gå fra en gavekalender til en adventskalender, hvor børnene får en gave hver søndag i advent i stedet for en hver dag. Så skal du ikke finde på så mange gaver, og det kan være, at gaverne kan blive lidt større. Se her hvad vi forslår som kalendergaver til børnene, som de kan få adventssøndage:

 • Farveblyanter falder i god hos de fleste børn, der elsker at bruge deres fantasi og være kreative. Med Faber-Castell farveblyanter får barnet 12 flotte farver at slå sig løs med. Til forsiden af metalæsken, hvor farverne bliver opbevaret, når de ikke er i brug, vælger du dit favoritbillede; så er der ingen tvivl om, hvem blyanterne tilhører.

 • Bamse: En blød og lækker bamse, der bare indbyder til at blive krammet og nusset. Bamsen har en T-shirt på med et billede, som du har valgt. Det kunne for eksempel være et foto af bamses nye ejer, det skal han nok blive glad for!

 • Tryllekrus. Har kan du få trykt et billede af dine unger eller af hele familien. Og med et løfte om varm kakao til morgenbrødet, kan kruset blive indviet med det samme

 • Snekugle med billede af børnene selv inden i og sne, der daler fint og stille, når du ryster kuglen

 • Vendespil med dine egne billeder trykt på. Det er et hit hos alle børn! Vendespil træner hukommelsen og er hyggeligt at spille, især når der er mennesker eller situationer på kortene, som børnene kender fra deres hverdag. Det kan både være billeder af dem selv, af andre familiemedlemmer og af venner og legekammerater

Kalendergaver til voksne

Mange par laver gavekalender til hinanden, og nogle voksne giver pakkekalender til deres forældre oppe i årene. Her finder du gode eksempler på fotogaver, du kan bruge til en gavekalender til ham, du holder af, eller kalendergaver til hende, der ellers altid står for at lave pakkekalender til de andre. Du kan også tilføre et humoristisk indslag på nogle af dagene i form af hadegaver.

 • En flot fotobog. Det kunne for eksempel være i form af en årbog med billeder og lidt tekst fra familiens år, der er gået

 • Køleskabsmagneter med dejlige minder på

 • T-shirt med tryk. Få dit eget billede trykt på t-shirten

 • Fotokrus til morgenkaffen. Eventuelt til at tage med på kontoret og med et billede på af familien

 • Indkøbsnet også med dit eget billede. Så kan der handles masser af julegodter ind

Gavekalender til teenageren

Teenagerne vil også stadig gerne have kalendergaver, selvom de egentlig er ved at være for store til det. Hvis du har tid til det, så lav også en adventskalender til de store unger. Få gaveidéer her:

 • Cover med billede. Så hans kæreste eje ikke går i stykker

 • Musemåtte. Så kan der games!

 • Puslespil med hans eget billede på. Det er sundt for den urolige teenager-hjerne at sætte sig ned i fred og ro en gang imellem. At lave puslespil styrker hjernen, og det er samtidig en hyggestund, han kan invitere vennerne eller familien med til, så man kan hygge om det og løse opgaven sammen

 • Fremkaldelse af Instagram-billeder. Teenagere elsker de sociale medier! Så der har han sikkert taget en masse fede billeder, som kunne være sjovt at få fremkaldt

Find flotte og personlige kalendergaver til store og små her hos CEWE. Og til d. 24. december skal gaven selvfølgelig være en lækker CEWE FOTOBOG i dit eget design og med dine billeder trykt på lækkert fotopapir.

Også gode idéer til adventsgaver

Er det overvældende, at skulle finde 24 gaver til din pakkekalender? Så overvej i stedet at give adventsgaver, og så skal du kun finde fire gaver. Måske vil du så i stedet give fire lidt dyrere gaver, så dit barn eller kæreste får fire gode adventsgaver. Du kan naturligvis bruge de samme idéer til gaver, som vi giver her på siden, uanset om du laver en pakkekalender eller giver adventsgaver. Særligt til teenageren eller de voksne, kan det give mere mening med adventsgaver, fordi man typisk ikke ønsker sig så mange små gaver. Ellers kan der nemt blive alt for mange strømper, chokolade og læbepomader i en pakkekalender.

Den første gave i din pakkekalender i år

Mangler du stadig en god idé til den første gave i din pakkekalender eller den første adventsgave? En oplagt gave til 1. december kunne i år – eller hvert år for den sags skyld – være en julekalender. Så bliver der endnu mere at åbne hver dag i december. Vi har mange muligheder for at du kan lave kalendere med egne billeder. Fx en chokoladejulekalender, en kinder® julekalender eller en slik julekalender. Så får din familie den bedste opvarmning til julegaver den 24. december.

God fornøjelse og glædelig jul!